36   616
27   461
24   528
25   516
23   611
Home » Shots: 18/03/19

Shots: 18/03/19

shots

 

Wauw, wat gaat de tijd snel! Het is alweer bijna lente, april. Afgelopen weken lekker gewerkt, wat gerend, lekker gegeten, weinig krachttraining gedaan, wel fijne ochtenden met Jax en natuurlijk.. WINTERSPORT! Nog steeds een down gevoel omdat het weer voorbij gevlogen is, ik zou volgende week zo weer een weekje willen pakken! Kijk je mee?

shots

Maandag 25 februari: Vroeg op en lekker wandelen met Jaxy. Ik werk in Groningen vandaag. ’s Avonds puppycursus en laat eten. Op tijd op bed.

Dinsdag 26 februari: Vandaag werk ik thuis, lekker een eitje koken ’s middags met avocado dat mam meegenomen had. Het is lekker weer, ik word daar wel vrolijk van! ’s Avonds na het eten ga ik naar Marije voor een kopje thee en bijklets momentje. Rond 11 uur op bed.

Woensdag 27 februari: Heel vroeg op pad vandaag. We hebben een locatiedag in Apeldoorn. ’s Avonds eten we lekker opgebakken aardappeltjes, een vega burger en spruitjes. Jummie!

Donderdag 28 februari: Ik ga ’s ochtends lekker even een stuk rennen, 8 kilometer! Ik werk in Groningen, we hebben een teammiddag en ’s avonds doen we Escape Room en eten we Mexicaans. Tegen 9 uur ben ik weer thuis.

shots

Vrijdag 1 maart: Thuis aan het werk vandaag. Einde van de middag even boodschapjes doen, we eten burritos met kip, paprika, lekker sausje. Lang geleden!

Zaterdag 2 maart: De wekker gaat op tijd. Jax uitlaten en de fietsen op de auto. We gaan naar Surhuisterveen voor een toertocht. Pap is er ook, we gaan rond 9 uur van start voor de 50 kilometer. Pap krijgt rond 25 kilometer een lekke band. We hebben veel weilanden gehad en het is best pittig. Zijn hamstrings houden het ook niet goed vol. Dus terug lopen. Ton en ik gaan nog wel door maar besluiten bij het 30/50 kilometer punt toch maar voor de 30 kilometer te gaan. Morgen beide ook weer sporten, dus het is wel even genoeg. We halen pap op langs de weg, zetten de fietsen weer op de auto en gaan even bij Beppe langs voor een taartje en koffietje. We halen Bente op in Jonkersland, thuis snel even omkleden en naar Groningen, met Tess en Bente voor een korte shopsessie. Rond 6 uur weer thuis. De rest van de avond gelukkig wat rustig.

Zondag 3 maart: Ik ben vroeg wakker en ga lekker op pad met Jax. Daarna wat eten en in de auto op weg naar Bakkeveen. Daar staat een 18 kilometer op de planning. Lekker door de plassen stampen en een fijn eind lopen! Na het lopen vlot douchen en in de auto op naar Amsterdam! Storm is deze week jarig en wordt 2 jaar. Dat moet natuurlijk wel gevierd worden! We gaan op tijd weer rijden, want Bente is vandaag jarig en wordt 15 jaar! Daar schuiven we aan rond het eten, soepje, broodje kroket. Lekker! 😉 ’s Avonds nog even chillen met Jax op de bank.

shots

Maandag 4 maart: Ik werk vandaag vanuit huis, nieuwe week, nieuwe kansen! Ik ga einde van de middag boodschappen doen en zou daarna naar puppycursus, maar de avond verloopt een beetje gek. Jan en Jetske hebben onze auto mee naar Zwitserland en bellen dat ze ergens stil staan met een kapotte auto. We eten dus snel wat noodles met kip en groente en Ton gaat rond half 8 op pad om ze op te halen. Nachtje alleen slapen dus en geen puppycursus. Sneu voor ze, stilstaan in het donker, ver van huis. Hopen dat het meevalt.

Dinsdag 5 maart: Vandaag naar Apeldoorn. Ik breng ’s ochtends eerst Jax naar Ilse en Klaas, om te proef draaien, ze willen misschien wel oppassen tijdens onze wintersport. Hopen dat ze lief is dus 😉 Ton appt om half 12 dat hij weer thuis is van de roadtrip Duitsland en even lekker gaat bijslapen. ’s Avonds rustig op de bank, beetje relaxen.

Woensdag 6 maart: Lange dag bij de klant in Apeldoorn, ik ben vrij laat thuis, dus hapje eten, even op de bank en op bed!

Donderdag 7 maart: Vroeg op pad met Jax, ik werk thuis. Na een uurtje werken ga ik even een stukje rennen, eindelijk even weer eens even in het licht. Het regent enorm en ik ben al snel net een verzopen katje. Na een drukke dag maak ik rijst met groente en omeletje. ’s Avonds heb ik nog sportmassage, heel fijn eventjes, zaterdag weer een halve marathon namelijk!

shots

Vrijdag 8 maart: Laatste dagje werken voor de vakantie, het gaat lekker en ik kan bijna alles afvinken aan het einde van de dag! ’s Avonds eten we rijst, boontjes en kip en doe ik verder niet al te veel meer. Ton heeft voetbal en ik doe lekker avondje serietjes.

Zaterdag 9 maart: Raceday en vakantie day!! Vroeg lopen met Jax, goed eten en op naar Charlotte! We lopen samen de halve van Haren vandaag. Ik zie allemaal bekenden bij de sporthal, erg leuk! We hebben, ondanks flinke wind, een hele fijne run en een goede tijd! Even laatste boodschapjes doen, spullen pakken en na het eten Jax wegbrengen naar Ilse en Klaas en dan gaan we rijden. Op naar Gerlos!

Zondag 10 maart: Na een nacht doorrijden met z’n allen (groep van 8 man en baby Filou) zijn we op tijd in Gerlos. Jeej! Spullen aan en auf die piste! We gaan met z’n 7’en omhoog. Corine en Filou blijven beneden. Na een lekker eerste dagje snowboarden gaan we eerst even inchecken en omkleden en dan de eerste pizza erin. Jummie, het is vakantie! Vroeg op bed, het was een gek nachtje met om en om rijden, dus even wat uurtjes inhalen.

shots

Maandag 11 maart: Lekker vroeg op, Corine heeft al broodjes gehaald gister, dus we kunnen vlot ontbijten, weer in de sneeuwkleren en gaan! Het is een sneeuwdagje, ’s middags eten we lekker een burger met frietjes, ’s avonds eet ik een Griekse salade en wat brood. Na een warme douche weer lekker op tijd in bed.

Dinsdag 12 maart: Om 7 uur naar beneden, ik ga een stukje rennen en haal broodjes op de terugweg. Het heeft enorm gesneeuwd, dus ik sta tot boven de enkels in de sneeuw. Zwaar rennen, maar wel heel lekker! We gaan naar Koningsleiten, ik vind dat zo’n prachtig gebied, super uitzicht heb je daar!  We hebben onverwachts echt prachtig mooi weer, flinke zon en een brandend koppie. ’s Avonds gaat er weer een pizza in, dit wordt nog wat deze week! 😉

Woensdag 13 maart: Vandaag is broertje Harmen jarig. Geen taart, maar wel burgers en patat in Oostenrijk hihi. Het is niet zo lekker weer, veel sneeuw en we gaan vroeg naar beneden. Ik ga even een stukje rennen op de loopband, in verband met de vele sneeuw is het buiten niet te doen. Daarna lekker de sauna in en het zwembad. ’s Avonds gaan we bij een pizzaria eten, nu heb ik tortellini met gorgonzola saus, heel lekker! De meeste gaan na het eten rodelen. Ik blijf in het appartement met JG en Simone, op Filou passen. Ik ben niet zo fan van rodelen. Als iedereen weer terug is lekker op bed!

Donderdag 14 maart: Weer een dagje sneeuw! Bikkelen ’s ochtends en extra vroeg, we zijn om half 8 al boven, ze hebben in maart Good Morning Skiing en daar maken wij graag gebruik van. Rond de middag gaat de zon nog schijnen. Ik ben met de jongens op pad, we zijn richting Zell omdat ze daar lekker enorm grote schnitzels kunnen eten. Ik neem een worst met friet. Net voor de dalafdaling nog een gluhweintje en lekker even kort apres skiën. Heerlijk leven dit! We zouden in het hotel eten, maar halen na wat slechte service uiteindelijk pizza’s en eten in het appartement.

shots

Vrijdag 15 maart: Nog meer sneeuw! Ik haal ’s ochtends weer wat broodjes, lekker wandelen en frisse berglucht snuiven. We gaan met vijf op pad, maar Cor valt al snel in de eerste afdaling en gaat met veel nek en hoofdpijn naar het appartement en dokter. Even schrikken.. Simone blijft op de blauwe piste oefenen en ik ga even met Marc en Ton op pad, het groepje slinkt langzaamaan steeds meer, hihi. ’s Middags eten we lekker een pannetje Grostl, aardappeltjes, spekjes en spiegelei. Lekker! De jongens gaan aan het bier, ik pak met Simone nog wat pistes en dan op tijd naar beneden. Nog even de apres ski in met z’n allen, de laatste avond alweer 🙁  We eten weer bij onze favo pizzaria, ik neem weer de tortellini, omdat hij zo lekker is. Het is gezellig en we liggen lekker op tijd, na een warm bad en douchemomentje in bed.

Zaterdag 16 maart: Laatste ochtend wakker worden in Oostenrijk. Het heeft flink gedooid en ik maak hier gebruik van om nog even een stukje te rennen. Heerlijk! Het voelt ook eindelijk weer eens echt fijn aan, met weinig pijntjes. Op de terugweg weer broodjes mee en lekker ontbijten. Het is prachtig mooi weer en de boys stoppen al snel met actie, biertjes worden besteld en ik ga zelf dus nog even op pad. Ben niet zo goed in stil zitten. Na wat afdalingen worden de pistes al rap minder en na de lunch gaan we langzaamaan weer terug naar het appartement. Veel alvast inpakken, even zwemmen, sauna’en en chillen in de zon. Tegen 6 uur rijden, weer op naar Nederland 🙁

Zondag 17 maart: Om half 6 ’s ochtends komen we aan thuis, na om en om 5 uurtjes te hebben gereden. We slapen een paar uurtjes, beide om half 10 alweer wakker. We hebben een beetje een kater, want het was echt zo fijn en nu is het weer voorbij. Maaaaar na een rondje schoonmaak in huis (poesjes hadden een beetje bende gemaakt) kunnen we ons puppy kind weer ophalen, die een fijne week heeft gehad bij Ilse en haar gezin. Heel fijn! We lunchen even bij Tess met mam en Kris en gaan dan naar huis om nog even lekker uit te rusten, even in bad. Ik ben gister nog wat gek gevallen en heb daar toch wel last van. ’s Avonds eten we een AGV’tje en gaan lekker op tijd op bed! Morgen begint het echte leven weer.

Tot volgende keer!

Liefs Meik

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.