17   317
20   583
22   438
33   581
16   522
Home ┬╗ Shots: 25/06/18

Shots: 25/06/18

shots

De laatste week voor de vakantie is een drukke! Veel werken, ook trainen, lekker eten, mijlpalen vieren en de poesjes uit logeren. Maar dan is het ook eindelijk vakantie!!

Mei

Maandag 18 juni: Dag werken, vandaag weer in ’s Gravenland bij een klant. We eten op de terugweg wat bij Haje en ik ben rond 8 uur thuis. Nog even chillen en op tijd slapen.

Dinsdag 19 juni: Werken in Zwolle vandaag. Ik ben al met al tegen 6 uur weer thuis, we eten snel wat en ik ga sporten met Sanne en Cor, bootcamp in het bos. We doen nog een theetje daarna thuis en rond half 11/11 uur lekker naar boven!

Woensdag 20 juni: Op tijd op, weer klaar voor een training. Ik loop een dikke 12 kilometer en daarna door naar kantoor. Bijna vakantie, dus het is nog even aanpoten zo die laatste daagjes. Ik wil graag veel af ronden en af hebben. Collega Nynke is jarig en ze heeft heerlijke appeltaart gemaakt, jum! Na het eten ’s avonds pak ik nog wat laatste dingen op en we gaan rond half 12 slapen.

Donderdag 21 juni: Weer een dagje op kantoor, ik heb m’n contractgesprek en mag blijven! Weer een leuke mijlpaal. Om het eventjes te vieren spreek ik met pap af bij Wadapartja voor een borreltje. Rond half 6 komt Ton ook in Groningen en we gaan samen nog eventjes de stad in om wat spulletjes te halen voor de vakantie. We doen een Belgisch frietje en op het eind van de avond een stukje taart en koffie bij Pure. Gezellig ­čÖé ’s Avonds doen we verder niet al te veel meer.

Vrijdag 22 juni: Ik wil gaan rennen maar het is heel slecht weer. Ik besluit dus eerst maar te gaan werken, laatste dag voor de vakantie en nog genoeg te doen. Even nog naar Ronald voor een sportmassage, hij is erg tevreden, we gaan nog goed zonder blessures! Al met al is het toch weer laat eten en pas om half 9 gaan de schoenen nog aan voor een rondje hardlopen. Met een iets te volle maag en met zere kuiten van de massage doe ik m’n interval, 15 kilometer. Van harte gaat het niet, maar goed we hebben hem er weer op zitten! Daarna kruip ik gedoucht lekker in bed met een choco mousse en Temptation Island. Heerlijk begin van de vakantie!

shots

Zaterdag 23 juni: Lekker rustig wakker worden, we gaan even samen voor een rondje rennen in het bos, bij elk bankje een oefening. Douchen en op naar Sanne voor haar verjaardag. Het is gezellig en voor we het weten is het half 4, om 4 uur komen Jens, Jeff en Tineke even langs nog voor een housewarming cadeautje. We gaan ’s avonds eten met Stef en Janco in Heerenveen. Tapas! My favorite! Het is erg gezellig en we zijn tegen half 11 weer thuis. Serietje aan en rond 12 uur slapen, ik ben moeee!

Zondag 24 juni: Rustig wakker worden aangezien m’n telefoon maar 1% heeft moet ik even wachten voor ik kan rennen. Nee Meike rent niet zonder telefoon met muziek of tegenwoordig luisterboek. Ik start om half 10 met mijn duurloopje, 12 kilometer zit er zo weer op. Thuis even een bak kwark, douchen en op naar Den Ham waar we lekker gaan lunchen bij de Piloersmaborg. Italiaans lunchen wel te verstaan. Het zijn allemaal heerlijke gangen en bij kletsen met mam en Tess. Juul is er ook met Wout toevallig, zien we elkaar zo maar weer binnen een paar weken. Rond half 5 is het gebeurd en gaan we naar huis. Eten hoeven we niet meer, ik eet einde van de avond een appeltje en kiwi en dat is genoeg. De poesjes brengen we even naar tante Tess voor een paar daagjes, ze gaan uit logeren en wij pakken onze tas voor de Ardennen en halen de hele woonkamer leeg. Morgen starten ze opnieuw met de beton gietvloer, hopen dat hij er deze keer wel mooi in komt te liggen. Wij gaan voor drie nachtjes naar Houffalize, MTB mee en lekker genieten daar! Lekker op tijd slapen, morgen vroeg op pad!

Liefs Meik

Volg:
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.