17   318
20   583
22   438
33   581
16   522
Home ┬╗ Shots: 27/11/17

Shots: 27/11/17

Shots: 27/11/17

Twee weken vol shots! Met veul eten, sporten, weinig hardlopen en weer wat meer hardlopen, ziekenhuis en Marco Borsato. Kijken jullie mee?

Mir

Maandag 13 november
Yes, vandaag weer trainen. Ik merk dat trainen steeds beter gaat en dan wordt het ook leuker. Op maandag train ik samen met Marc. Die is er om zes uur, dus meestal doe ik van te voren nog een half uur cardio. Ik ga fitnessen voor het eten en merk dan daarna wel dat ik megaaaa veel zin aan eten heb. Iets na zeven zijn we meestal klaar met trainen. Dan naar huis en snel eten maken.

Dinsdag 14 november
Als lunch heb ik eindelijk weer eens rijstwafel, pindakaas en banaan met een beetje kaneel. Dat heb ik lang niet gehad zeg. Het is een redelijk calorierijke maaltijd, maar erg lekker. Vanavond ga ik toch hardlopen dus dat compenseert weer.

Woensdag 15 november
Ik ben iets eerder van werk weggegaan. Er komt een vriendin eten en ik wilde per se van te voren nog hardlopen. Is ook wel een keer fijn om in het licht te hardlopen. Als avondeten hebben we spinazietaart. Niet de meest caloriearme maaltijd, maar als je overdag je eten een beetje beperkt kan dit prima.

Donderdag 16 november
Vandaag ga ik met de auto naar het werk. Het regent en ik wil graag in het sportcentrum trainen. Na de training ga ik naar de winkel en haal ‘nepkip’. Dit heb ik nog nooit geprobeerd, maar ik wilde vegetarisch eten vandaag. De ‘kip’ smaakt erg lekker. Het ziet er alleen een beetje vies uit. Ik eet er rijst, broccoli en een kokos-kerrie sausje bij. Zeker voor herhaling vatbaar.
In de avond maak ik sapjes voor morgen. Ik heb besloten weer eens een volledige sapdag te doen. Het is even werk, 7 a 8 sapjes maken. Ik doe meestal veeel groente en weinig fruit. Ik vind sapjes uit de winkel veel te zoet en weinig vitamines.

Vrijdag 17 november
Vanavond ga ik op pad met een vriendin naar Binn in Tolbert. Dit komt goed uit, want ik kan ook niet sporten met een sapdag. Dat is iets teveel van het goede. Het idee dat ik zoveel groentes binnenkrijg vind ik altijd fijn en daarom is het niet erg om eens een dagje niet te kauwen. Geen honger en ik voel mij topfit. Wel moe aan het eind van de dag en daarom lig ik vroeg op bed.

Zaterdag 18 november
Yes, ik mag weer eten! Kwark met fruit en een kopje koffie is mijn ontbijt. Ik ben vroeg wakker en ben daarom als 1 van de eerste in de sportschool. Nog niet druk en daarom alle toestellen voor mij alleen. In de middag ga ik met mijn moeder mee naar de schoonheidsspecialiste. Dit duurt gelukkig niet zo lang en daarom kunnen we nog even winkel in Drachten. Favo winkelcentrum is dat. In de avond kijk ik Netflix en doe verder weinig ­čÖé

Zondag 19 november
Vandaag slaap ik lekker uit en als ontbijt eet ik brood met kaas. Mmm, dat is lang geleden. ’s Middags ga ik wandelen in het Drenst-Friese woud. Een erg leuk bos. We lopen zo’n 7 km en gaan dan snel naar huis. Wrap met zalm uit de oven staat er op het menu!

Maandag 20 november
Vandaag ben ik weer gaan trainen met Marc, maar het wilde bij ons beide vandaag niet. Weinig energie. We doen toch een paar oefeningen en wat cardio. Ik ben blij als het zeven uur is en we naar huis kunnen. Snel wat eten. Beetje energie. Helaas geen pittige workout, maar ik ben toch geweest en iets gedaan. Positieve ervan.

Dinsdag 21 november
Na het werk ga ik weer hardlopen. Ik doe een klein rondje van 4 km. Het wil niet zo vandaag. Na hardlopen ga ik even langs de winkel voor de kipsate van Quorn. Dit is vegetarisch. Ik maak het met boontjes en rijst. De kipsate is redelijk scherp, maar erg lekker.

Woensdag 22 november
Mijn vader is vandaag jarig en we gaan met de hele familie daar eten. Ik ga koken. Stamppot boerenkool en 1 met wortel en bleekselderij. Ik ben zelf niet zo n fan van boerenkool namelijk. Het is nog een hele klus om voor 8 mensen te koken, maar het is gelukt. Als ‘rookworst’ had ik de vegetarische worst van Valess. Perfect formaat en de smaak is prima. Het toetje sla ik over. Dat hoeft voor mij nooit na het eten. Rond half elf ga ik naar huis en op bed.

Donderdag 23 november
Legday vandaag! Ik heb een leuke training bedacht met oefeningen die ik niet zo vaak doe. Natuurlijk zit de hip truster er wel in. Mijn favo oefening voor ronde billen ­čśë Na de training doe ik nog een half uurtje cardio en dan ga ik snel naar huis. Als avondeten heb ik namelijk een sandwich met garnalen, roomkaas-rucola saus en nog een onbekend rood sausje. Weinig groente deze keer, maar wel erg lekker.

Vrijdag 24 november
Weer een klein hardlooprondje na het werk. Het regent alweer en ik had het al erg koud. Na het rondje hardlopen is dat niet beter geworden. Snel douchen, eten en verder niets meer doen.

Zaterdag 25 november
Vandaag weer redelijk op tijd in de fitness. Om 09.15 uur sta ik op de crosstrainer. Het is fijn om zo vroeg te fitnessen, dan heb je tenminste nog iets aan de dag. Rond elf uur rijd ik naar huis en eet twee broodjes met appelstroop en pindakaas. Beide erg lekker! In de middag ga ik een beetje op struun in winkels. Even naar Surhuisterveen overal kijken. Helemaal niks moeten op zaterdag is zo fijn. ’s avonds doe ik weinig en lig rond 1 op bed.

Zondag 26 november
Vandaag om tien uur wakker en besluit nog eventjes te gaan hardlopen. Het gaat steeds beter met rennen en daarom doe ik een rondje van 7 kilometer. Fijn zeg, progressie. Het is even doorzetten in het begin, maar eindelijk resultaat. In de middag kijk ik 72343 afleveringen van Blacklist op Netflix. Eet af en toe een pepernootje en zit in mijn huispak op de bank. Heerlijk!

Mei


Maandag 13 november: Morning run op het programma staan om de maandag lekker te beginnen! Ik loop een fijn en vlot rondje door de regen, daarna snel naar het werk en na een dag werken eten we lekker een homemade burger met Airfryer frietjes en salade.

Dinsdag 14 november: En nog maar een rondje rennen, want de aankomende tijd komt er vast weinig van. Ik loop een interval en ga daarna aan het werk. Door file ben ik later thuis, maar ik maak toch lekker even een spruitjes stamppot met een vega braadworstje. ’s Avonds ga ik met Corine een drie kwartier zwemmen en thuis lekker snel op bed!

Woensdag 15 november: Een spannende dag vandaag want Ton wordt geopereerd aan zijn knie. We zitten om half 7 al in de auto richting Utrecht, hij wordt geholpen in het CMH dus lekker uit de buurt. We zijn mooi op tijd rond kwart voor 9 aanwezig en krijgen een kamer toegewezen, wachten tot 11 uur. Kan ik mooi werken. Ton wordt opgehaald en ik zoek een plekje in het restaurant en vanaf half 2 in de wachtkamer om te werken. Uiteindelijk word ik rond half 4 geroepen en mag ik bij hem. Nog een beetje slaperig van de narcose even een knuffel en dan valt hij al snel weer in slaap. Ik pak nog even wat uurtjes mee en rond half 6 arriveert zijn eten. We kijken samen nog wat tv tot 7 uur en dan ga ik op weg naar Meteren, waar ik bij Anita en Arjan slaap vannacht! Heel fijn want dan kan ik Ton morgen weer halen. En direct even hun huisje zien! We kletsen gezellig bij en rond 11 uur gaan we slapen.

Donderdag 16 november: Ik ben rond 7 uur wakker en ga direct aan het werk. Anita komt er even later bij en samen werken we lekker in alle rust aan tafel, fijn zo flexibel werken! Ton mag nog niet naar huis, hij was bij het fysio moment wat duizelig en ze durven hem nog niet te laten gaan. Uiteindelijk haal ik hem rond 2 uur op. Tegen half 5 zijn we weer thuis, waar Ton installeert op de bank en veel slaapt en ik pak nog even de laptop om een paar uurtjes te werken. Spannende dagen waren het, maar gelukkig is alles goed gegaan.

Vrijdag 17 november: Vandaag een dag aan het werk in Hoogeveen, ik geef een content workshop bij een leuke klant. Na de sessie lunchen we nog mee en gaan dan weer op naar huis. Ik krijg een belletje van de dierenarts dat Kemy weer eens ontsnapt is, dus die haal ik even op en werk nog wat thuis. Rond 5 uur breng ik Kemy weer terug en ik doe een snel boodschapje. ’s Avonds komt Taeke langs na het eten en de boys gaan gamen. Ik kruip lekker op bed met RTL Late Night en Marco Borsato.

Zaterdag 18 november: Ik word om 9 uur wakker maar het regent hard en ik ben echt bekaf dus draai me nog maar even om en word om 11 uur pas weer wakker door de deurbel en vader van Ton die even een kop thee komt doen. Rond half 1 hebben we dus pas een ontbijtje, waarna ik thuis een klein uurtje sport en daarna doe ik een boodschapje met Tess, haal sushi voor de avond en na het eten ga ik naar Leek, want Tess viert haar verjaardag en housewarming. Ik ben al snel erg moe, krijg wat hoofdpijn en Ton is natuurlijk ook alleen thuis, dus ik maak het niet te laat en ben tegen 11 uur weer thuis.

Zondag 19 november: Vanochtend wel op tijd wakker, ik doe ga lekker het bos in voor een rondje van 5 kilometer. Het lukt best aardig mij aan de korte afstanden te houden, al vind ik het wel erg jammer. Morgen weer naar de fysio, ik ben benieuwd of er wat verbetering in de rug zit. ’s Middags gaan we even voetbal kijken, ik doe een boodschap en daarna weer lekker thuis. Serietje, laptopje, spelletje, eten en rustig aan.. Het was een vreemd en druk weekje en ik ben moe!

Maandag 20 november: Ik werk even wat thuis vanochtend en ga daarna naar het Student Hotel voor een dagje met het Content Marketing Team. Tegen half 5 thuis, nog even werken, eten en ’s avonds naar de fysio. Mijn rug blijft pijnlijk, dus ik moet rust houden. Eerst in ieder geval maar even een week. Ben benieuwd of het effect heeft.. Niets aan dit.

Dinsdag 21 november: Dagje werken, ik doe netjes ’s ochtends wat oefeningen nu voor het douchen en aankleden. Na het werk maak ik een snelle pasta met tonijn en olijven met salade. Na het eten ga ik naar Bowina voor een kopje thee en bijkletsen en tegen 11 uur lekker op bed!

Woensdag 22 november: Ik werk vanochtend even een paar uurtjes thuis en ga daarna met collega Nynke op weg naar Amsterdam voor een video event. ’s Avonds zijn we lekker samen thuis, ik doe nog een thuis workout en daarna kijken we wat series.

Donderdag 23 november: Vandaag werk ik een dagje thuis, ’s middags hebben we namelijk een afspraak bij de Hypotheekservice. Na het eten ruim ik het huis op, werk nog wat door en ga lekker op tijd op bed.

Vrijdag 24 november: Dagje werken, vandaag een afspraak in Zwolle, daarna nog even in Groningen en na het werk door naar pap want die is jarig! We hebben een gezellige avond en rond 10 uur naar huis. Nog even thuis wat dingen opschrijven, bedenken en overleggen wat betreft het nieuwe huis en lekker op bed.

Zaterdag 25 november: Rustig wakker worden, even sporten thuis en ik doe een boodschapje. Tegen drie uur weer naar pap, waar we bijkletsen, eten en tegen 6 uur op weg gaan naar Haarlem want ik trakteer op een avondje Marco Borsato voor zijn verjaardag! Marco is wat verkouden, maar dat mag de pret niet drukken. Wat vooral jammer is, is dat ik naast een mevrouw sta die erg aan het duwen en trekken is, waar ik tegen een stalen hekje aansta en dus veel gedoe om heb, ze wil niet meedenken en ook niet de grote ruimte naast haar innemen, jammer dat sommige mensen niet kunnen meedenken en vooral vervelend blijven doen op zulke avonden. Met pap ga ik op de terugweg nog even langs de Mac voor een burger. Het heeft opeens enorm gehageld en de weg is helemaal wit. Tegen half 2 lig ik lekker op bed.

Zondag 26 november: Ik ben vroeg wakker en blijf wat langer in bed met de telefoon klooien. Gisteren weer veel last gehad van de rug en lopen lijkt mij nog niet verstandig, nog maar even volhouden met dat niet lopen. ’s Middags gaan we even bij opa en oma langs en daarna ga ik met mam en Tess high teaen in Emmen. Tegen 5 uur weer thuis, waar we lekker makkelijk eten met wat sushi en een patatje uit de Airfryer. Druk weekend, ik ben moe, op en wil zoo graag rennen. Lastig als je zo graag wil.

Liefs Mir & Mei

Volg:
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.