10   336
23   699
30   688
40   506
14   311
Home » We’re back!

We’re back!

We’re back!

Allereerst, happy newyear iedereen! Hoop dat jullie allemaal een gezellig en leuk oud en nieuw/kerst gehad hebben?! Wij wel in ieder geval. En de inspiratie om te bloggen was er gewoon niet. Sorry for that…Maarrrr we zijn weer terug! 2016, een jaar waarin wij weer leuke recepten, leuke work outs en handige weetjes gaan plaatsen.

Miranda:
Terwijl ik dit typ heb ik net een broodmaaltijd voor drie personen in me eentje verorberd… Aii..
Maar morgen, morgen gaan we er weer tegen aan. Mijn vakantie is ten einde, ik ga weer aan het werk, ritme en de goeie voornemens. De vakantie was leuk, veel eten en vooral de foute dingen. Toch heb ik wel weer zin aan de structuur en de healthy food. De decembermaand heeft namelijk niet bepaald goed gedaan aan de lijnen in me buik helaas. Jammer, maar we gaan weer gezond verder in 2016.

Voor mij ligt momenteel de nieuwe Grazia. Vol met mooie sportlijven, healthy food en leuke workouts. Het is een speciale body issue. Dit soort tijdschriften geven je nieuwe motivatie om ook weer aan de slag te gaan. Hard werken en geloven in jezelf. Laat je niet van je pad brengen door anderen en behaal je doelen. Een rondere kont, zichtbare spieren of die mooie armen. Deze doelen zijn haalbaar, maar net zoals ieder ander, je moet er wat voor doen!

Meike:

Ik heb alweer veel te veel gegeten de afgelopen tijd en niet genoeg gesport. En nou gaan we ook nog op wintersport over een paar dagen, pfff, wanneer vind ik mijn oude ritme terug en dat lichaam waar ik blij mee was. Nou, zo goed mogelijk proberen op te letten de aankomende dagen, lekker even wintersporten, eten, drinken, verjaardag vieren en weer back on track! Lekker laten inspireren en een dipje is echt niet erg!

2016 here we come!

Barbell

Liefs, Meik en Miranda

 

 

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.