139   580
25   507
17   327
36   468
71   615
Home » Shots: 27/08/18

Shots: 27/08/18

shots

Twee weekjes met een vijf dagen zonder hardlopen, vroege wekkers vanwege cursus, logeren in Bussum, een nieuwe tafel, Noorderzon, lekker eten en weer een nieuw schema en nog veel meer leuks! Wat gebeurt er toch een hoop in 14 dagen!

shots

Maandag 13 augustus: Ik ga op tijd op pad naar ’s Gravenland vandaag om te werken bij een klant. Ik ga rond half 5 naar Bussum, waar ik Julia haar huisje ga bekijken. We kletsen even bij, hebben wat borrelhapjes, heel lekkere mozzarella met tomaat en basilicum. Dan gaat Juul sporten en fysio, ik nog even werken en als ze terug is delen we nog een pizza met asperges en wat creme fraiche erbovenop. Rond half 11 gaan we op bed, weer eens een logeerpartijtje.

Dinsdag 14 augustus: De dag starten met een lekkere cappuccino bij Juul en dan op naar Utrecht voor een afspraak. Aan het einde van de dag rij ik door naar Den Bosch om een paar stoelen te bekijken. Ton werkt deze weken in Oirschot dus als ze goed zijn kan hij ze meenemen einde van de week. Efficiëntie 😉 ’s Avonds maak ik een Griekse salade thuis en ga dan met Janco even wandelen in Bakkeveen. We lopen anderhalf uur en doen nog een theetje bij het paviljoen. Thuis nog even chillen en op bed.

Woensdag 15 augustus: Dagje op kantoor vandaag, Ton is ’s avonds thuis en na een pastatje met een zelfgemaakte pesto doen we verder niet al te veel meer. Ik heb even een paar dagen geen run gepland, dus dat is wennen, wel wat core training voor het slapengaan, morgen gaat vroeg de wekker weer voor Ton, dus vroeg op bed.

shots

Donderdag 16 augustus: Weer een dagje op kantoor in Groningen en geen morning run. Na het werk ga ik naar Marum, eten bij Peter en Sanne, Edwin heeft voor ons pasta gemaakt. Lekker! We rijden naar hun nieuwe huis in progress in Niebert en wandelen samen met kleine Jaco weer terug naar Marum. Een dikke 6 kilometer wandeling later doen we nog een kopje thee, knuffelen met Jac en weer naar huis.

Vrijdag 17 augustus: Vandaag werk ik een dagje thuis, mam komt even lunchen om 12 uur, we doen een broodje met geitenkaas en honing. ’s Avonds is Ton weer fijn thuis en ik maak een hartige taart met broccoli. We doen verder niet zoveel, chillen samen en huis ombouwen/opruimen, want morgen komt de nieuwe tafel!

Zaterdag 18 augustus: Ik ga naar Leek om daar weer eens een run te doen. Lekker een 8 kilometer door het gebied bij Nienoord, langs het water, zonnetje, heerlijk! Daarna een boodschapje en thuis wachten tot de tafel komt. De stoelen heeft Ton gister meegenomen op de weg terug naar huis, dus we hebben een mooi compleet nieuw plaatje staan. Heel blij mee! Ton gaat nog even de hort op ’s middags, Tess komt even langs en ’s avonds eten we boontjes, rijst en kip.

Zondag 19 augustus: Beetje uitslapen en samen rennen we een 5 kilometer run. Laat brunchen en rond de middag gaan we naar Pake&Beppe en we sluiten af bij Erik en Martien voor zijn verjaardag. Rond half 9 zijn we thuis, nog even chillen en weer vroeg slapen, morgen de wekker om 4 uur..

shots

Maandag 2o augustus: Vandaag een dag in Groningen aan het werk. Na het werken eet ik thuis even wat en ga daarna naar Jonkersland. Met pap doe ik opnieuw de hartslagtest die we al vaker hebben gedaan. Rond 11 uur ben ik weer thuis en ga direct op bed.

Dinsdag 21 augustus: Ik werk vandaag in Apeldoorn. Gelukkig een beetje op tijd thuis, zo rond 5 uur en Ton is onverwacht ook thuis vandaag. We doen niet veel ’s avonds, Ton z’n huiswerk, ik zet een Ikea kast in elkaar, die boven komt te staan voor de sport en werkkleding.

Woensdag 22 augustus: Werken in Groningen, ’s middags weer een coachgesprek. Rond half 7 ben ik thuis en ga op pad voor een training van 7,6 kilometer, de eerste van mijn nieuwe marathon schema. Bah, ’s avonds rennen is niets voor mij. Ik heb last van m’n buik en moet nog eten. Ton heeft Halbin geholpen met verven en we eten pas laat, maar even een gemakkelijke salade. ’s Ton kijkt nog even voetbal en ik duik met een boek op de bank.

Donderdag 23 augustus: Vandaag weer in Groningen werken, de wekker ging vroeg en ik ben moe na een paar dagen van die gekke nachtjes. Ton blijft vannacht wel weer weg, saai, maar wel even wat rustiger slapen. Ik eet een broodje vegaburger ’s avonds en kijk een filmpje. Vroeg slapen, ik ben moe!

shots

Vrijdag 24 augustus: Ik werk ’s ochtends in Zwolle, maar ga eerst even een stukje rennen om de dag te beginnen, 6 kilometer. Ik ben rond half 2 weer thuis, even een salade als lunch, boven in m’n nieuw gecreëerde werkkamer nog even wat uurtjes maken en als Ton thuis is gaan we naar Noorderzon. De eerste keer kaasfondue, wafels en gezelligheid! We zijn op tijd weer thuis, het koelt snel af. Thuis kijken we Shooter en zijn beide wat moe, dus vroeg slapen.

Zaterdag 25 augustus: Ik ben rond half 9 wakker en probeer even wat langer te blijven liggen. Einde van de ochtend ga ik een stukje rennen. 11,5 kilometer met een klein buitje op de kop. Gelukkig op tijd binnen voor het onweer. We eten pas rond 1 uur wat, een Italiaanse bol met rosbief. Daarna gaan we even naar Groningen, naar de Runnersworld en de DAKA voor hardloopspul, Ton neemt uiteindelijk een shirtje mee, ik vind niets, scheelt weer geld, haha! We gaan ’s avonds naar Noorderzon met Janco en Stef en ook Tess haakt aan. Jummie! We blijven tot 9, half 10 daar en thuis lekker in bad, beetje verkleumd. Beneden nog even samen zitten en rond half 12 slapen.

Zondag 26 augustus: Weer rustig proberen wakker te worden, ik ben iemand die vaak dan al snel ‘aan’ gaat. Nu dus een hoofdstukje boek, binnen wat rommelen, bloggen, mam komt even langs en ’s avonds eten we pasta met artisjok. We gaan nog even naar de moeder van Ton om een kastje naar boven te tillen en gaan na een theetje thuis weer vroeg slapen. Wekkertje gaat vroeg morgenochtend!

See you next time!

Liefs Meik

Volg:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.