139   579
25   507
17   327
36   468
71   615
Home ┬╗ Shots: 09/10/17

Shots: 09/10/17

Shots: 09/10/17

Mir is nog steeds lekker op vakantie, Mei moet nog een paar dagen werken, is flink bezig met de voorbereiding op de 50 kilometer op Terschelling en ging dus op weg naar het eiland!

Mei

Maandag 2 oktober: Jeeeej, ik voel me gelukkig weer goed en ga lekker voor een run ’s ochtends. 10 kilometer weer in de beentjes. Daarna op naar Arnhem, een dagje op locatie werken, ik ben Running Girl van de week op de blog van Runninggirl Kelly en krijg veel leuke reacties. Wat een voorpret! ’s Avonds werk ik nog een beetje en doe verder niet veel bijzonders.

Dinsdag 3 oktober: Ik kan het niet laten en loop toch nog een laatste interval training van 5 kilometer. Het gaat heel lekker en ik ga met veel energie op naar het werk, maar vanaf nu toch rust. ’s Avonds eten we rijst, boontjes en kip en ik ga snel door naar de fysio. Mijn rug voelt niet lekker aan en ook fysio Ronald zegt dat het niet lekker aanvoelt, een ontsteking tussen de ruggenwervels. Dus een paar dagen op ibuprofen om de ontsteking wat tegen te gaan. Beetje jammer.. Ik geef na de fysio nog een bootcamp lesje aan Marije en Sanne, kopje thee met de meiden bij Cor en lekker op bed!

Woensdag 4 oktober: Dagje werken, we eten lekker pannenkoeken en ’s avonds werk ik nog wat door, straks even vakantie dus puntjes op de i zetten zodat we gerust op pad kunnen.

Donderdag 5 oktober: Weer een dag werken, vandaag in Utrecht. Ik ben mooi op tijd, zo tegen half 6 weer thuis en we eten een homemade burger met frietjes. Na het eten ga ik naar Pake en Beppe, we kletsen gezellig bij en zo tegen 10 uur ben ik thuis. Alvast de tas pakken voor morgen! Gelukkig past het regen/wind jasje die ik nog (lekker op tijd) besteld heb, die kan in de tas, al hoop ik dat het weer gewoon mee zit zondag. Met een zonnetje wordt het een stuk leuker.. Om half 12 lig ik in bed.

Vrijdag 6 oktober: Vroeg wakker, ik werk nog even een paar uurtjes en ga daarna met Tess op weg naar pap. Met z’n drietjes rijden we naar Harlingen, op de boot naar Terschelling, het avontuur gaat beginnen! Rond 2 uur zijn we bij het huisje, heel tof, voor het eerst zitten we op West en we hebben prachtig uitzicht op de Brandaris. We zetten onze tassen vast neer en huren een fiets. Flink tegen de wind in op naar West aan Zee voor een lunch. Pap en ik een broodje met kroketje, Tess een wrap met tonijnsalade. Lekker! Eenmaal in het huisje doe ik even rustig aan, pap en Tess doen een boodschapje en we eten lekker worstjes met aardappeltjes en spruitjes. Ik haal na het eten met pap mijn startnummer alvast op en de rest van de avond doen we rustig aan, lekker tv kijken, boekje lezen en luieren.

Zaterdag 7 oktober: Bleh, het is een vieze regendag! Toch gaan Tess en ik voor een rondje hardlopen, we lopen zo’n 5 kilometer, halen op de terugweg broodjes en gaan lekker ontbijten. Douchen en een beetje hangen op de bank. ’s Middags gaan we even op pad, lopen een stuk langs het Groene Strand en klimmen de heuvel op bij West. Daarna via de haven richting Loods, voor een warm drankje en een bitterballetje. We halen boodschappen voor de avond en vallen een beetje in slaap. Als ik wakker word heeft pap het eten al klaar, dus ik kan direct aanschuiven. Tortellini met kip, pesto en champignons. De rest van de avond zijn we lekker lui en kijken wat tv. Hopen dat het morgen droog is.

Zondag 8 oktober: D-Day!! Het is eindelijk zover! De 50 kilometer staat te gebeuren! Wat spannend! Wakker worden, eten maken, spulletjes pakken, geen spulletjes vergeten ­čśë en gaan met die banaan. We starten om 10.00 uur en uiteindelijk ben ik zo tegen kwart voor 4 weer terug. Happydepeppy! Lees het 50 kilometer verslag om helemaal op de hoogte te zijn. Na de run gaan we naar Loods voor een chocomelk met slagroom en een overheerlijk stukje cranberry cheesecake! Terug in het huisje even wat hangen, patatjes halen, eten en Ton weer naar de boot brengen. Ik ga lekker douchen, we kijken een filmpje en gaan vermoeid lekker op bed tegen 11 uur. Het was een topdag! ­čśÇ

Liefs Meik

Volg:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.