139   579
25   507
17   327
36   468
71   615
Home » Shots: 20/06/2016

Shots: 20/06/2016

Shots: 20/06/2016

Happy new week, happy new shots! Deze week vierden we onze 100ste Personal Body Plan dag, ongelooflijk hoe snel de tijd gaat!

Meik

shots 2006

Maandag 13 juni: ’s Ochtends de week beginnen met een 5km run! Lekker een dagje gewerkt en ’s avonds besluit ik direct even de lekkere vanille aardbei cheesecake van Fitdutchies te maken! Terwijl die in de oven staat, ga ik even voor een blokje om. Na nog geen 5 minuten lopen gaat het hozen en ik kom zeik en zeik nat terug! Heeeeerlijk! Duurde wel drie dagen voor mijn schoenen weer droog waren..

Dinsdag 14 juni:  Daarna weer op voor een dagje werken. M’n vriend is ’s ochtends vaak wat eerder weg en ik heb ’s ochtends tegenwoordig dan even 20 minuutjes knuffelen met Jomy. Ze is de rest van de dag weer alleen, wat ik een beetje zielig vindt. Na het werk ga ik richting de fitness voor training 1 van PBP. Hij is echt loeizwaar! Pfff.. Daarna nog even een korte interval training. Mir traint ook vanavond en we eten daarna gezellig samen bij mij en kletsen bij!

Woensdag 15 juni: ’s Ochtends ga ik even een stukje rennen. Ik loop zo’n 5,6 kilometer. Dagje werken en de vriendin van mijn vader Ella is jarig. Ton en ik gaan even een bakje thee/koffie halen met een taartje. Ze had macarons gehaald. Die had ik nog nooit gehad! Heerlijk! <3 Thuis kijken we nog even voetbal, das een vrij standaar iets met het EK tegenwoordig trouwens…

shots 2016

Donderdag 16 juni: Daggie werken. Na het werk ga ik snel voor een tweede PBP training en haal ik mijn zusje op en we rijden richting Rottevalle. We gaan gezellig met pap eten voor Vaderdag! <3 Het is super fijn weer, de zon schijnt en we hebben prachtig uitzicht over het meer. Ik eet een worteltaartje, kippendijtjes op maiscreme en wat aardappeltjes/patatjes en als toetje flensjes met Griekse Yoghurt en rood fruit. Het was super gezellig en lekker!

Vrijdag 17 juni: ’s Ochtends vroeg naar het werk want ik wil ’s middags weer even sporten. Helaas is het druk en ik werk wat langer door. Daardoor moet ik daarna direct door naar huis, dus er wordt niet getraind, want we hebben buurtvolleybal! Fijn dat het zonnetje schijnt, vorig jaar werden we weg geregend en was er veel onweer. Ons team wordt eerste, gezellig om iedereen weer even te zien!

Zaterdag 18 juni: 09.00 uur in de fitness voor een training! Ik prop er maar twee bij elkaar, want ik kom niet aan vier toe deze week. Het schiet al snel in m’n linker heup, verdorie! Ik baal enorm. Toch de fysio even bellen. Ik wilde vanmiddag eigenlijk de Leijenloop lopen, maar we slaan hem toch maar over. Volgende week ren ik mijn eerste Run Forest Run, dus dan wil ik zo fit mogelijk zijn! Ik ontbijt na de training met Ton en ga op pad met Hilda voor wat cadeautjes voor vrienden. ’s Middags de stad in met Ton, ik koop allemaal groente en fruit op de markt en we doen boodschappen. ’s Avonds feestje van Feline en Thom in hun prachtige nieuwe huis!

Zondag 19 juni: Normaal loop ik altijd hard op zondag, maar ik heb echt last van m’n been, dus ik ben verstandig. Eigenlijk luister ik gewoon naar Ton en zou ik zelf gewoon zijn gaan lopen, maar goed, we doen net alsof! Ik dacht een dagje niets te hebben, maar het is Vaderdag! Aangezien ik dit al met mijn eigen pap heb gevierd, gaan we even langs bij Pake & Beppe, die zijn op vakantie geweest en ik heb ze al heel lang niet gezien! Daarna bij de vader van Ton langs en thuis lekker een beetje lui. We bestellen kipshoarma en hangen de rest van de avond wat. Vannacht gaat de wekker om 04.15 uur, Ton heeft drie weken cursus in Oirschot, dus halve nachtjes en vroeg op bed! 🙂

See you next week!

Liefs Meik

Volg:
0

1 Reactie

 1. lutz kuipers
  21 juni 2016 / 17:42

  wat een leven heb jij zeg.
  rennen, plannen en sporten en dan ook nog even naar
  Pake en Beppe. heel gezellig trouwens. We love it.
  ik denk dat ik binnenkort maar eens zo’n chese cake ga maken lijkt me lekker.
  heel veel liefs van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.