Home ┬╗ Shots: 10/09/18

Shots: 10/09/18

shots

Twee weken met werken, hardlopen, heel veel Noorderzon en eten, winnen in Appelscha, samen rennen, ziek zijn en een lang weekend London, kijk je weer mee?

shots

Maandag 27 augustus: Werken in Groningen vandaag. Ton moet weer naar cursus, dus de wekker gaat vroeg. Na het werk ga ik door naar Noorderzon, eten met mam en Tess en daarna weer naar huis. Lekker op tijd proberen te slapen.

Dinsdag 28 augustus: Vandaag een dagje op pad. Eerst even werken in Utrecht, daarna in Amsterdam. Rond half 5 ben ik weer terug. Ton is er spontaan ook een avondje en we gaan samen eten bij Noorderzon. Ik neem een burger vandaag, jummie jummie! ’s Avonds nog wat buikspieroefeningen en op bed.

Woensdag 29 augustus: Dag werken in Groningen. Na het werk ga ik direct even hardlopen. 7,5 kilometer met een klein beetje regen. Ik eet daarna rijst, kip, boontjes met een gebakken ei. De rest van de avond rustig aan.

Donderdag 30 augustus: Even werken in Groningen, ’s middags gaan we het Groningse land in voor een teammiddag op een borg, erg leuk! Daarna weer terug naar Groningen, waar we met het team eten en borrelen bij Noorderzon. Rond kwart voor 10 ben ik thuis en ga lekker op bed, Ton is er vanavond wel weer gezellig ­čÖé

shots

Vrijdag 31 augustus: Dagje thuiswerken, ’s avonds gaan we naar Noorderzon met Lianne en Marc, Tess haakt ook nog even aan. We zijn aardig op tijd thuis en kijken nog even een serietje.

Zaterdag 1 september: Op tijd op, pancakes eten en samen met Ton naar Appelscha voor de Roggebergloop. Het raceverslag staat al online, waar je kan lezen hoe het ging! ’s Middags thuis rommelen en door naar Jetze en Aly voor een bbq. We gaan op tijd naar huis, ik ben moe van de run ochtend en na een serietje gaan we erg vroeg slapen, half 11 al, we worden oud..

Zondag 2 september: Ik ben op tijd wakker, maar probeer nog even te blijven liggen met een serietje. Rond 11 uur ga ik rennen, een kleine 8 kilometer om de trainingsweek compleet te maken. Na het ontbijt bak ik een appeltaartje en daarna pak ik de motor voor een rondje Lauwersoog. Ik maak ook nog een Rolo chocolade taartje op aanvraag van Jan. ’s Avonds gaan we nog voor een laatste rondje Noorderzon samen en weer vroeg slapen. Ton moet weer vroeg op morgenochtend.

shots

Maandag 3 september: Bleh, ik heb echt zo’n hoofdpijn, eigenlijk al sinds zaterdag. Ik besluit thuis te blijven werken, geen extra prikkels. Rond half 4 gaat het echt bergafwaarts en ik begin over te geven. Bah. Om half 8 zonder eten naar boven, even in bad, de ziektekiemen uitzweten en op bed. Ton is er niet, gelukkig voor hem, want heel gezellig is het niet met mij.

Dinsdag 4 september: Nog steeds pittige hoofdpijn, maar ik ga wel naar Apeldoorn voor een locatiedag. In de loop van de dag begin ik mij steeds wat beter te voelen. ’s Avonds kan ik het niet laten, ik wil mijn training niet in de war schoppen en ga laat nog even op pad voor een rondje van 8 kilometer. Even hoi zeggen bij de meiden op het voetbalveld en om half 11 op bed.

Woensdag 5 september: Training twee van de week doe ik ’s ochtends, veeel fijner vind ik dat. Ik spot wat hertjes, zo schattig. Ik werk in Groningen vandaag en ’s avonds doe ik niet al teveel meer. Spullen pakken en een momentje met Ton want morgen ga ik naar London en zien we elkaar weer een paar dagen niet.

Donderdag 6 september: Werken in Amsterdam vandaag, ik rij mee met Ton, dus we gaan vroeg weg van huis. Vanaf Steenwijk verder treinen naar Amsterdam. Ik ga rond kwart over 6 op weg naar Schiphol en eet daar even een salade. Om 8 uur vlieg ik en om half 9 Engelse tijd kom ik aan in London. Sander, de vriend van Annemarie haalt mij op en we rijden naar hun appartement in Wimbledon. Super fijn om Annie weer eens te zien, januari voor het laatst. We kletsen even bij, maar het is al snel erg laat dus gaan eerst maar slapen. Morgen weer een dag.

shots

Vrijdag 7 september: Op tijd op, ik ga met Sander een rondje rennen in het park (6 km) en Anne gaat sporten. We ontbijten daarna samen en wij gaan met z’n tweetjes dan de highlights bezoeken. Big Ben, Tower Bridge, Parlementsgebouw, van alles bezoeken we en we maken een hoop stappen. ’s Middags eten we een lekker wrap en rond 6 uur zijn we weer terug in Wimbledon. Even een drankje op een leuk dakterras en we rijden door naar een leuk tentje waar we gaan eten. Ik kies de bonenburger met frietjes. Lekker! ’s Avonds ga ik nog fijn eventjes in bad en na een theetje op bed. Het is net een hotel, zo goed heeft Annemarie alles geregeld, heel fijn.

Zaterdag 8 september: Weer een nieuwe dag in London. We slapen een beetje uit en gaan dan op naar Richmond Park, waar Sander en ik voor een 11 kilometer run op pad gaan. Echt een super mooie plek waar je dwars door de kudde herten loopt, eekhoorntjes en parkieten. Heel bijzonder. Na het douchen en ontbijten gaan Annemarie en ik weer op pad. Vandaag naar Notting Hill, de Portobello Market opzoeken. Ook weer een mooie ervaring. Na nog wat highlights gaan we op tijd naar huis. Even chillen en daarna eten we sushi in Wimbledon. Na een drankje in een leuke bar gaan we terug naar het appartement, doen een theetje en wat chocola met The Voice en gaan dan slapen. Het waren fijne dagen.

Zondag 9 september: Rustig wakker worden, ontbijten, spullen pakken en op naar het vliegveld. Ik vlieg om 2 uur terug naar Amsterdam, waar Ton mij ophaalt. Super fijn. Thuis even spullen uitpakken en daarna samen pizza eten in Roden, zoveel zien we elkaar niet de laatste weken. Ook de aankomende week is Ton weer een paar avonden weg. ’s Avonds even op de bank thuis en rond half 11 gaan we slapen.

Tot de volgende keer,

Liefs Meik

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.