17   317
20   583
22   438
33   581
16   522
Home » Shots: 12/12/16

Shots: 12/12/16

Shots: 12/12/16

En weer een nieuwe week met veel lekker eten, gezond eten, sporten, feestjes en gezelligheid! Kijk je mee?

Mir

Maandag 5 december
Sinterklaas vandaag! Op het werk krijgen we een banketstaaf aangeboden. Om 10:00 uur ’s ochtends vind ik het geen probleem om hier neen tegen te zeggen. Voor thuis hebben we een ‘pepernotentaart’ gekregen. Mijn huisgenoot wil niet en daarom eet ik 1 stukje. De rest heb ik weggegeven. Met zijn tweeën krijg je dat nooit op.Ik heb die avond geen zin aan sporten in het sportcentrum en ga even een stukje hardlopen. Het gaat best lekker! Verder geen cadeautjes of pepernoten, maar lekker op tijd op bed.

Dinsdag 6 december
Vandaag maar wel weer een PbP training doen. Morgen ga ik namelijk met Giel hardlopen. Minimaal drie keerkrachttraining is wel nodig en daarom moest ik nu. Soms is sporten nu eenmaal een kwestie van moeten en niet willen. Na afloop ben je blij dat je geweest bent.

Woensdag 7 december
Vandaag komt Giel na werk bij mij. We gaan samen 5,2 km hardlopen. We hebben ons namelijk weer opgegeven voor de Groene Vier Mijl. Aangezien dat zondag 22 januari is moeten we nu wel eens gaan trainen. Met zijn tweeën wil het vaak net iets beter. Na het hardlopen mag ik nog lekker eten. Ik ben echt fan van trainen voor het avondeten. Bloemkool, aardappelpartjes en een vegetarische hamburger met appelmoes staat op het menu. Lekker.

Donderdag 8 december
Vandaag heb ik onbewust een rustdag. Mijn huisgenoot en ik hebben binnenkort een ‘kerstavondje’ met surprise en gedicht. Aangezien zij aan het werk is kan ik mooi even knutselen deze avond. Waarschijnlijk kom ik deze week dus niet aan mijn vier trainingen, maar soms is dat niet zo erg. Dit is ook leuk om te doen.

Vrijdag 10 december
Rustig avondje weer op vrijdag. Na het werk trainen, eten en voor de rest weinig.

Zaterdag 11 december
Yesh, even lekker sporten op de zaterdagochtend. Daar kan ik mij echt op verheugen. Lekker fit en een goeie training. Meik is ook nog even in het sportcentrum. Tegenwoordig is zij er net iets eerder dan ik. Tien uur aanwezig vind ik ook vroeg genoeg haha. Na de training ga ik een heerlijk geroosterd broodje met avocado, spinazie,ei en kipfilet eten. Als je vrij bent heb je net iets meer tijd om zulke dingen te maken. In de middag ga ik naar een vriendin om samen een zoute haring met ui te eten. Niet heel erg lekker, maar het is zo gezond dat ik het wil eten. Als avondeten eten mijn huisgenoot en ik nog even gezond. Broccoli natuurlijk! Ha. Rond 08:30 uur gaan we samen met nog een vriendin naar de kroeg. Ze draaien er Nederlandstalige muziek, leuk haha! Badr Hari wordt ook nog even uitgezonden op groot scherm. Om 00:00 uur word ik opgehaald door een vriendin en gaan we samen naar de Postwagen in Tolbert. Helaas is de Postwagen niet meer zo leuk als vroeger. (jank jank) Na die tijd nog een broodje kaas/ananas met whiskysaus en dan snel slapen.

Zondag 12 december
Yes, topfit wakker om 10:00 uur. Natuurlijk heb ik weer honger en daarom maak ik weer hetzelfde broodje als gisterenmiddag. Ik wilde eigenlijk vandaag hardlopen, maar aangezien het steeds zo regende heb ik besloten om ook deze zondag op de bank door te brengen. Er is schaatsen op televisie. Dit is altijd wel leuk om te zien. Rond 16:00 uur ga ik nog banaan-ei-havermout pannenkoekjes eten. Wat een heerlijke pannenkoekjes zijn dit toch. Wellicht beter dan de echte.
Voor de rest weinig spannends die zondag. Op naar een nieuwe week.

Mei

Maandag 5 december: De week begint met een rondje van 5 kilometer! Dagje werken, natuurlijk veel pepernoten, chocolade en andere ellende. Na het werk nog even een snel boodschapje en dan naar huis! Mam en Tess komen bij ons Sinterklaas vieren. We hebben lootjes getrokken en allemaal wat lekkers gemaakt, dus een soort tapas avondje. Wel veel bladerdeeg en pasta, haha! Carbs! Slecht dagje zo wat betreft gezond eten, maar wel erg gezellig en lekker. We kijken na de cadeautjes Frozen en gaan dan lekker slapen.

Dinsdag 6 december: Dagje werken! Ik ga na het werk op zoek naar onbreekbaar spul voor in de kerstboom. Met die katjes durf ik de ballen er niet in te hangen, dan blijf ik glas vegen denk ik. Ik vind bij de Action allemaal houten hangers, ook super leuk en ik sla een hoop in! Na het eten gaat Ton naar trainen en ik ga nog even snel voor een workout. Lekkere been training! Als ik thuis ben doe ik de boom nog even en ruim het huis op voor Ton z’n verjaardag morgen. Gezelligheid in huis!

Woensdag 7 december: Vandaag is Ton jarig! Ik sta iets eerder op, zet een bakje koffie en het taartje die ik gehaald heb leg ik met een kaarsje op een broodplank. Verrassing! Helaas heeft hij om kwart over 6 weinig zin in taart, haha 😉 Overdag gewoon werken, na het werk snel nog een boodschapje en  ik maak nog een taartje en wat gevulde eitjes. We halen lekker pizza en daarna hebben we een gezellige avond met vrienden! Toch nog een beetje feest!

Donderdag 8 december: Another day of work. Na het werk ga ik sporten, ik maak voor het eerst een curry met bloemkool en wortel. Erg lekker maar net iets te pittig! ’s Avonds heb ik een rommel avondje thuis.

Vrijdag 9 december: Ik ga voor een 5 kilometer run. Laatste dag werken! Ik ga na het werk naar het Sportcentrum voor een afspraak en daarna even wat puntjes knippen. ’s Avonds moet Ton voetballen in Drachten, Marije is er ook gezellig, bijkletsen!

Zaterdag 10 december: Op tijd wakker, want er staat weer een training op de planning! Samen met Aniet even een full body workout gedaan en Mir was er ook. Thuis is Ton bezig met Peter om de voorraadkast te fixen, heel netjes nu met plankjes enzo! Heel fijn! ’s Middags gaan Ton en ik op pad, hij wil een nieuw snowboard. Hij slaagt direct, een mooi nieuw board voor de vakantie in februari! ’s Avonds ga ik spontaan een avondje werken in het Sportcentrum, waar ik vijf jaar gewerkt hebt achter de bar. Super leuk en weer even in mijn element! Om half 1 ben ik thuis, Ton haal ik op, die heeft kickboks gekeken en we kijken nog twee afleveringen The 100.

Zondag 11 december: De wekker gezet, want ik wil een duurloopje doen. Ik ren 11,8 kilometer, snel douchen en omkleden want om half 1 heb ik afgesproken met Joyce en Marije voor een high tea. Lekker lekker! Na twee uurtjes komen de papa’s en baby’s ook nog even langs, gezellig even knuffelen met de meisjes! Op de terugweg haal ik Tess op en we gaan met een groepje eten bij de Klaver, erg gezellig! Rond half 10 zijn we thuis en ik ben moe! Daarom lekker op tijd naar boven, uitrusten voor een nieuwe week!

Tot volgende week!

Liefs Mir & Mei

Volg:
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.