41   373
59   512
28   586
29   338
20   435
Home » Shots: 25/02/19

Shots: 25/02/19

shots

Februari is alweer bijna voorbij! De maand is omgevlogen. Met een heerlijk weekend Terschelling, lekker flexibel werken, voor mijn gevoel wat minder rennen, maar toch ook niet en lekker zon en lenteweer! Kijk je mee?

shots

Maandag 4 februari: Vandaag thuis aan het werk, met weer een prachtige zonsopgang om de week lekker mee te beginnen. Ik ben alleen niet zo fit, misselijk en flinke hoofdpijn, niets aan. Na een lekker dagje werken gaat Ton even rennen, ik met Jax naar puppycursus. Het is zoo koud, niet normaal. Als ik thuis ben snel een hapje eten, nog steeds niet veel, even een broodje kaas en Ton neemt er nog een soepje bij. Nog even tv kijken, wat werk wegwerken en vroeg op bed.

Dinsdag 5 februari: Vanochtend naar Apeldoorn voor een dag op locatie. Ik ben rond kwart over 6 weer thuis. Mam heeft eten gemaakt en ’s middags met Jax opgetrokken, heel fijn. Kan zo aanschuiven. Ton gaat naar vergadering, ik klets nog even bij met mam en ga daarna nog wat werken. Rond half 11 op bed.

Woensdag 6 februari: Op tijd naar Leusden voor een afspraak. Rond half 2 weer thuis, nog even een paar uurtjes werken en ’s avonds even lekker een avondje samen. Serietje, chocolaatje, samen nog even wandelen met Jax en rond 10 uur op bed.

shots

Donderdag 7 februari: Wekker gaat weer vroeg, Ton heeft deze week cursus en vertrekt rond 6 uur. Ik ga hardlopen, een 10 kilometer interval, die echt fijn gaat. Wel wat last, maar niet zo overheersend als eerder. Gaat het nu toch eindelijk de goede kant op? Voor 8 uur zit ik gerend, gewandeld, gedoucht en al achter de laptop. Heerlijk. Na een dagje werken even wat eten samen met Ton die eerst in Stroe zou blijven, maar toch thuis is vanavond 🙂 Rond 7 uur haalt Bowina mij op, we rijden even naar Groningen om wat op te halen en daarna thuis nog even een bakkie thee, rond 11 uur Jax uitlaten en op bed.

Vrijdag 8 februari: Dag werken in Groningen, ’s avonds alleen thuis, Ton is naar Amsterdam. Ik ga direct na het werk even een 5 kilometer rondje rennen. Daarna met Lianne een rondje met Jax, kopje thee en ze gaat daarna naar vriendinnen. Ik duik op de bank met The Voice. Val al snel in slaap, het was een druk weekje.

Zaterdag 9 februari: Om half 8 wakker, eerst maar even eruit met Jax na een kopje thee en ontbijtje. Daarna kopje koffie bij Beppe en een boodschapje. De rest van de middag ben ik wat lui. ’s Avonds gaat dat lekker door. Fijn een heel relaxt zaterdagje.

Zondag 10 februari: Vroeg wakker worden, Ton gaat voetballen en ik ga even met Jax wandelen en daarna rennen, een fijne 10 kilometer door het bos.

shots

Maandag 11 februari: Ik werk thuis vanwege Jax. ’s Avonds maken we een lekkere (verse) pasta met courgette en er is weer puppy cursus. Vandaag een klein groepje van vier, gelukkig weer een stuk warmer dan vorige week.

Dinsdag 12 februari: Vandaag heb ik een training in Groningen op kantoor, de hele dag. Na het werk naar huis, eten en de rest van de avond doen we niet zoveel meer.

Woensdag 13 februari: Vroeg op, Ton heeft deze week nog cursus in Stroe, dus de wekker gaat om half 6. Ik ga direct maar intervallen, 8 kilometer precies. Daarna door naar kantoor in Groningen. ’s Avonds is het voetbal, lekkers en knuffelavond en verder doen we niet zoveel meer.

Donderdag 14 februari: Valentijnsdag! Ik ga vroeg op pad met Jaxy, heerlijke ochtend is het! Ik werk in Groningen vandaag. Na het werk gaan we naar Beppe om daar lekker pannenkoeken te eten met z’n drietjes. Een beetje Valentijns diner! Ton heeft heel lief bonbons mee genomen, super lekker. ’s Avonds kijken we voetbal en gaan daarna slapen.

shots

Vrijdag 15 februari: Even werken vanuit huis en dan is het tijd voor een lang weekendje Terschelling! Heerlijk weer is het, wat hebben we geluk. Ik ga tegelijk met pap heen, we gaan na het droppen van de bagage in het chalet even een boodschapje doen en na een koffietje hardloopkleren aan en even naar het strand. Pap neemt de drone mee en maakt wat beelden. Tess haakt daarna ook aan en we eten samen nasi. ’s Avonds lekker kneuteren in het chaletje.

Zaterdag 16 februari: Vroeg wakker, kleren aan en op pad voor een lekkere funrun over het eiland. Een stuk trailen door de duinen, klimmen, struikelen, dalen. Daarna het strand op en een lang stuk langs het water. Vervolgens over heide en duin door het bos weer terug en na 16 kilometer schuif ik voldaan een broodje naar binnen. ’s Middags gaan we op de fiets naar Oosterend. Ik wil het Drenkelingen huisje een keertje zien, maar het blijkt dat je daar een heel stuk naar toe moet lopen. Dus na 10 kilometer fietsen gaan we aan de wandel. Vier kilometer heen, vier kilometer terug. Poeh pittig! Daarna nog terug fietsen en rond half 6 zijn we weer in het chaletje. Allemaal erg moe, haha! Dus na een theetje en wat lekkers gaan we lekker op bed!

Zondag 17 februari: Niet zo goed geslapen, 7 uur/half 8 dus maar van bed af. Ik ga met pap even naar het wad om de zonsopgang te bekijken. Heerlijk met al die geluiden van ganzen en eenden op de achtergrond. Na het ontbijt ren ik naar de ijsbaan van Midsland Noord om daar mee te doen aan de bootcamp die Kyra elke week geeft, ik wilde zo graag een keer meedoen! Het is weer prachtig weer, dus echt genieten, hard werken en lekker zweten 🙂 Daarna loop ik weer terug, we lunchen, douchen en gaan weer op pad voor een lange wandeling over de heide, strand en na een taartje en theetje bij de Branding gaan we weer naar op weg terug. Weer een middag aan de wandel! ’s Avonds eten we pasta met kip en champignons en kijken lekker een detective. Laatste nachtje!

shots

Maandag 18 februari: Lekker nog1 keer wakker worden op Terschelling. Ik ga vroeg op de fiets nog even naar het strand voor de rustige zonsopgang. Helemaal zen. Daarna broodjes halen en samen ontbijten. Tess gaat wat eerder naar huis, dus die zetten we af bij de bus, ik loop door naar ET10 waar ik met Kyra heb afgesproken voor een korte klets run. Heel lekker en gezellig. Na het douchen ruimen we het huisje op en gaan we ook langzaamaan naar West om de boot te halen. ’s Middags werk ik nog wat uurtjes en na het eten is het weer tijd voor puppycursus. Nu in de tweede groep, dus wat spelen in een parcours, even op het grote veld. Jax doet het erg goed.

Dinsdag 19 februari: Vandaag weer een ‘normale’ dag werken. Na het werk haal ik even wat boodschapjes snel en ga dan met Corine naar Drachten voor een lekker avondje tapas en kletsen. Jummie! We eten bij Pata Negra. Tegen half 11 weer thuis en na een wandeling met Jax snel op bed.

Woensdag 20 februari: Ik werk ’s ochtends op kantoor, ’s middags thuis. ’s Avonds maneuvreer ik een kipgehakt gehaktballetje in elkaar met een spruitje en aardappeltje en hebben we lekker serie avondje.

Donderdag 21 februari: Ik heb een dag in Zwolle vandaag. Eerst bij de ene klant, daarna bij de andere. Tussendoor lunch ik even met Rianne, die ik nog ken van de Nieuwe Zaak, gezellig kort maar krachtig bijpraten met een lekkere panini. ’s Avonds ben ik lekker alleen thuis met Jax, Ton is trainen.

shots

Vrijdag 22 februari: Laatste dagje werken alweer deze week! Ik ga eerst op pad voor een interval van 7,5 kilometer. Ik ben thuis aan het werk en de dag vliegt om. Na het werken snel eten en naar Harlingen om mama van de boot te halen. Ik heb enorm veel last van hoofdpijn sinds gister dus thuis een Advil erin en even slapen. Gelukkig word ik een stukje fitter wakker rond 10 uur en na een rondje lopen met Jax val ik al snel weer in slaap.

Zaterdag 23 februari: Lekker weekend! Jax heeft iets nieuws, enorm vroeg alles bij elkaar piepen. Ook vanochtend is het eerst 6 uur, dan half 7 en uiteindelijk half 8. Dus er maar uit. Het is prachtig weer. Wasje lekker buiten ophangen. Ik ga in de tuin even lekker sporten en we lopen met Martijn en Charlotte en Morris een stuk in het bos. Jax springt Morris zo achter aan de sloot in, haar eerste zwemles, hihi! ’s Middags even nog voor een boodschapje en de tuin nog even in. ’s Avonds eten we voor Beppe haar verjaardag bij de Wok in Drachten. Lekker en gezellig! Dan even snel langs huis voor een plasje en poepje met Jax en door naar Marc voor zijn 30ste verjaardag. Rond half 2 nog even wandelen en op bed.

Zondag 24 februari: Weer vroeg gepiep. Nu gaat Ton er eerst uit, ik blijf liggen tot 8 uur, dan slaapt hij nog even door. Het is wat, zo’n puppy 😉 Na een theetje en wat huishoudelijke klusjes komt Char mij halen voor een 16 km in Bakkeveen. Het is echt prachtig mooi weer, genieten! En gezellig, de kilometers vliegen om! Na een snel ontbijtje, gaan we weer naar Bakkeveen, nu met Jax en Taeke met de kids voor een wandeling en speelmomentje, met koffie en een taartje. Op de terugweg langs Beppe om een verjaardagsknuffel te brengen en eenmaal thuis zijn we alle drie lekker moe, dus even een kort slaapje op de bank. 8 uur weer wakker, Ton haalt patatjes en na een serietje en wandelingetje gaan we lekker op bed.

Tot de volgende weer!

Liefs Meik

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.