41   373
59   512
28   586
29   338
20   435
Home ┬╗ Shots: 30/04/19

Shots: 30/04/19

Shots: 30/04/19

Weer een nieuwe shots! Vol puppy’s, zon, sporten, lekker tuinieren, blessures en migraine en pizza. Kijk je weer mee?

shots

Maandag 8 april: Ik werk vandaag thuis, lekkere ochtend wandeling. Ton is op oefening deze week in Duitsland. Ik eet op tijd, groentebroodjes van de AH omgetuned tot mini pizza’s. Daarna heb ik puppy cursus met Jax en als we terug zijn ga ik nog even op pad voor een rondje van 10 kilometer. Niet geheel pijnvrij, maar wel heel lekker zo in het avond zonnetje.

Dinsdag 9 april: Dagje in Groningen. Even met de auto langs de garage, ik eet een heel bord worteltjes, met een aardappeltje en vega hapjes weg en ’s avonds lekker bankhangen.

Woensdag 10 april: Ik werk in Apeldoorn vandaag, lange dag. Rond 7 uur thuis, hapje eten en ik val al snel op de bank in slaap.

Donderdag 11 april: Wekkertje gaat vroeg, ik wil graag even rennen. Lekker een interval van 8 kilometer, daarna snel met Jax lopen, douchen en werken. Ik heb vandaag een appeldag met collega Sander. Lekker even weer fris en fruitig. Voelt fijn! ’s Avonds met mam een simpele risotto met tomaatjes en basilicum en rustig op de bank met Jax.

shots

Vrijdag 12 april: Na een wandeling met Jax en een dagje flink doorwerken is het weer weekend! Ik zou ’s avonds meedoen met de Kieknberg cross, maar heb nog wat last, dus is het handig, neee.. Jetske belooft wat lekkers mee te nemen naar voetbal, dus ik ga lekker mee met de meiden naar de boys kijken. Na iets teveel snoepspekjes en aardbeitjes met chocola, ga ik wel hardlopend terug naar huis. Niet pijnvrij, zondag naar Vlieland dus nu eerst maar even rust.

Zaterdag 13 april: Vroeg op met Jax, aan de wandel. We hebben een lekker lui zaterdagje, boodschapje, huis op orde, chillen op de bank. Weinig gekkigheid ­čÖé

Zondag 14 april: Nienke komt mij op tijd halen, we gaan samen naar Vlieland voor de Vuurtorenloop. Naast hardloopdagje ook eiland en meidendagje. Fijn! Na het rennen gaan we nog heerlijk een stuk wandelen, zien een grote grijze zeehond die niet helemaal blij meer is. en na een strand wandeling belanden we op het terras. Lekker kletsen, borrelhapje, theetje en om 7 uur weer naar huis. Heeeeeeel fijn dit soort lekkere waddeneiland dagjes!

shots

Maandag 15 april: Dagje werken, ’s avonds eten we lekker asperges met zalm en aardappeltjes. Had ik nog nooit gemaakt, maar wel heel lekker zo’n asperge hapje. Na de puppycursus (examen gehaald!) nog even thuis op de bank en vroeg op bed.

Dinsdag 16 april: In Apeldoorn aan het werk vandaag, weer een lange dag. Ton is al naar training als ik thuiskom, ik eet wat restjes en dit blijkt een heel kleurrijk bordje. Bietjes, courgette, paprika en zoete aardappel. ’s Avonds flink moe, dus ik ga vroeg op bed.

Woensdag 17 april: Lekker vroeg op pad, eerst 5 kilometer rennen, daarna wandelen met Jax, want weer een dag in Apeldoorn werken. Tegen half 8 thuis, we eten laat om half 9 lekker een AGV’tje. Broccoli, aardappeltje en kalkoen cordon bleu.

shots

Donderdag 18 april: Weer een vroege ochtend wandeling en op naar Amsterdam. Leuke klant meeting op ons kantoor daar. Ik ben rond half 6 weer thuis, na het eten ga ik nog even een lekker stuk wandelen met Jax, het is zulk mooi weer, nog even zon snuiven.

Vrijdag 19 april: Vandaag lekker dagje thuis werken. Einde middag, als Ton ook weer thuis is even samen wandelen met Jax, wat fijn die zon! We eten lekker een Magioni pizza met geitenkaas, pesto en tomaatjes. Ik ga nog even een stuk rennen, dikke 10 km interval, heerlijk! Beentjes voelen niet helemaal lekker aan helaas, gek genoeg na een kopje thee bij Corine is het tijdens het uitlopen wel weer goed. Vreemde beentjes.

Zaterdag 20 april: De dag begint met een fijne ochtend walk. ’s Ochtends wordt onze nieuwe bank geleverd, jeej! Zo blij mee, eindelijk lekker samen lounchen op een bank en niet ieder op 1tje of met de benen in de nek. Het is weer prachtig weer, ’s middags gaan we met Jax wat water opzoeken. We eten ’s avonds een hapje BBQ mee bij Dorien en Taeke en Ton gaat naar Leek voor een spelletjes avond. Ik sla over, ben moe en heb niet veel zin in teveel prikkels. Ik slaap ook om 9 uur al, heerlijk op de nieuwe bank, dus zal het nodig gehad hebben..

shots

Zondag 21 april: Ik ga weer een stukje rennen, wil graag een 12 kilometer doen, maar het voelt direct al niet goed. Ik besluit gewoon een rondje bos te doen met wat oefeningen. Bleeeh, wanneer houdt het nou eens op met de pijntjes. Rond half 11/11 uur komen Beppe, mam, Tess & Kris bij ons voor de paas brunch. Doen we normaal niet, maar het leek ons wel even gezellig. Heerlijk middenin de tuin, even samen zijn. ’s Middags lekker rustig aan en ’s avonds lekker pizza eten met Jan en Jetske in Groningen. Heerlijk dagje met veel zon!

Maandag 22 april: Zere schenen, shit. Geen extra vrij dagje rondje rennen dus ik besluit maar lekker even een krachttraining te doen, buiten met de TRX. Daarna naar Epe voor een paas momentje bij opa en oma. Jax mee, nichtje Iris heeft haar hondje Bram ook mee. Ze vinden elkaar erg gezellig en duiken zelfs even de vijver in.. Oeps, hihi! We gaan even een eind wandelen voor het eten op de Veluwe. Hapje eten en daarna begin ik mij niet zo fit te voelen. Zwaar hoofd, moe en lamlendig. Zal door de zon komen misschien? De terugreis naar huis gaat net aan goed, ogen vallen al dicht en eenmaal thuis val ik al vlot in slaap op de bank. Hoofdpijn, blegh gevoel. Snel op bed.

Dinsdag 23 april: En ja hoor, daar is ie weer.. De migraine hoofdpijn, ik besluit eerst thuis even op te starten met werk, maar wordt al snel ook erg misselijk en het overgeven begint. Dus laptop dicht en maar even aan toe geven. De rest van de dag lig ik te slapen, bah.

shots

Woensdag 24 april: Nog steeds met flinke hoofdpijn wakker worden, gelukkig is de maag helemaal leeg, dus geen gedoe meer boven de wc. Maar wel vanuit huis, in plaats van Apeldoorn vandaag. Het lukt aardig wat werk te verzetten, maar ’s avonds weer bekaf en lamlendig. Bakje vla, beschuitje, het blijkt gelukkig wel weer binnen. Mir komt nog even langs om ons te helpen met de belastingaangifte, gelukkig, want we zijn daar zo slecht in!

Donderdag 25 april: Toch maar weer werken vandaag, genoeg te doen. Maar het blijft allemaal energie loos en moe, zwaar hoofd en drukkende hoofdpijn. Toe nou….

Vrijdag 26 april: Nog een dagje werken, vanuit huis ivm dokter en fysio einde van de dag. Die pakt mijn schenen even goed aan en is niet heeeel positief. Ik heb eigenlik ook al tijden pijntjes en last, misschien maar even een ander strijdplan gaan neerzetten. ’s Avonds kijken we twee afleveringen Game of Thrones, lekker op de bank met Jax. Bijtanken en opladen. Dit lamme gevoel duurt lang genoeg.

Zaterdag 27 april: Kingsday! We hebben een heerlijk luie zaterdag. Alleen wandelen met Jax, een kleine mini workout, zover de hoofdpijn het houdt en einde van de dag nog maar even in Zuidhorn kijken. Op tijd weer thuis, rondje met Jax en op bed.

Zondag 28 april: Vroeg wakker dankzij piepjes van Jaxy. Half 7 al, poeh! Ik ga lekker met Jax naar Roden, voor een fijne ochtend wandeling, echt heerlijk zo stil en alleen. ’s Middags een boodschapje doen, nog een stuk wandelen (inclusief test hardloop stukjes) en na de Formule 1 een klein slaapje op de bank. Tijdens het eten bak ik een kruidencake en blueberry muffins en ’s avonds serietje en bloggen. Hopelijk op naar een week met meer energie!

Maandag 29 april: Vroeg op voor een morning run met Jaxy. Ik werk vandaag in Groningen, ’s avonds maak ik lekker asperges met parmaham, aardappeltjes en een eitje.

Dinsdag 30 april: Na een dag werken maak ik een rommel avond maaltje met aardappeltjes, worteltjes en een stukje kip. Na het eten ga ik nog even een blokje om met Jaxy, kleine 5 kilometer door het bos. Leuk zo saampjes!

Liefs Mei

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.