17   318
20   583
22   438
33   581
16   522
Home » Personal: Zomervakantie..

Personal: Zomervakantie..

Personal: Zomervakantie..

Jaaa het is zomer! Helaas niet al te mooi weer, maar toch het mooiste seizoen van het jaar is aangebroken. Meer feestjes, lekker lang buiten zitten en op een terrasje mensen kijken. Heerlijk toch. Voor veel mensen dan ook lastig om gezond te eten. Dit geldt natuurlijk helemaal als je vakantie hebt. Drie weken lekker vrij. Even genieten van de welverdiende rust.

Mijn zomervakantie is dit jaar anders dan voorgaande jaren. Ik ga namelijk de hele maand augustus naar Australië! Dit wilde ik al heel erg lang en nu deed de mogelijkheid zich daar voor. Erg last minute besloten, maar het is geboekt, betaald en ik ga gewoon! Zaterdag 30 juli om kwart voor twaalf vertrekt mijn vliegtuig. Wat een fijn vooruitzicht.

De eerste drie dagen bijkomen in hostels in Sydney en daarna onze camper ophalen om rond te trekken langzaamaan naar Cairns.
Mijn Personal Body Plan loopt wel door. Ik heb gevraagd dit een maand te bevriezen maar dit is helaas niet mogelijk. Mijn coach zal mij oefeningen mailen die ik daar kan doen zonder sportschool.  Ik wil daar ook proberen te hardlopen. De vier mijl is in oktober alweer en ik wil mijn tijd van vorig jaar verbeteren.

Qua voeding gaat het erg lastig worden natuurlijk. Je bent in een ‘vreemd’ land en soms is er weinig keus. Ik heb wel geleerd dat je best slechte dingen kunt eten als je maar niet boven je caloriebehoefte zit. Goed om denken in Australie. Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk. Anderzijds zijn vakantiekilo’s er weer net zo snel af als dat ze er aan zijn gekomen. En dat lekkere bruine kleurtje maakt ook een hoop goed.

Als ik terug ben loopt mijn Personal Body Plan nog 1 week door. Of ik daarna door ga weet ik nog niet. Ik kan namelijk My Fitness Pall zo instellen met de macros’s van PbP. Ik weet hoe het moet, beetje meer motivatie en gaan! We gaan het zien. Eerst een maand Australië. YES! Nog 20 werkdagen! Aftellen.

Liefs, Miranda

Volg:
0

2 Reacties

 1. J.u.G.
  20 juli 2016 / 22:52

  Miranda,

  Sinds een groot misverstand hebben we elkaar niet meer gesproken. Toen ik hoorde over jullie website over gezond leven, sporten en lekker eten was ik benieuwd. Je weet mensen te motiveren om aan hun gezondheid te werken en laat daarbij het resultaat van hard trainen, doorzettingsvermogen en gezond eten ook zien. Daar heb ik enorm veel respect voor en ik wil dat door middel van deze reactie je graag laten weten.

  Ik wens je veel plezier toe in Australië en ik hoop je weer eens tegen het lijf te lopen wanneer je veilig terug bent in NL.

  • 27 juli 2016 / 12:02

   Hi,

   Helaas zet je je naam niet bij je reactie, maar ergens denk ik dat ik weet wie je bent 🙂

   Wat een leuke reactie en bedankt voor je opbeurende woorden. We treffen elkaar vast nog wel eens. Tenzij ik in Australie blijf, you never know…

   Fijne zomer alvast!

   X Miranda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.