Home » Shots: 05/12/16

Shots: 05/12/16

Shots: 05/12/16

Nieuw sportschema, lekker eten, gezellige avondjes en genieten van het hardlopen, wat deden wij allemaal weer deze week?

Mir

Maandag 28 november
Weer een nieuwe week! Hoe kun je die na een dag werken nu beter beginnen dan met een lekkere legday van Personal Body Plan. Ik heb een nieuw sportschema gekregen.
Het is fijn om na vier weken nieuwe oefeningen te krijgen. Op den duur ben je wel flauw van je bestaande schema. Daarna snel naar huis en eten!

Dinsdag 29 november
Na het werk natuurlijk weer sporten. Meik was er ook nog even. Hoe later het wordt op de avond des te drukker is het in het sportcentrum. Ik weet even weer waarom ik direct uit mijn werk ga. Alle apparaten en spullen voor mij alleen. Na de training nog even een zonnebankje en dan hoe kan het ook anders; voedsel en slapen. Yes.

Woensdag 30 november
Toen ik bij het sportcentrum kwam mocht ik een kaartje open krassen en daarmee kon je een reis naar Ibiza of een bak kwark winnen. Ik won de reis niet helaas, maar wel een lekker bakje kwark. Het is een nieuwe van Melkunie. Framboos, mango/ananas of een naturel. Ik koos voor de framboos. 134 calorieën en 20 gram eiwit. Dat idee is al een pluspunt. Voor de verandering is dit een hele fijne kwark. Keer wat anders dan de kokoskwark of Griekse Yoghurt. Zeker eens kopen dus.

Donderdag 1 december
Na het sporten heb ik met mijn huisgenoot afgesproken om de documentaire Emma wil leven te zien. Dit gaat over een meisje die is overleden aan anorexia. Wij zitten er vol verbazing naar te kijken. Tegelijkertijd eten wij chocoladepepernoten en de nieuwe Tony kaneel/biscuit (aanrader). Beetje dubbel dus.
Het is een hele aangrijpende docu. Erg moeilijk om te begrijpen dat iemand nog steeds niet kan eten als je al op het randje van de dood balanceert. Heftig hoor.

Vrijdag 2 december
Vandaag een rustdag! Lekker weekend en even niks doen. Als je door de weeks je PBP trainingen doet kun je in het weekend andere dingen doen. Als het je dan even niet past of geen zin aan trainen hebt dan is het niet erg om eens over te slaan.

Zaterdag 3 december
Vandaag stond ik in de startblokken om naar de sportschool te gaan, maar het is toch een lekker rondje hardlopen bij Nienoord geworden. De zon ging net een beetje onder, lekker door de natuur met een goed muziekje. Het is een rondje van 5 kilometer geworden. Toch eens vaker doen ergens heenrijden om ergens anders te hardlopen.
Onderweg zie ik een bord aan de Leeksterweg staan met reclame voor De Groene Vier Mijl. He die foto komt mij bekend voor! Ik sta erop! Wat leuk! Ik ga vol op de rem en maak direct een selfie. Dat is leuk om jezelf op zo’n poster te zien. Zondag 22 januari ga ik meedoen met de tweede editie. ’s Avonds eet ik thuis nog een gezonde maaltijd en ga daarna naar een vriendin toe voor een Sinterklaasborrel. Ik krijg een heerlijke koffie met alcohol en slagroom! Mmm, perfecte combinatie. Rond 12 uur gaan we even in de kroeg kijken. Dat even is iets uitgelopen en uiteindelijk lig ik rond half zeven in bed. Oeps.

Zondag 4 december
Brak! Bah.. Dat is lang geleden. Op dat moment denk je ik drink nooit meer. Fit voelen op de zondag is veel fijner haha. Maar ach het was een gezellig avondje. Vandaag ben ik dan ook van plan om niet veel te doen. Sporten wordt hem toch niet meer. ’s Middags kijk ik de nieuwe film Tarzan. Helaas niet heel spectaculair. Dus mensen, Finding Dory nog steeds gaan kijken haha. Als avondeten heb ik pasta. Helaas valt die ook enigszins tegen. Dan kun je balen van de calorieën dat je eten niet lekker is. Na een paar uurtje slaap van de afgelopen nacht, maar niet al te laat op bed. Op naar een nieuwe week!

Mei

Maandag 28 november: Lekker weer een dagje werken. Ik werk vandaag thuis, aan het einde van de dag kan ik het niet laten en ik ga nog even naar de fitness voor een workout, lekker even alle laatste ziek/zwak/enmisselijk kiemen eruit zweten! ’s Avonds eten we bij mijn schoonmoeder, stamppot! Thuis kijken we nog een serietje en gaan lekker vroeg op bed.

Dinsdag 29 november: Weer een dagje werken. Na het werk ga ik sporten, even bijkletsen met Mir en ’s avonds lekker een rustig avondje thuis. Beetje rommelen, Sinterklaas cadeautjes kopen, enzovoort.

Woensdag 30 november: Ik heb een nieuwe liefde, appeltaart havermout! Heerlijk een warm ontbijtje zo ’s ochtends. Dagje werken zit er zo op, na het werk drink ik een kopje thee met Suus, haar nieuwe huis bekijken. Thuis eten en dan nog even voor een run, om het maand totaal weer op 100 km te krijgen. Ik ren 6 kilometer en thuis neem ik een heerlijke chocomel met slagroom, hmmm, lekker lekker!

Donderdag 1 december: Het is zoooo koud op kantoor, de kachels werken niet, via de telefoon proberen we de kachel aan de praat te krijgen, voor het eerst in mijn leven ontlucht ik kachels, maar helaas, ik blijk er niet goed in te zijn. Om 10.00 uur besluiten we toch naar huis te gaan, warm verder werken. Ik maak van de gelegenheid gebruik om een soepje te maken, met een broodje. Genieten! Aan het einde van dag ga ik weer richting de stad, even wat Sint cadeautjes zoeken en gezellig eten met pap en Tess, voor pap z’n verjaardag nog. Na het eten gaan we naar de film, Fantastic Beasts and Where to Find Them. Echt een leuke film, aanradertje, zeker als je Harry Potter fan bent!

Vrijdag 2 december: Het is weer vrijdag! Ik kom vroeg op kantoor en het is nog steeds koud! Ik besluit eerst in de Starbucks te gaan werken tot iemand de kachel komt maken. Dat lukt om 10 uur en dus verplaats ik mij weer naar kantoor. ’s Avonds komt Feline langs voor een kopje thee en bijklets momentje. Gezellig! Als ze weer naar huis is kijken Ton en ik nog wat afleveringen van The 100 op Netflix, ook een leuke aanrader!

Zaterdag 3 december: Vandaag geen wekker, ik word toch om half 10 wakker en ga om 10 uur maar naar beneden, doe even wat werk en zorg voor een goede bodem. Rond 3 uur in de running kleding en op naar Harkema! Er staat een duurloopje van 18 kilometer op de planning. Tijdens het rennen wordt het langzaam donker, heel mooi met de zonsondergang. Eenmaal bij Pake en Beppe aangekomen snel even douchen, Ton is met de auto en heeft schone kleren meegenomen. En dan eindelijk aan de zoute bonen en aardappels met jus! Jummie jummie, de beste beloning. ’s Avonds thuis kijken Ton en ik nog even een serie, lekker knus.

Zondag 4 december: De wekker gaat mooi op tijd, om half 10 heb ik afgesproken met Tess en Aniet om te gaan sporten. We doen een lekkere full body training. Thuis even ontbijten met Ton, omkleden en op naar Gorredijk. Even een kopje thee bij pap en daarna bij Ton voetbal kijken, helaas verlies 🙁 Ik doe een boodschapje en eenmaal thuis is zussie Tess er ook al snel. We kijken een paar Disney filmpjes. Lekker chill avondje!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.