139   580
25   507
17   327
36   468
71   615
Home » Shots: 9/5/16

Shots: 9/5/16

Shots: 9/5/16

Wauw, wat was het lekker weer de afgelopen dagen! We hebben heerlijk genoten van de zon, vrije dagen, barbequetjes en gezelligheid! Vandaag weer een nieuwe Shots!

IMG_5338

Mir

Maandag 2 mei: 07:00 uur, lekker trainen met Meik! Vandaag had ik de elektrische fiets van me moeder mee, dus ik ben ook op fiets naar de sportschool gegaan. Wat een heerlijk begin van de dag zeg. Voorheen ging ik voor mijn werk aan wel eens hardlopen, maar dan ben ik toch redelijk moe op het werk. Bij krachttraining gelukkig geen last van. In de avond was het zulk lekker weer dat ik nog een kleine 6 kilometer heb hardgelopen. Zonnetje, goeie muziek en even lekker rennen. Kan ik gelukkig van worden.

Dinsdag 3 mei: Weer op de fiets naar het werk gegaan natuurlijk. In de avond doe ik op de dinsdag meestal aan bootcamp. Helaas wil sinds PBP deze cardio training niet zo goed meer. Maar goed, actief herstel hebben we weer gehad.

Woensdag 4 mei: Vandaag laatste werkdag van deze week. Morgen hemelvaartsdag en vrijdag ben ik lekker vrij. Er staat nog een training op het menu, want morgen is de sportschool helaas dicht. ’s Avonds training 2 dus gedaan en om 20:00 uur natuurlijk even 2 minuten stil geweest.

IMG_5339

Donderdag 5 mei: Hemelvaartsdag en Bevrijdingsdag in 1. Ik ben nooit vrij op Bevrijdingsdag, maar nu kon ik naar stadspark in Groningen. Vandaag was een cheatday 😉 Bacardi, chocola… Dat riedeltje. Past absoluut niet in me schema, maar dat kan me af en toe helemaal niks schelen 🙂

Vrijdag 6 mei: Niks niet uitslapen vandaag, ik ben lekker wezen winkelen in Bremen met een vriendin. Wel een rustdag ingepland van Personal Body Plan. Aangezien gisteren een vreselijke dag voor PbP was, hebben mijn vriendin en ik ons eigen eten meegenomen. Die pizza en patat in Bremen trok ons vandaag niet zo. In de avond hebben we samen gegeten wat goed in ons schema voor die dag paste.

Zaterdag 7 mei: Natuurlijk weer uitermate vroeg wakker. Lekker ontbeten in de zon en toen op de fiets naar de sportschool. Tevens de eerste keer in korte broek op fiets heen. Wat een heerlijkheid! Love the sun! In de middag heerlijk in bikini (ook de eerste keer) in de tuin liggen zonnen. Hopen dat morgen weer zo’n dag wordt. ’s avonds had ik een feestje bij een vriendin. Ik ben in de auto heen gegaan, nog meer alcohol trek ik even niet. Pinksteren komt er namelijk ook nog aan 😉

Zondag 8 mei: Wat een heerlijk zonnetje weer! Ik ging lekker op de fiets naar het Sportcentrum voor m’n laatste training en heb de hele middag liggen bruin bakken in de zon! Genieten! Weekend gezellig afgesloten met vrienden op een terrasje, morgenochtend weer vroeg trainen en een lange dag werken, pffff, jammer dat het weekend weer om is! 🙁

IMG_5340

Mei

Maandag 2 mei: We beginnen de week weer met een trainingssessie met Mir! Pff wel even vliegen en snel hoor want ik heb mijn eerste werkdag! Ik hoefde pas om 10 uur te beginnen dus dat scheelde, maar toch wel een rap ochtendje zo. Erg leuk, allemaal nieuwe mensen, nieuwe indrukken, veel informatie! Interessant! Ik ben trouwens Junior Social Media Marketeer, voornamelijk Facebook marketing bij een bedrijf in Groningen. ’s Avonds ging ik met mijn moeder en zusje naar Xavier Rudd, die je waarschijnlijk wel kent van ‘Follow The Sun’. Heel tof, heerlijk relaxed concert, met veel positive vibes..

Dinsdag 3 mei: Op tijd naar het werk, lekker dagje knallen! Na het werk snel wat eten thuis, spulletjes pakken en op de fiets naar de sportschool. Tijd voor training twee van PBP! Na het sporten ben ik best moe en ik ga lekker op tijd naar bed!

Woensdag 4 mei: We beginnen de dag weer met een stukje rennen! Helaas veel last van de heup en knie 🙁 Daarna snel douchen en op naar het werk! Het leven wordt bijna saai 😉 Dagje werken en ’s avonds lekker op de bank met mijn vriend, Prison Break! We zijn nu bij seizoen 2, ongeveer op de helft en ik vind het spannend!

IMG_5341

Donderdag 5 mei: Hemelvaartsdag! Ik was lekker vrij en de zon scheen, heeeerlijk!! ’s Ochtends gewandeld, want ik mocht van mijn vriend niet rennen.. Doe nou maar even rustig aan. Ik moest er alleen echt even uit, dus mooi stukje gelopen in de brandende zon. Samen ontbeten, omkleden en op naar Eenrum, naar vrienden voor een gezellige middag met markt, kroeg en als afsluiting de eerste BBQ van het jaar in de zon! Ik kan echt enorm genieten van deze avonden!

Vrijdag 6 mei: Wow, een flinke dag hard werken vandaag. Ten eerste was het bloedheet, ook op kantoor en we moesten veel voorbereidend werk doen voor het weekend. Ik was om 5 uur klaar en heb even kort op een terrasje gezeten. Thuis snel eten en op naar de fitness voor training nummer drie. Na de training zaalvoetbal gekeken en bijgekletst met vriendinnetjes.

Zaterdag 7 mei: Vroeg opstaan, want de mannen stonden alweer vroeg voor de deur om met de oprit verder te gaan. Om 09.00 uur richting de fitness en extra leuk, naast Mir en Mir was mijn zussie Tess ook mee vandaag! Ze deed mee met mijn PBP training en zette super stoer door voor de eerste keer! Trots! Na het trainen hop in de bikini en de tuin in voor een middag in de zon! Einde van de middag even op verjaardag bij een vriendin, BBQ’en met mijn zwagers en schoonvader en op naar het volgende feestje. Druk zaterdagavondje met veel water en balansen! Het wordt lastiger zeg met het mooie weer en al dat lekkere eten!

Zondag 8 mei: Ik werd weer wakker met een stralend blauwe lucht! Heerlijk! Ik kon het niet laten en trok lekker mijn korte shortje uit de kast om een stukje te gaan rennen. Mijn knie was wat aanwezig, maar het viel mee, langzaam weer opbouwen dus! Na het rennen lekker ontbeten in de zon en op naar pap! Even bijgekletst en ’s middags bij mijn vriend voetbal gekeken. ’s Avonds hebben we bij ons thuis heerlijk gebarbeknoeid met mam, zusje en zwager. Heerlijk rozig op bedje, morgenvroeg weer trainen! 🙂

Tot volgende week!!

Liefs Mir & Mei

Volg:
0

1 Reactie

  1. lutz kuipers
    9 mei 2016 / 20:17

    wat zijn jullie ontzettend druk. Ik ben blij dat ik gepensioneerd ben. lekker niksen. maar wel jaloers op jullie vitaliteit. maar ja een mens kan niet alles hebben. Veel bewondering voor jullie,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.