139   580
25   507
17   327
36   468
71   615
Home » Shots: 2/5/16

Shots: 2/5/16

Shots: 2/5/16

Daar zijn we weer! Het was een rumoerige week, met Koningsdag, lekker eten, balansen en veel sporten, heerlijk van alles wat weekje dus, lees snel verder! Wat hebben we allemaal gecheat? 😉

Mir

IMG_4992

Maandag 25 april: Yes! de dag begonnen met een workout om 07:00 uur. Vandaar de overblije selfie naar Meik! Tegenwoordig ontwaak ik rond 05:30 en dan ook klaarwakker. Heel erg irritant, maar ik ben wel topfit om de dag te starten met de eerste training voor PbP. Benen trainen om dit tijdstip vind ik nog iets te heftig, dus doe ik vaak mijn armen het begin van de week. Daarna om half negen werken. Om 19:00 uur moest ik in Zwolle zijn voor school. Lange dag dus.

Dinsdag 26 april: Whoehoe, vanavond opstap! Koningsnacht. Eerst werken tot 16:00 uur en daarna gellak nagels zetten in Roden (helaas van korte duur, want ik heb ze er al weer afgehaald nadat de duim al kapot ging helaas). Vandaag netjes aan mijn voeding gehouden, maar opstap zonder alcohol vind ik geen optie. Dus Bacardi, Apfelkorn en chocola (L). Prima te combineren met Personal Body Plan. It’s a lifestyle not a diet 😉

Woensdag 27 april: Koningsdag vandaag. Uitgeslapen tot 13:30 uur. De dag eerst maar eens beginnen met een rode bietensap. Dit doe ik eigenlijk elke ochtend. Vind dit zo lekker.
Rond 16:00 uur bij vrienden wat gegeten, eerder kreeg ik nog geen eten naar binnen 😉
De avond zijn we nog even met zijn allen opstap geweest, maar aangezien het redelijk koud was, waren we rond 23:00 uur weer thuis.

IMG_5035

Donderdag 28 april: Bleh weer werken om 08:30 uur! Ditmaal eens niet om 05:30 uur wakker. Dat avondje stappen hakt er behoorlijk in. (Leeftijd, zucht)
’s avonds stond training 2 op het menu. De dinsdag of de woensdag had ik eigenlijk moeten hardlopen, maar wegens tijdgebrek is dit er niet van gekomen.
Training verliep redelijk lekker en ’s avonds maar vroeg op bed. Morgen weer 06:00 uur wekker voor de 07:00 uur gymsessie met Meik.

Vrijdag 29 april: Wakker wakker wakker! ADHD aanval om 06:00 uur. Hoe verder Personal Body Plan vordert, des te actiever word ik. Minder slaap en overdag erg fit. Lekker weer getraind om zeven uur met Meik en daarna door naar me werk. Het enige nadeel is dat als ik zo vroeg train ik eigenlijk niet op fiets naar het werk kan. 10 km naar de sportschool is me om 06:20 uur net even te vroeg fietsen. Als ik ’s ochtends train moet ik absoluut wat eten hebben. Dit gaat ten koste van me calorieen in de avond. Man wat had ik een zin aan wat, maar me ingehouden en liters thee gedronken. Ik heb in de avond zelfs nog 4,5 km hardgelopen met een vriend. Twee keer sporten op een dag. Best fijn 🙂 Call me crazy.

Zaterdag 30 april: Koninginnedag! Oneen, hihi. Ik wilde training 4 doen, maar ik had zo’n spierpijn in me benen, dat die training niet door kon gaan. Weer een armtraining gedaan en toen lekker een zonnebankje gepakt. In de middag boodschappen doen en daarna met een vriendin op pad. Avond relatief rustig. Mirmei-en en daarna een film gekeken. Morgen ook het tweede weegmoment, dus dat avondje stappen laat ik even voor wat het is.

Zondag 1 mei: Natuurlijk weer om 08:00 uur klaarwakker. De wekker van 08:45 uur was dus overbodig. Vandaag nog een trainingsdag ingepland. Het was zulk lekker weer, daarom ging ik op fiets naar Leek. In de middag kon ik me niet beheersen om ook nog eens 5 km te gaan rennen. Het zonnetje scheen zo lekker! Voor het avond eten heb ik mijn meting gedaan. Daarover dinsdag meer 😉 Morgen weer lekker trainen samen met Meik, 07:00 uur! Het begint leuk te worden!

Mei

IMG_4950

Maandag begon de dag met een heerlijke morning sessie met Mir. Full Body training, ik had het best zwaar na m’n 18,5 km loop van zondag op Vlieland, dus alles ging iets langzamer, maar toch lekker getraind. Na het trainen even boodschapje gedaan en ’s middags bij mijn zusje langs voor een bak en klets sessie. Erg gezellig. ’s Avonds lekker languit op de bank met mijn vriend.

Dinsdag had ik een bakdag met Beppe. Twee jaar geleden, toen mijn relatie uit was, kwam ik veel bij ze over de vloer en probeerden we de gekste dingen uit. Tegenwoordig komt het er niet meer zo van, maar nadat ze al een paar keer zei dat ze die dagen wel miste dacht ik, even een dag plannen, alle ingrediënten mee en receptjes uitzoeken. Volgende week begin ik weer fulltime met werken dus dan wordt de tijd weer minder. We maakten een cake en brownie van de site van Marit (FitwithMarit), heel goed geslaagd en erg lekker! Daarna als avondeten (Pake & Beppe eten ’s middags warm) mini courgette pizza’s. Geslaagd dagje. ’s Avonds ben ik nog met een paar vrienden Groningen in geweest. Gelukkig stonden we lekker warm onder de heather, anders had ik echt de auto naar huis gepakt, wat een vreselijk weer! Ik heb mij trouwens goed gedragen en weinig of water gedronken, had mijn eigen plakjes koek mee en geen alcohol (en helaas ook geen friet) gezien. Hihi..

Woensdag waren we laat wakker, ik heb lekker 6 kilometer hardgelopen toen ik wakker werd en ik had weinig zin om nog uit huis te gaan. Toen ik toch zin gemaakt had en ik in mijn nette pak beneden stond, had mijn vriend nog maar weinig zin, dus uiteindelijk zijn we naar de supermarkt gereden, hebben we wat lekkers gehaald (Aardbei Merinque ijs!) en eten besteld en zijn lekker met een Prison Break marathon op de bank blijven hangen, heerlijk lui!

IMG_4951

Donderdagochtend heb ik ’s ochtends weer lekker getraind, thuis wat gerommeld en ’s middags wat tijdschriftjes gelezen. Lekker rustig dus. ’s Avonds nog een blokje om, omdat het even heerlijk weer was! Heel fijn.

Vrijdagochtend samen met Mir, om 07.05 in de fitness voor mijn laatste krachttraining van deze week! Daarna naar Groningen voor een sessie bij pap op kantoor. Samen aten we een lekkere Belgische friet ’s middags. Die vind ik zoooo lekker! ‘s Avonds kwam een vriendinnetje van mij langs om gezellig bij te kletsen met een koppie thee en wat lekkers. Ik kan echt genieten van dat soort avondjes, waar je gewoon lekker goede gesprekken hebt en het jammer vindt dat ze weer naar huis is.

Zaterdag was een klusdag bij ons thuis. De oprit moet er nog in, dus als eerste stap werd de walbeschoeiing geplaatst. Ik ontvluchtte de boel (veel mannen, bier, FIFA, patat!) door heerlijk 14 kilometer te rennen, met weer een hele vlotte gemiddelde snelheid! Het gaat echt lekker de laatste tijd. Het huis wat opgeruimd, tomatensoep gemaakt, blogjes getypt en ’s avonds even op verjaardag geweest bij de buurman.

Zondagochtend begon met het meetmoment! Woei, spannend! Maar dik tevreden, volgende weken weer lekker door, iets strakker op het eten, maar genieten blijft prio nummer 1! Na het ontbijten weer een fijne hardloopsessie van 5 kilometer. Een van mijn beste vriendinnetjes was jarig, dus haar even een verjaardagsknuffel gebracht. Wat fijn dat de zon weer lekker schijnt!Vroeg op bed, want om 07.00 uur moet er weer getraind worden en ik heb maandag (vandaag) mijn eerste werkdag! Het zal wel weer even wennen zijn, maar ik heb er veel zin in!

See you next week..

Liefs Mir & Meik

Volg:
0
Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.