Home ┬╗ Trainen in The Changing Life Hub!

Trainen in The Changing Life Hub!

Trainen in The Changing Life Hub!

Spannend, gisterochtend zaten wij om 08.15 uur in de auto, Mir & Mei, onderweg naar Amsterdam! Eindbestemming: The Changing Life Hub! The Changing Life Hub is een loods waarin je als Personal Body Plan member in een soort walhalla komt. Fitnessen, begeleiding, gezond eten, loungen en als je wil is er ook kleding te vinden van het eigen merk FRVR. Je kan alleen in de Hub trainen met een speciaal abonnement of als PBP member. Vrij exclusief dus!

We wilden om 10.00 uur bij de Hub zijn om lekker te gaan trainen. Beide de tweede training van de week. We waren beide echt super benieuwd naar alles, het sporten, de omgeving, de apparaten, de mensen, het eten en de kledinglijn. Zouden we nog ‘bekende’ PBP’ers en Life Hub’bers spotten? ­čśë

Bij binnenkomst word je begroet door Eline en Lars. Je geeft je gegevens door van Personal Body Plan en dan mag je hier gratis trainen als je binnenkomt in de daluren. We kregen een korte rondleiding en daarna konden we ons omkleden in de kleedkamer. Eerste indruk is, iets kleiner dan verwacht, leuke begroeting, veel sportieve fitte mensen, frisse gym met nieuwe apparatuur en leuk ingericht. Wat ons gelijk opviel aan de mensen die al aan het sporten waren was dat ze allemaal onze oefeningen deden. Lekker zeg die herkenning! In onze sportschool vallen de oefeningen nogal buiten de boot. 4 x 20 seconden hard/langzaam op een crosstrainer en er dan weer afgaan is in Leek niet heel normaal. Daar zit iemand gemiddeld 20 minuten op een cardio apparaat. Er lopen twee coaches rond die je heel enthousiast aanspreken en je helpen waar nodig bij de oefeningen. Heel fijn, want er zitten nogal lastige bij.

IMG_3583

Tijdens de hele training zaten we beide aan onze DoorMeal te denken. Welke zouden er zijn en smaakt het net zo lekker als het eruit ziet?┬áDe DoorMeal kitchen zit in de hub. Je kunt hier ook even rustig zitten. We kozen als sapje beide een appel-biet-gember-wortel juice. Erg lekker! DoorMeals moet je eigenlijk bestellen van te voren dus we hadden geluk dat er in de koelkast nog een aantal lagen. Miranda koos voor het broodje met de kipfilet en groente en Meik voor de zalm, spinazie, ei en wortelpuree. Beide worden even verwarmd in de oven en dan smullen maar! We hadden natuurlijk ’s ochtends voor het laatst gegeten en Amsterdam is 1,5 uur rijden dus we hadden ook wel zin aan wat na een flinke training. Daarom smaakte het eten extra lekker. Dikke pluspunt in een sportschool, eten! En ook nog gezond!

Door het trainen, de mensen en de fijne omgeving hebben we beide weer even een goeie boost motivatie gekregen om PBP goed door te zetten. Het is fijn dat er mensen achter je staan en in je geloven. We hebben namelijk ook een aantal meiden zien lopen met prachtige billen, fantastische buik en supermooie benen. Blijft leuk om naar te kijken. Hard werken, we komen er wel!

Liefs Meik en Miranda

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.