139   580
25   507
17   327
36   468
71   615
Home » Shots: 11/09/17

Shots: 11/09/17

Shots: 11/09/17

En zo waren we beide opeens een weekendje de hort op! Lekker ontspannen dus, al werd er uiteraard ook gewandeld, gerend en GEGETEN!! 😀

Mir

Maandag 4 september:
Vandaag is de laatste dag mooi weer (zeggen ‘ze’) dus ik ga bij een vriendin eten en nog even lekker buiten zitten. Thee met een chocolaatje erbij. Er lagen veel appels bij de appelboom en daarom heb ik een appeltaart gemaakt. Een iets andere dan normaal, maar erg lekker. Rond elf uur heb ik nog een stukje taart. mmm!

Dinsdag 5 september:
Ik ga bij een vriendin eten. Ze gaat wraps met zalm voor mij maken. Guacamole erbij. lekker! We kunnen nog tot half tien buiten zitten en dan begint het toch echt hard te regenen. Snel naar binnen. Rond half elf ga ik naar huis.

Woensdag 6 september:
Op internet had ik een recept gezien met knoflook-citroen-gamba’s. Dit leek mij erg lekker. Ik ga eerst uit werk even langs het sportcentrum. Toch even trainen. Na 3 kwartier stop ik ermee. Ik weet nu al dat dit morgen spierpijn wordt. Snel langs de winkel alle ingrediënten halen. Ik maak de gamba’s met pasta en groente. Het was erg lekker, alleen de gamba’s smaakten wel iets anders dan verwacht.

Donderdag 7 september:
Nog 1 dagje werken dan heb ik weekend. Ik ga met een vriendin een paar dagen naar Duitsland. Als ik thuis kom van werk pak ik gelijk mijn spullen. Bah, ik ben hier zo slecht in. Ik neem 40 shirts en 20 broeken mee en draag uiteindelijk maar 1 shirt en 1 broek. Oke overdreven, maar zo ongeveer is het wel.

Vrijdag 8 september:
Yeah, weekend. Mijn vriendin haalt mij op en dan gaan we in de auto naar Duitsland. Het is 5 uur rijden, dus we moeten nog een stukje. Rond 3 uur komen we aan bij het huisje. Even spullen installeren en dan het dorp in. Op de 1 of andere manier belanden we gelijk in kledingwinkels. Hoe kan dat toch. Er zit een mooie keuken in het huisje, dus we kunnen ‘normaal’ eten. Kip, aardappeltjes uit de oven, broccoli en guacamole. Als je op vakantie bent moet je altijd buiten eten, dus dat doen we dan ook. Rond elf uur gaan we op bed.

Zaterdag 9 september:
Lekker uitgeslapen tot tien uur. Als ontbijt hebben we heerlijke Duitse yoghurt. Die ga ik zeker meenemen naar Nederland. € 0,79 voor 500 ml en per 100 gram 79 kcal! Top. Vandaag gaan we even in een dorpje nabij kijken. We slenteren wat rond, eten een taartje en kopen dan uiteindelijk ons avondeten. Wraps met zalm. Dit omdat dit dinsdag ook zo lekker was. We doen er een biertje bij. Als het te koud word gaan we binnen televisie kijken en een boek lezen. Heerlijk die rust.

Zondag 10 september:
Vandaag gaan we naar een waterval en naar een duivelskloof. klinkt erg spannend. Het is uiteindelijk een hele tocht. 10 kilometer is het, maar het is berg op, berg af en dat door modder en gladde weggetjes. Wel erg leuk! Na veel zweten zijn we er eindelijk. Heerlijk die mooie natuur. Als we terugkomen eten we onze lunch. (half drie) Wat is eten toch lekker na inspanning. In de avond eten we spruitjes (ja echt!). Zo’n lang weekend vind ik een beetje groente en gezond eten s avonds toch wel belangrijk. We snoepen namelijk tussendoor nog best wel. We kijken in de avond nog even tv en gaan dan op bed. Morgen ook nog lekker vrij!

Mei


Maandag 4 september: Vroeg op, ik breng Ton naar het werk, hij gaat drie weekjes op oefening. Ik een dagje werken, ik werk iets langer door en ben tegen 7 uur thuis en maak een prutje met restjes. Courgette, champignons, beetje tagliatelle, een linzenburger en een eitje. Daarna naar de fysio om half 9 en nadat ik weer heerlijk gepijnigd ben (voeten en rug) ga ik nog een half uurtje uit fietsen. Thuis lekker op bed.

Dinsdag 5 september: Vandaag een appeldag. Ik voel me fit en goed! Vaker doen! ’s Avonds werk ik door, ik heb weer wat ‘projectjes’, dus teksten schrijven! Tegen 11 uur ga ik op bed.

Woensdag 6 september: Another day of work. Ik proef pesto kaas op mijn werk. Erg lekker! Na het werk ga ik eten bij m’n oom & tante in Niekerk. We eten pasta met kip en tandoori saus. Eet ik zelf nooit, dus geinig dat je bij anderen toch wat anders krijgt dan normaal. Rond half 10 rij ik weer richting huis, nog even poesjes knuffelen en lekker op bed!

Donderdag 7 september: Ik werk vanochtend vanuit huis en ga zwemmen om de spieren los te maken. Om 07.05 uur lig ik in het zwembad. Ik pak rond de middag snel mijn tas in en vertrek om kwart over 1 richting Arnhem voor een afspraak. Tegen kwart over 5 weer in de auto, op weg naar Harlingen, de boot naar Terschelling, mam en Tess opzoeken.. Met een beetje file wordt het nog spannend, maar gelukkig, om kwart voor 8 zit ik. Ik heb sushi en kwark mee voor onderweg, en met de laptop erbij vliegt de boottocht om. Tegen kwart voor 11 zit ik op de bank van het huisje. Gezellig! Morgen lekker rennen!

Vrijdag 8 september: Bleh regen! Dat is jammer. Ik wacht even tot het semi droog is en ga op pad. Ik heb via een appje de route van de 50K op de telefoon gekregen en ik ga een stuk van de route lopen. Met een beetje verdwalen kom ik uiteindelijk na 12 km op het strand uit, waar het al vrij snel heel hard gaat regenen met een hoop wind. Wat een ellende, haha! Toch voel ik me ook wel een bikkel en na een kleine 20 kilometer (met een klein schuilmomentje) kom ik aan bij het huisje. Heerlijk warm douchen, ontbijten, relaxen en op de fiets naar West Terschelling. We struinen wat rond, eten een taartje en een borrelhapje en weer op de fiets terug. Met jawel, regen 😉 Man o man! Rond half 7 lopen we naar de Branderij, even een hapje eten langs het strand, heerlijk! Ik heb een vegetarische wrap met champignons, spinazie en kaas en uiteraard wat frietjes. ’s Avonds kijken we een filmpje, rommelen wat en gaan rond 11 uur slapen.

Zaterdag 9 september: Weer wakker worden met regen. Ik besluit toch het strand nog even op te zoeken, lekker even genieten! Na een kleine 5 kilometer weer terug en droog gebleven! Dat scheelt weer. We ontbijten, huisje opruimen en gaan om kwart voor 11 met de snelboot weer terug. Ik ga even langs Pake & Beppe en eenmaal thuis om 4 uur ruim ik alles op, wasjes draaien en even een uurtje slapen. Ben wat misselijk en moe. As ik wakker wordt om 7 uur maak ik nog wat eten en de rest van de avond kijk ik wat filmpjes en series. Relaxen dus 🙂

Zondag 10 september: Ik word pas om 10.00 uur wakker! Wauw, dat is lang geleden! Lekker beetje rustig wakker worden, kleine workout thuis, douchen, boodschapjes doen en ’s middags komt Cor even kletsen, we wandelen een rondje door het bos, lekker rustig aan. Rond 6 uur gaat ze weer naar huis, ik maak eten en de rest van de avond kijk ik ‘Meisje van Plezier en blog wat. Vroeg op bedje, klaar voor weer een nieuwe week!

Volg:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.