139   580
25   507
17   327
36   468
71   615
Home » Shots: 26/4/16

Shots: 26/4/16

Shots: 26/4/16

Vanaf deze week gaan wij beginnen met een nieuw thema! Shots, allemaal kiekjes uit ons dagelijks leven, om jullie mee te nemen in onze dagelijkse gebeurtenissen, hapjes, drankjes, uitjes, dipjes, noem maar op! Dus bij deze de eerste week diary! Spannend, erg lastig namelijk een week samenvatten in een kort stukje. Maar we gaan het toch proberen 🙂

Mir

LPQQ0460

Afgelopen zondag met vrienden naar de nieuwe film, The Jungle Book geweest. Helaas zat ik al aan me macro’s dus moest ik me beheersen en alleen met een flesje water de bios in. Daarom aan het eind van de film maar met mijn rode vriend op de foto 😉
Maandag was een normale dag. Lekker op de fiets naar het werk en ’s avonds training 1 van PBP. Saaie dag, maar dat past wel bij de maandag.
Dinsdags na werk belde me collega om te melden dat de Milka Oreo bij het benzinestation in de aanbieding was. Ondanks dat ik zei dat ik dat absoluut niet wil, heb ik er toch 1 gekregen. Men wat is die chocola lekker. De hele avond is de reep heel gebleven. Heuj.
Op woensdag had ik een privé bokstraining. Om 18:45 uur lekker even 3 kwartier boksen. De hele dag op kantoor zitten word je soms zo gaar van, dus dan is deze sport extra fijn. Na boksen moest ik nog wel training 2 van PBp doen, anders zou ik deze week geen vier trainingen kunnen halen.

SGHN3115

Donderdag was een dag gelijk aan de maandag. Op fiets naar het werk, eten en trainen. ’s Avonds nog wel heel laat een film gekeken tot 00:30 uur. Die reep van dinsdag….. is op. Ai.. De dag erna mijn coach gemaild dat dit soort momenten toch erg lastig zijn. Ze doet er verder niet moeilijk over, want de rest van de dagen is mijn voeding eigenlijk altijd perfect. Toch voelt het soms niet goed zoveel chocola in eens.

Vrijdag was een rustdag. Dit express ingepland, omdat ik om 19:00 uur bij een afspraak in Burgum moest zijn. Ik wil graag een tattoo en ging daarheen om ideeën door te spreken.
Zaterdagochtend hebben Meike en ik eindelijk eens weer samen getraind. Was volgens mij alweer twee weken geleden. Veel mensen in de sportschool vroegen me steeds; he ben je weer alleen ? Samen trainen is soms net iets fijner. In de middag ben ik lekker naar de kapper geweest. Wel gelijk uit de sportschool, dus de lunch werd pas 13:30 uur. Aaah eten!
’s Avonds had ik een housewarming. Helaas ook hier weer aan me maximale calorieën, dus heb maar wat tomaten gehad. Zucht. Op dat soort momenten is het wel afzien.
Zondag is een actief herstel dag. Op die dagen mag ik graag hardlopen. Dit gaat gelukkig weer iets beter de laatste tijd. 6,5 km gerend in 36 minuten. Geen record, maar toch lekker gelopen.
Zaterdag had ik bij de AH in Drachten biologische Indische balletjes gekocht. Deze heb ik ’s avonds heerlijk met rijst en groente gegeten. Voor de rest mijn eten voor maandag alvast gemaakt. Ik ben van plan 07:00 uur in de sportschool te staan met Meik. Koningsdag komt eraan en dus vallen er twee trainingen in het water. Maandagavond van 19:00 uur tot 22:00 uur naar school in Zwolle, dus zit er niets anders op dan mijn wekker om 06:00 uur te zetten. Wish me luck!

Mei

ACBU0131

Zondag heb ik lekker hardgelopen ’s ochtends met vriendinnetje Cor op skeelers. Ging lekker en goed op tempo! Daarna samen bij onze mannen voetbal gekeken met als afsluiting een dinertje in de kroeg, hahah 😉 Maandagochtend sta ik als het uitkomt altijd in de fitness om 07.00 uur, dus ook nu! Verder wat gebakken (wortelcake) en boodschapjes gedaan. ’s Avonds stond er een lekkere pasta op het menu met broccoli pesto. Dinsdagochtend 08.00 uur stipt weer in de fitness voor PBP training 2. Daarna lekker een uur gewandeld met vriendinnetje Anita en vervolgens Mir en Marijke opgehaald en naar Utrecht voor de verjaardag van Coriene. We hadden elkaar al lang niet meer gezien, dus erg leuk, zo’n reunietje! Woensdag ben ik op kantoor bezig geweest en liep ik ’s ochtends hard. ’s Middags contract getekend op mijn nieuwe werk! 🙂

 

NTZT2132

Donderdag had ik ook een kantoor dagje, liep ik hard in de zon en maakte ik bovenstaande vrolijke selfie voor Miran. Omdat ik even een trots momentje had kocht ik bij Bershka twee nieuwe sportleggings, heeel blij mee, soms moet dat gewoon even! Vrijdagochtend 07.00 uur weer in de fitness voor mijn derde PBP training, boodschapjes, bijslapen, receptjes uitproberen, de voetbalvrouw uithangen en lekker geborreld na de voetbalwedstrijd. Zaterdagochtend 09.00 uur met Mir weer in de fitness voor de laatste training, eindelijk weer eens samen! 🙂 ’s Middags met mijn vriend naar de Runnersworld om even wat schoenen te bekijken (ik heb echt hard nieuwe nodig!) en energygelletjes te halen voor de Vuurtorenloop. ’s Avonds hebben we gezellig de laatste Twilight film gekeken op de bank, chill! En zondag naar Vlieland voor een heeeerlijke Vuurtorenloop! Wat een topervaring, het verslag komt er snel aan! Maandagochtend was Mir ook topfit om 07.00 uur in de fitness, net even iets gezelliger 🙂 En ’s middags heb ik gekokkereld met mijn zusje. Fijn weekje dus!

Vanaf volgende week proberen we Shots elke maandag te plaatsen, vergeef ons als het een keer niet lukt.. 😉 We hopen dat jullie het leuk vinden om een klein kijkje in ons leven te krijgen.

See you next week..

Liefs Mir & Mei

Volg:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.