139   579
25   507
17   327
36   468
71   615
Home » Shots: 30/07/18

Shots: 30/07/18

shots

Een weekje van flinke hoofdpijn, dus even out of running (letterlijk). Wel weer een vol einde van de week en weekend, met een Ibiza feestje en jacuzzi tijd, dus moe op zondag na een vreemd weekje, met daarna een vol weekje met sociale dingen, laatste voorbereidingen voor de halve en genieten met familie.

Mei

shots

Maandag 16 juli: Mama is vandaag jarig! Ik gooi ’s ochtends voor het werk even een kaartje in de brievenbus en na het werk ga ik naar haar toe. Ik ben al de hele dag, eigenlijk het hele weekend niet heel fit. Erg veel hoofdpijn en ik ben dus ook wat afwezig, moe en hangerig. Tegen 9 uur gaan Tess en ik naar huis en ik duik direct maar op bed, hoop morgen beter..

Dinsdag 17 juli: Ik word wakker met dezelfde hoofdpijn en ben ook misselijk. Ik heb een afspraak bij de fysio voor een sportmassage, gooi net voor ik wegga de ibuprofen alweer uit en besluit dus maar een dagje thuis te werken. Dit is niets. ’s Middags gaat er gelukkig wel weer wat vla in, maar ik ben niet blij. De hoofdpijn blijft flink hangen, heel irritant en dus maar weer vroeg naar bed.

Woensdag 18 juli: Ik ga maar wel naar een afspraak in Zwolle, maar het voelt niet lekker, dus de locatie middag die ik gepland had skip ik voor een rustige middag het hoognodige doen vanaf de bank. Gelukkig voel ik mij in de loop van de avond al meer mens worden en ’s avonds gaat het weer helemaal goed, de hoofdpijn is weggezakt en ik heb weer wat energie.

Donderdag 19 juli: Weer fit en dus weer trainen. Een interval training voor het werk van een dikke 10 kilometer. Vandaag naar Apeldoorn, tegen half 6 thuis en Ton heeft dan al gekookt, erg fijn! ’s Avonds ga ik even bij iemand langs voor wat Facebook learnings en daarna thuis lekker even niet te veel meer.

shots

Vrijdag 20 juli: Direct training twee ook maar doen, anders komen we niet uit deze week, weer een interval. Ik werk in Groningen en ga daarna naar Steenbok Sport, voor een teammeeting. Ik ben gevraagd deel te nemen aan het team, heel leuk! Na de meeting ga ik door naar Stef en Janco om het een en ander klaar te zetten voor het feest morgen. Tegen 11 uur naar huis, nog niet veel gegeten dus ik haal een reepje chocola en wat chippies bij de pomp en duik op bed met Temptation Island. Ton is op stap, dus als een zeester in bed vanavond!

Zaterdag 21 juli: Op tijd wakker, we hebben een koffie en taart momentje met familie van Ton om 10.00 uur. Daarna gaan we Leek even in voor de laatste spulletjes voor het feest. Thuis even lunchen om 1 uur en dan maar even een uurtje slapen, want ik ben moe! Om 3 uur fietsen we naar Stef en Janco voor het Ibiza Beach feestje. Het is erg gezellig met volleybal, barbecue, jacuzzi, marshmallows, vuurtjes en leuke mensen. Om half 2 liggen we lekker op bed.

Zondag 22 juli: Ik ga rond 9 uur op pad voor mijn 10 kilometer training. Thuis even douchen, ontbijten en met Tess naar Epe voo oma’s verjaardag. Ik ben moe en heb weinig puf, we gaan even een stuk wandelen over de Veluwe waar ik weer wat energie van krijg. Tegen 7 uur ben ik weer thuis, we zouden bbq’en maar bestellen gemakkelijk een patatje en duiken met een serie op de bank ’s avonds, even quality time..

shots

Maandag 23 juli: Weer aan het werk vandaag. Eerst een interval training, kleine 10 kilometer, snel douchen en off to work. Een dag in Groningen, na het eten ga ik naar Leek voor een sportmassage. ’s Avonds doen we verder niet zoveel meer.

Dinsdag 24 juli: Dagje kantoor, na het eten gaat Ton fietsen en ik duik de keuken in voor wat baksels. Lekker tot een uurtje of 10, daarna nog even een aflevering kijken en op bed.

Woensdag 25 juli: Vroeg op voor de laatste training voor de halve zaterdag. Ik ren een dikke 10 kilometer interval en ga daarna door naar het werk. ’s Avonds eten we Griekse gevulde tomaten, niet helemaal zoals in Griekenland, maar wel lekker. Daarna ga ik naar Pake & Beppe, ik heb ze al lang niet gezien. Lekker even kletsen, souvenir geven en rond 10 uur ga ik weer naar huis.

Donderdag 26 juli: Vandaag werk ik in Zwolle. Ik ga lunchen met oud collega JP, lekker een salade warme geitenkaas. Na het werk rij ik naar Balkbrug, eten met Shafira en co, weer een gezellige bijkletsavond in de tuin met een prachtige zonsondergang. Rond half 11 ben ik weer thuis.

shots

Vrijdag 27 juli: Ik werk vanuit huis vandaag en begin vroeg, lekker vroeg, om half 4 de laptop dicht en om 4 uur op naar Lauwersoog. Even een patatje met Tess bij het paviljoen en daarna naar de boot. Met pap en Bente gaan we het meer op. Daar even een duik om af te koelen en ik maak pasta met kip, pesto en champignons. We wachten op het meer op de bloedmaan, maar hij is pas laat te zien. Dan wel heel mooi, ik had het nog nooit zo goed meegemaakt. Rond 12 uur op bed. Ton en ik mogen achterin de boot slapen, pap gaat op de bank en Bente voorin, net als vroeger weer eens op de boot slapen!

Zaterdag 28 juli: Wakker worden in de haven. Ik ga even douchen en we ontbijten op tijd met z’n vieren. Dan halen pap, Ton en ik de startnummers op en laten een auto in Ulrum staan om straks weer terug te kunnen. Daarna nog snel even lunchen en nog een klein slaapje. Ik maak nog een blogje en dan gaan we zo’n beetje richting de start. Halve marathon tijd! Na de halve marathon gaan we naar het Booze Wijf voor een borrel, borrelhapje en daarna wat te eten. Ik neem de kipsate en heb erg zin in zoet dus neem een chocomelk. De oranjekoek als toetje is ook erg lekker. Op de boot pakken we onze spulletjes weer en gaan richting huis. Ik heb wat hoofdpijn toch van het rennen en kan thuis niet goed wakker blijven tijdens de serie. Lekker om half 11 op bed dus, morgen weer een dag.

Zondag 29 juli: Ik ben vroeg wakker en ga beneden wat rommelen. Mam komt langs voor koffie en een bijklets momentje en kort daarop ook Anita voor een bijklets momentje. De rest van de dag zit ik lekker in de tuin met de boekhouding, blogjes, wat huishoudelijke dingen. ’s Avonds bestellen we lekker wat eten. Ton kapsalon, ik pizza en we kijken de rest van de avond Shooter

Liefs Meik

Volg:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.