139   579
25   507
17   327
36   468
71   615
Home ┬╗ Shots: 12/03/18

Shots: 12/03/18

Shots: 12/03/18

De eerste week na de vakantie, altijd een lastige.. Veel onderweg voor Meik, blessureleed voor Mir, vegetarisch eten, pittige pizza en samen trainen!

Mir

Maandag 5 maart
Ik ga vandaag weer proberen hard te lopen. Helaas heb ik na 2,5 km weer een steek in de knie. Je kunt dan absoluut niet doorlopen. Het wordt steeds erger die steken. Gadver, wat baal ik daarvan. Dit betekent definitief het einde van de Leeksterlenteloop. Ik ga niet mee doen 24 maart. Bah!

Dinsdag 6 maart
Na het werk maar weer naar het sportcentrum. Gek genoeg heb ik dan nergens last van. Eigenlijk heb ik geen zin, maar ik wil toch iets doen.

Woensdag 7 maart
Vandaag is een herhaling van gisteren. Werken, sporten, eten en televisie kijken. Lekker toch.

Donderdag 8 maart
Vandaag ga ik uit eten met het werk. We gaan naar Bella Sardegna in Roden. Super lekkere pizza’s altijd. Als voorgerecht neem ik broodjes met tapenade. Daarna pizza met veel groentes. Helaas heb ik het woord pepers over het hoofd gezien. De pizza was mij daarom te scherp en heb ik nog geen helft gegeten. Jammer! Gelukkig maakte het diverse toetje het weer goed. Ik deed de proeverij met het toetje. Lekker! Rond half elf was ik weer thuis.

Vrijdag 9 maart
Na het werk ga ik even cardio doen. Die stomme rot knie ook, anders kon ik hardlopen.
30 minuten op de cross trainer en 30 minuten op de fiets. Toch even iets gedaan. Als ik thuis ben kan ik worteltjes eten, ik ben namelijk alleen! Voordeeltje daarvan.

Zaterdag 10 maart
Vandaag was ik weer om 9 uur in het sportcentrum. Heerlijk zo vroeg. Meike kwam rond half tien ook nog eventjes meesporten. Gezellig. Na afloop een kopje thee en dan uiteindelijk rond 12 uur ben ik pas thuis.
Om vier uur moeten we richting de verjaardag van het zoontje van mijn broer. Twee wordt hij. Ik heb de hele dag al buikpijn en eet daarom niet mee. Het was de bedoeling om thuis iets te eten, maar uiteindelijk heb ik vanaf 3 uur geen eten meer gehad. Vreemd.

Zondag 11 maart
Ik werd al wakker om half negen. Vroeggg! Mijn vriendin die in Australie zit was ook wakker (handig tijdverschil) en daarom gingen we even videobellen. Leuk! In de middag halen we lekkere broodjes. We lunchen dan ook pas om half twee. ’s Middags bak ik een appeltaart. Verse taart, lekker! Verder doe ik weinig die dag. Televisie kijken.

Mei

Maandag 5 maart: De dag na de vakantie, blegh, wel weinig zin hoor hee, jeetje.. Even wennen weer. Ik ga eerst voor een run van 5 kilometer om half 7, mijn lijfje werkt nog niet zo goed mee helaas, snowboarden heeft er wel ingehakt. Gelukkig werk ik een dagje thuis en kan ik rustig veel mail wegwerken en lopende zaken oppakken. Het is best lekker weer en dus geniet ik extra van het nieuwe huis, de spulletjes erin, erg blij met onze nieuwe plek! Ik doe ’s avonds boodschappen en kom Jan tegen in de Jumbo, hij zegt: “zin in pizza?” Uhm jaaaa, altijd wel in voor pizza! Not so healthy, morgen maar weer wat meer mijn best doen ­čÖé

Dinsdag 6 maart: Vroeg op, om kwart voor 7 heb ik de trein van Groningen naar Utrecht en we hebben om 09.00 uur een meeting. Daarna weer terug naar Groningen, voor een middag op kantoor. Uiteindelijk ga ik tegen half 6 op weg naar huis, gelukkig boodschapjes al in huis. Ik maak een Mexicaans groentepannetje met ei. Ik had ook even willen sporten maar heb geen zin meer in de fitness, dus doe een thuis workout en duik lekker op tijd op bed.

Woensdag 7 maart: Vandaag weer op tijd de trein in, op naar Amsterdam. Ik ben met wat vertraging tegen half 10 in Amsterdam en loop naar kantoor. Na wat afspraken ga ik op tijd met Sander terug naar Heerenveen en ben mooi op tijd, zo tegen 5 uur thuis. Ook wel eens lekker, al doe ik nog wat werk thuis. Vandaag maak ik een gemakkelijk broodje vega shoarma. Geen zin in de supermarkt en dus helaas zonder groente.. We kijken ’s avonds een serietje en rommelen wat thuis. Vroeg op bed, zit niet echt lekker in m’n vel..

Donderdag 8 maart: Vandaag eindelijk een normaal dagje in Groningen, alhoewel, ’s middags ga ik naar Leeuwarden voor een afspraak. ’s Avonds komt Tess langs om te eten, we zouden sporten, maar hebben beide weinig zin. We gaan na het eten wel een rondje lopen en kruipen dan met Temptation Island en thee op de bank. Rond 11 uur ga ik lekker op bed.

Vrijdag 9 maart: Het is weer tijd voor een rondje bos! Ik loop 6,5 kilometer en ga daarna naar kantoor. We werken overdag bij een klant in Zwolle, daarna werk ik nog even thuis en dan kan het weekend beginnen. Ik weet niet hoe het komt, maar ik ben er ook wel aan toe. We gaan ’s avonds even naar de Leen Bakker voor gordijnen en daarna ga ik naar Corine voor een bakje thee. Rond 11 uur ben ik thuis en duik met een serie op bed.

Zaterdag 10 maart: Ik wil een beetje uitslapen, maar het lukt niet goed. Ik word daarbij wakker met het nieuws dat er een klein neefje is geboren, wat leuk! Ik ga ’s ochtends trainen, Mirrie is er ook en doe als afsluiting nog een pittige interval. Zweten als een malle! We doen nog een kop thee en dan naar huis. ’s Middags bouwen Ton, Halbin en ik de box en een Ikea kast in elkaar voor de kleine baby van Cor en Halbin, verrassing voor als ze thuis komt. Ik ga daarna thuis even in bad en ben moe, zit niet lekker in m’n vel en duik dus nog even op bedje, ’s avonds niet al teveel meer doen. Op de bank met Maltesers, chips en Black Sails.

Zondag 11 maart: Ik sta op tijd op voor een 11,5 kilometer run. Om 10 uur snel douchen en even op kraambezoek, baby knuffelen! Daarna thuis even wat eten en op naar Amsterdam voor het feestje van nichtje Storm, die 1 jaar geworden is. Tegen 7 uur zijn we weer thuis en ik ben bekaf. We bestellen patatjes en ik maak twee vega worstjes klaar. Vroeg op bed!

Liefs Mir&Mei

Volg:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.