10   336
23   699
30   688
40   506
14   311
Home ┬╗ Shots: 14/01/19

Shots: 14/01/19

Shots

De weken vliegen om, nu een maandje met van alles en nog wat. Wintersport mini break, Kerst, pup in huis, weer aan het werk, hardlopen, zere benen. Lees je mee?

Maandag 17 december: Werken op kantoor vandaag. Ik ben tegen 6 uur thuis, Ton heeft voor eten gezorgd gelukkig. Rustig avondje verder..

Dinsdag 18 december: Vandaag geef ik een gastcollege in Groningen. Ik heb een rotochtend met een flinke file en een kleine bots met een vrouw voor mij. Beetje balen, maar gelukkig is het college leuk. Na de middag direct maar even naar Peter (schoonbroer met garage) voor een check, gelukkig valt het allemaal mee. De rest van de middag werk ik vanuit huis. Einde van de middag even snel wat pakketjes wegbrengen, wat voor Beppe ophalen en dan naar Harkema. Even samen eten, Ton eet op de kazerne. Beppe heeft het eten al op de kachel staan, lekker knus de houtkachel aan, fijn! Ton komt rond half 10 nog even aanwaaien, daarna samen naar huis en op bed.

Woensdag 19 december: Drukke dag op het werk in Groningen vandaag. Eerst maar even een klein rondje rennen, 5 kilometer met ook wat kerst kaartjes rondbrengen. Daarna naar het werk. ’s Avonds ben ik tegen half 7 thuis, even eten en Ton gaat voetballen. Ik nog even wat werken en daarna kruip ik met de poesjes op de bank met een filmpje. Ton voetbalt vanavond en is laat thuis. Ik ga rond 11 uur slapen.

Donderdag 20 december: Vandaag een afspraken dagje in de Randstad. Eerst naar Amsterdam, afspraak bij LinkedIn met een klant. Na die afspraak direct door naar Apeldoorn voor nog twee afspraken. Rond 4 uur gaan we weer terug naar huis, even wat boodschapjes halen nog, Ton had een kerst feestje, maar is ook op tijd thuis en we eten nog even samen. Dan spulletjes bij elkaar pakken, inladen en rond 8 uur rijden weg. Op naar Oostenrijk!

Vrijdag 21 december: Na een kleine 10 uur komen we rond 6 uur aan in Solden. Te vroeg voor alles, dus we besluiten, na een kleine sneak peek op ons slaapplekje voor aankomend weekend, de parkeerplaats van de skilift op te zoeken. Even nog een uurtje de oogjes dicht en om half 8 in de kleren, boards uit de auto, skipas halen en op naar boven! Het is echt heerlijk rustig op de pistes. Genieten samen! Vanwege Ton z’n knie doen we het lekker rustig aan, kopje koffie op z’n tijd en dan weer wat pistes pakken. Leuk ook zo eens met z’n tweetjes! We lunchen al op tijd (half 12), naast een krentenbol vanochtend ook niet veel meer gehad. Tegen half 3 zijn we weer bij de auto, moe en de beentjes zijn al aardig aanwezig. Lekker naar ons slaapplekje: Haus Amaris. We hebben een mooie kamer op de hoek van het gebouw met uitzicht op de bergen. Ik ga even in bad, Ton slaapt al snel. Tegen 7 uur (en ook een klein slaapje van mijn kant) gaan we op zoek naar een lekkere pizza. Daarna in bed nog even een aflevering Soof en slapen. Morgen hoop ik weer zo’n dag!

Zaterdag 22 december: Vroeg op, beneden ontbijten en door naar de lift, nu de lift aan de andere kant, we willen naar de gletsjer. Helaas stormt het enorm boven en een groot deel van de liften zijn dicht. Balen. Gelukkig zijn we aardig vroeg en is het nog rustig op de pistes die wel open zijn en prachtig mooi weer! Op de top van de bergen zien we de windhozen, bizar dat je daar een stukje lager vrij weinig van merkt. We pakken wat pistes, doen nog een poging bij de andere lift, maar daar is het helemaal druk met heel veel mensen en weinig pistes die open zijn. Dus toch maar weer naar de lift met wat meer piste aanbod en na de lunch en wat afdalingen gaan we op tijd naar het appartement. 3 uur daar, even slaapje, weer op zoek naar een leuke tent voor eten en in de kamer nog wat chillen. Een aflevering Soof en slapen maar. Morgen nog 1 dagje!

Zondag 23 december: We worden vroeg wakker en zien meteen weer de storm melding op de tv. Shit, dan helaas geen gletsjer momentje. We ontbijten vroeg, checken uit, auto vol en naar de lift. Het is druk bij de lift, zal toch geen hordes mensen op weinig pistes zijn he? Ik zie ons al na twee keer dalen naar de auto terug gaan, maar als we na twee liften boven komen, wordt vlak voor onze neus het lijntje richting de gletsjer verwijderd. We kijken elkaar aan, schieten in het board en snellen naar beneden. De eerste op een hagel gladde piste. Zo chill! Nog een liftje naar boven, afdaling en dan helemaal naar boven, tot we het ijs van de gletsjer zien! YEAH! Zo bijzonder! We pakken een afdaling, door een skitunneltje en dan zien we een zonnetje en een vrijwel lege piste. Wat een geluksmomentje. Samen rauzen we door de verse sneeuw naar beneden, WAUW! Echt zo fijn. We spelen nog even aan deze kant, kopje koffie/biertje en rond half 12 gaan we weer richting het andere gebied, blij, happy. Toch nog op de top van twee gletsjers gestaan. Enorm genoten van lege pistes, verse sneeuw en op de terugweg zien we hordes mensen naar ‘ons’ gebied gaan. We waren mooi op tijd, het is goed geweest. Na een lunch met burgers doen we de dalafdaling, richting de auto. Op naar huis! Kort, maar zeer krachtig tripje Oostenrijk!

Shots

Maandag 24 december: Een nieuwe week, een nieuwe dag. Ik begin vroeg met werken, vanuit huis, want einde van de ochtend halen we ons nieuwe huisgenootje op. Kleine puppy Jaxy komt bij ons wonen! Spannend! Rond half 1 zijn we weer thuis en laten haar lekker wennen, ik werk de middag gewoon vanuit huis, Ton is ook thuis om de eerste plasjes op te vangen. Het is kerstavond en we hebben bij Beppe afgesproken voor een gourmet avondje met All You Need Is Love. Jax is direct mee en we hebben het erg gezellig. Na All You Need gaan we naar huis, Jax slaapt eerst nog bij ons op de kamer in een kleine bench, ben benieuwd hoe ze het doet.

Dinsdag 25 december: Een nachtelijk wandelingetje gehad, maar verder heeft ze het goed gedaan, half 7 begon het met piepen. Vandaag is het Eerste Kerstdag en we hebben niets op de planning staan. Ook wel eens lekker. Ik ga wel even voor een hardlooprondje van een kleine 6 kilometer en om toch een beetje het kerst gevoel te behouden, te krijgen eten we ’s avonds lekker kaasfondue samen met een sneeuwpop ijs mannetje na. Lekker dagje zo en voor Jax goed om te wennen.

Woensdag 26 december: Vandaag Tweede Kerstdag, de dag waarop we altijd naar opa en oma gaan. Vroeg wakker met Jax, dus eerst heel relaxed een Kerst filmpje op de bank. Het is even een ritje naar Epe maar Jax doet het goed. We hebben een gezellig dagje samen, even een klein wandelingetje, lekker eten en einde van de dag weer naar huis. Ton gaat ’s avonds nog even naar voetbal en ik blijf lekker thuis.

shots

Donderdag 27 december: Derde Kerstdag. Vandaag bij de vader van Ton, het traditionele houthakdagje! Ik loop met Jax die kant op, heerlijk zo dichtbij elkaar wonen. We hebben een gezellige dag met veel hout, lekker vies worden en lekkere stoofvlees en patatjes. ’s Avonds moe op de bank, Ton gaat even naar het voetbalgala en ik val een beetje met Jax in slaap op de bank.

Vrijdag 28 december: Vandaag weer een dagje werken, wel lekker vanuit huis. Einde van de dag gaan we naar Jonkersland voor weer een Kerst avondje met de familie Kuipers. Voor een pup lekker weekje zo haha, niets geen rust en regelmaat. Oeps. Gelukkig doet ze het super goed. We hebben eerst een borreltje in de keet, daarna

Zaterdag 29 december: Lekker vroeg wakker, op voor een duurloopje! Ik loop 12 kilometer en het voelt lekker, weer eens een interval! De rest van de dag erg lui, niet al teveel dingen gedaan. ’s Avonds komen Tess, Kris, Anita en Arjan bij ons eten. We eten burgertje met friet, lekker! Daarna nog een spelletje en lekker op bed.

Zondag 30 december: Weer een rustig zondagje. Even wandelen, ik kom Sanne met kleine Jaco nog tegen op de fiets, ’s avonds eten we een pastatje en rustig op de bank met Hachi.

Shots

Maandag 31 december: Oudjaarsdag! Op tijd wakker dankzij Jax, dus vroeg aan de koffie. Rond 11 uur is Charlotte bij mij en gaan we naar Jonkersland voor een oliebol en de Oliebollenloop in Gorredijk. Lekker dagje met hardlopen, familie, doelen halen en voor de verandering ga ik na het rennen niet naar het carbid maar lekker thuis met Jax. Ton komt tegen half 8 thuis van het carbid schieten, snel samen het huis in orde maken voor de groep mensen die vanavond komt uitzitten. Gezellig avondje met vrienden dus, wat uiteindelijk nog best laat wordt. Half 4 liggen we er in.

Dinsdag 1 januari: Half 7 hoor ik alweer gepiep beneden. Ooh men, dat is wel even ene beetje kort slapen zo. Nieuwjaarsdag. Ik heb de Polar Benelux Virtual Race op de planning staan, dus rond de middag, als de logees weg zijn direct maar even voor een rondje bos met Ton. Een snelle 5 kilometer die niet goed is voor de onderbeentjes na de race van gister. Veel last verdorie. ’s Middags doen we even een borreltje bij Beppe op het nieuwe jaar. ’s Avonds komt de vader van Ton eten. Ik maak een soort pasta ovenschotel met vega hamnlokjes, geitenkaas en spinazie. De rest van de avond lekker rustig aan.

Woensdag 2 januari: Vandaag weer aan het werk! Ik werk nog vanuit huis, we gaan vanmiddag even naar de dierenarts met Jaxy. Verder geen dingen ’s avonds, dus lekker op de bank thuis.

Shots

Donderdag 3 januari: Wel weer een dagje kantoor vandaag en dat is wel even fijn! Weer onder de mensen. Na het werk ga ik bij Tessa eten, een heerlijke broccoli lasagne heeft ze gemaakt. Ton haalt mij daar weer op, de auto moest voor de APK, dus hij had mij ’s ochtends met Jax naar het werk gebracht. ’s Avonds komen wat jongens klaverjassen, ik duik op de bank met een serietje en ga vroeg slapen.

Vrijdag 4 januari: Vandaag ook in Groningen werken. Ik heb een coachgesprek einde van de dag en het weekend wordt ingeluid met een rustig avondje thuis.

Zaterdag 5 januari: Opeens zijn het hele rustige weekendjes, geinig hoe dat wat kan veranderen door bijvoorbeeld de pup, maar ook door eigen planning. Rustig zaterdagje thuis dus. Einde dag maak ik een ovenschotel met zoete aardappel, spinazie en geitenkaas, had nog wat zachter gemogen, maar het idee is lekker. We gaan eventjes kijken bij het zaalvoetbal in Leek en zijn op tijd weer thuis.

Zondag 6 januari: Lekker op pad rond 10 uur voor een duurloop van 16 kilometer. Nog wel wat last van de benen, maar het gaat opzich lekker. De rest van de dag relaxed, thuis wat rommelen.

Shots

Maandag 7 januari: Vandaag thuis werken, ik ben niet lekker, dus doe even rustig aan. ’s Middags moet ik er toch maar even aan toegeven en meld mij ziek. Overgeven en hoofdpijn en werken gaat niet samen.

Dinsdag 8 januari: Nog niet fit, dus nog een dagje ziek thuis. Rustig aan weer wat eten, gelukkig lukt dat steeds beter en verder heeeel rustig aan. Ik probeer ’s avonds even een klein rondje te lopen, gaat niet zoals gewenst, hadden we beter niet kunnen doen. Morgen hoop ik weer wat fitter.

Woensdag 9 januari: Vandaag op tijd op, want ik heb een afspraak in Leusden. Samen met een collega die kant op, na wat afspraken nog even lunchen en weer naar huis. Gelukkig want nog een beetje wiebelig ben ik wel. Verder ’s avonds geen dingen op de planning.

Donderdag 10 januari: Dagje werken, ik vind het zo heerlijk dat wandelen met Jax, met prachtige zonsopgangen of fijn een frisse neus. Heel lekker. ’s Avonds na het eten ga ik even naar Corine voor een kopje thee en bijklets avondje.

Shots

Vrijdag 11 januari: Vandaag werk ik in Groningen. ’s Avonds ga ik even sporten na het eten en daarna met Lianne en Lisa en kleine Nine even voetbal kijken bij de boys. Daarna snel weer naar huis voor Jax. Niet te lang alleen nog.

Zaterdag 12 januari: Weer een lekker even trailen vandaag! Zin in! Op naar Appelscha waar ik de 14 kilometer RunForestRun loop, toevallig weer met Edgar na de halve op Ameland. Het fijne aan de RFR runs vind ik dat ze ’s ochtends zijn, dus je bent ook lekker op tijd weer thuis. ’s Middags gaan we naar de vader van Ton voor zijn verjaardag en daarna gaat Ton naar Leek voor zaalvoetbal en pak ik een bankje, hondje, filmpje. Degelijk worden we ervan ­čśë

Zondag 13 januari: We gaan samen even wandelen in Bakkeveen met een bakje koffie om op te warmen, want bleh het is rotweer! Ik zou vandaag naar Egmond voor de halve met Polar, maar ik heb teveel last van de schenen/kuiten en het is echt niet verstandig te gaan. Rustig dagje dus, ’s avonds gaan we naar Groningen waar Ri-Joh en Kina ons voor hun verjaardagen hebben uitgenodigd. We eten lekker tapas bij Moro, gezellig even bijkletsen en zijn rond 10 uur weer thuis. Jax heeft het super goed volgehouden in de bench gelukkig! Gaat steeds beter met de zindelijkheid.

Tot de volgende keer weer!

Liefs Meik

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.