17   318
20   583
22   438
33   581
16   522
Home » Shots: 31/10/2016

Shots: 31/10/2016

Shots: 31/10/2016

Poeh, het was een zwaar ‘eet’ weekje en we gingen beiden op stap. Gelukkig dinsdag wel samen nog even op en top gezond gegeten en getraind, maar verder..

Mir

Maandag 24 oktober
Maandag alweer! Wat gaan de weken snel. Na het werk ga ik sporten. Mijn huisgenoot en ik zeiden ’s avonds tegelijk tegen elkaar; ik ben moe. En daarom ging we rond half tien al slapen. Haha heerlijk toch?!

Dinsdag 25 oktober
Deze ochtend eet ik overnight oats. Dat heb ik lang niet gehad zeg. 200 ml kokosmelk, 20 gram havermout, 1 banaan en 50 gram bosbessen. Nachtje in de koelkast ‘weken’ en dan heb je een goed en voedzaam ontbijtje. Toch eens vaker maken! Vandaag heb ik met Meike afgesproken om te sporten. Daarna hebben we een eetdate bij mij thuis. Gelukkig had Meike de boodschappen al gedaan. We aten een Body en Fit eiwit wrap met gerookte kipfilet en veel groenten. Heel erg lekker! Ik zal binnenkort het ‘recept’ op Mirmei.nl zetten. Simpel en snel klaar, maar toch erg lekker. Nadat Meik naar huis was, deden mijn huisgenoot en ik nog even snel boodschappen en daarna vroeg op bed. Degelijk word ik zeg ha!

Woensdag  26 oktober
Ik had geen zin om naar het sportcentrum te gaan. Ik heb daarom 5,5 km gerend. Hardlopen gaat tegenwoordig weer een stuk beter gelukkig. Als avondeten heb ik zelfgemaakte pizza. Mmm, wat is dat lekker zeg! Af en toe na alle broccoli, kip en eiwitrepen en een ongezonde maaltijd smaakt dat toch heerlijk. Het weegmoment is wel komend weekend, maar ik vind dat dit gewoon moet kunnen! Ha.

Donderdag 27 oktober
Ik moet vandaag naar de kapper om 18.30 uur. Van te voren zou ik sporten, maar ik was na het werk zo moe dat ik een dutje op de bank heb gedaan. Dat was even lekker zeg! Rond negen uur ben ik klaar bij de kapper. Geen zin meer aan hardlopen, dus ga ik nog even thee drinken met mijn huisgenoot 🙂 We eten daarbij karamel pepernoten. Oooh wat zijn die lekker zeg. Weegmoment? Aah..

Vrijdag 28 oktober
Ook vandaag weer na het werk sporten. Daarna doe ik niet zoveel en ga ik vroeg op bed. Morgen heb ik namelijk motorrijles om 08:00 uur dus ik moet wel een beetje fit zijn.

Zaterdag 29 oktober
Vreselijk wat ging motorrijden slecht. Heel apart dat het de ene dag wel goed wil en de andere dag totaal niet. Helaas ben ik omgevallen met de motor. Ik denk dat ik te wild was. Daarom had ik enorm last van mijn hand. Voor de zekerheid ben ik even langs de huisarts gegaan. Gelukkig niet gebroken en alleen zwaar gekneusd. Rustig aan doen! Bah, ik wilde juist nog gaan sporten, maar dat zat er helaas echt niet meer in. Als troost ga ik daarom als middageten heerlijk (gezonde) pannenkoekjes maken met whey tella. Dat is een soort Nutella van de Body en fit shop met extra eiwitten. Bosbessen erop, en mmm smullen!
Die avond ga ik opstap met vrienden naar de Postwagen. Borrels, chocola en een tosti na afloop. Joeee! Er waren redelijk veel bekenden in de Postwagen in Tolbert. Meike en ik kregen redelijk veel leuke reacties op onze blog. Veel mensen lezen het toch wel. Werkt motiverend en het is natuurlijk leuk om te horen! Ennuh Halbin, kom maar op met je reactie! haha!

Zondag 30 oktober
Topfit vandaag gelukkig! Geen last van alle drankjes. Het is tevens het meetmoment voor Personal Body Plan. Goeie timing na een avondje stappen. Ik had de meting ook gisteren kunnen doen, maar toen had ik zogenaamd geen ’tijd’ of zin… Ik ben redelijk blij met de foto’s. Je ziet verschil! En dat na een ietwat slechte week en een goeie avond stappen. Het kan dus wel, slecht eten + resultaten. Je moet alleen de kracht weer vinden om jezelf weer te herpakken na een slechte dag. Vandaag zou ik dus eigenlijk ‘gezond’ en ‘goed’ moeten eten, maar ik ontbijt met patat en een kipburger. Dat zet mijn woorden van net wel kracht bij natuurlijk, haha.
’s Middags bak ik een ongezonde aardbeitaart. Helaas is de bodem iets te dik en te hard waardoor die niet zo lekker smaakt als gehoopt. Zondag verloop verder rustig.
Morgen weer sporten en zeker goed eten! Af en toe een slecht weekend is gewoon fijn! De resultaten van Personal Body Plan 1 maand zal ik deze week online zetten. Tot volgende week!

Mei


Maandag 24 oktober: Om de week te beginnen probeer ik een voorzichtig rondje te rennen. Ik ren 3,5 kilometer en het gaat best aardig met het voetje. Nog even voorzichtig deze week, niet teveel willen, dan moet het goedkomen. Ik werk vandaag thuis en heb een lekkere work modus, de dag vliegt om en ik doe veel. Om kwart voor 4 halen mam, Tess en Bon mij op, want Tess gaat haar diploma ophalen! Jeej! Super trots! Na haar diploma uitreiking eten we met z’n allen wat bij De Lachende Koe in Drachten. Ik eet lekkere zalm, maar het toetje is toch wel het lekkerste! Eenmaal thuis lekker vroeg op bed.

Dinsdag 25 oktober: Dag of work. Ik werk de laatste uurtjes thuis want er is een waterleiding doorboord. Rond half 6 ben ik in de fitness vooor een training. Mir is er ook! Na het trainen eten we bij haar thuis een wrap belegd met van alles en nog wat. Mir heeft hem zo op, ik moet er tegenaan eten, heel grappig om het verschil zo te zien! Ik ga op tijd naar huis, doe nog even wat boekhouding dingetjes en duik vroeg in bed met een serietje.

Woensdag 26 oktober: Weer een dagje werken, gister hebben vrienden van ons een baby’tje gekregen en als Ton thuis is van het werk gaan we even voor een kort kraambezoekje. Wat een schatje <3 Ik ben een klein beetje verliefd! We gaan stiekem langs de Mac op de terug weg, want Ton heeft een vergadering, dus we moeten even snel. Slecht! Ik werk wat thuis en ga als Ton thuis is kijken we een aflevering Narcos.

Donderdag 27 oktober: Ik begin met een 7 kilometer run. Het gaat heel goed, weinig pijntjes, goed tempo. Rust nemen is zo slecht nog niet! Ik werk wat langer door, want we gaan eten met collega’s bij La Cubanita, jummie! Ik ben rond 10 uur thuis en kruip met Grey’s Anatomy in bed.


Vrijdag 28 oktober: Bijna weekend! Ik begin lekker vroeg met werken dus kan om 4 uur naar huis. We hebben ’s middags hot dogs van de Ikea om te vieren dat we bijna allemaal contract verlening hebben gekregen, lekker, maar oei wat slecht! Ik doe na het werk snel een boodschapje, even trainen, lekker legday! ’s Avonds kijken we een paar afleveringen Narcos en gaan om half 1 slapen.

Zaterdag 29 oktober: 9 uur sta ik in de fitness voor een training met zussie Tess, we doen wat verschillende full body oefeningen en sluiten af met twee zwaardere arm oefeningen en crosstrainen. Ik doe wat boodschapjes, huis opruimen, nieuwe broek halen (ik knapte uit mijn rits, slecht teken misschien?), even voetbal kijken en ’s avonds gaan we met een groepje op stap. Om 2 uur zijn we thuis, lekker op bed!

Zondag 30 oktober: Ik ben vroeg wakker, werk wat, wacht tot 10.00 uur om mij in te schrijven voor een run en ga daarna voor een duurloopje van 13 km, helaas schijnt de zon niet meer, zoals gister, dat loopt toch ietsje minder lekker. Ik kijk nog even een half uurtje bij Ton z’n voetbal en geniet thuis van een lekkere warme douche! De rest van de dag ben ik enorm lui, doe een boodschapje,rommel wat thuis, kijk serietjes, bak een taartje en hang op de bank.

Wat een dramatisch eet weekje! Ik voel mij ook echt opgezwollen en 5 kilo zwaarder. Het zijn er twee trouwens na een week etentjes, taart, hot dogs en meer ellende. Aankomende week maar weer wat beter op het eten letten, ik zal wat minder trainen ivm de halve marathon volgende week. Maar mijn eigen gevoel is nu echt weer een stuk minder postitief, dus dan weer even wat strenger. It’s all about balance!

Op naar een nieuwe week! 🙂

Liefs Mir & Mei

Volg:
0

1 Reactie

  1. lutz kuipers
    31 oktober 2016 / 16:24

    doe even een beetje zelfverzekerder. die kilootjes heb je er zo weer af. je mag jezelf toch wel eens te buiten gaan met wat lekkere dingen. begin nu maar aan een verstandige week (wat eten betreft dan natuurlijk.

    sterkte en liefs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.