139   580
25   507
17   327
36   468
71   615
Home » Shots: 05/06/17

Shots: 05/06/17

Shots: 05/06/17

Weinig fitness, wel lekker hardlopen, goed eten en gezelligheid met vrienden, inclusief een beetje vergeetachtigheid, sorry Mir 😉 Kijk je mee, nieuwe shots!

Mir


Maandag 29 mei
Eigenlijk zou ik gaan sporten vandaag, maar het liep iets anders dan verwacht. Ik moest nog even naar wat winkels en uiteindelijk is het half zeven. Ik eet samen met mijn huisgenoot wat en zitten de hele avond buiten te kletsen en thee te drinken.

Dinsdag 30 mei
Ik ben vandaag eerder vrij. Ben namelijk om 8 uur begonnen en dan kan ik om half 5 naar huis. Ik heb een verjaardag vanavond. Ik neem een zelfgemaakte appeltaart met slagroom mee. Na mijn eigen stukje appeltaart neem ik nog een mandarijnen kwarktaart met lange vinger bodem. Lekker twee stukken taart ha!

Woensdag 31 mei
Sinds lange tijd ga ik weer hardlopen met Giel. Het gaat wel redelijk. We doen een stuk van 6,5 kilometer. Ik blijf niet eten en ga na het rennen nog even langs de winkel voor mijn avondeten en ga dan terug naar Roden.


Donderdag 1 juni
Ook vandaag weer hardlopen. Het is heerlijk weer. Uit het werk ga ik gelijk rennen. Halverwege de rit zie ik mooie bloemen en besluit te stoppen. Leuk in een vaas voor thuis. Na het hardlopen even douchen en dan eindelijk avondeten. Rustig avondje.

Vrijdag 2 juni
Na werk ga ik naar een vriendin toe te eten. We zouden gezond eten, maar op de 1 of andere manier is het toch patat geworden. We drinken daarna nog een paar desperado’s. Aangezien het zo lekker warm is zitten we buiten. Rond een uur of tien doen we de vuurton aan. Ik ben pas half twee thuis.

Zaterdag 3 juni
Wat heb ik slecht geslapen. Nog geen 2 uur met elkaar. Ik besluit niet te gaan sporten en koffie te gaan drinken bij mijn ouders. Die hebben bij de postcode loterij het pannenkoekenpakket gewonnen. Ik mag dit pakket hebben en haal het gelijk op. Yes, fijne Tefal pan erbij. Aangezien ik nog niet gegeten heb (2 uur in de middag) ga ik gelijk de pan proberen en pannenkoeken maken. ’s Avonds ga ik naar Planetron in Dwingeloo. Dit is een ‘sterrencentrum’ waar ze alles over de sterren/planeet/zon vertellen. De ‘voorstelling’ duurt ruim een uur. Op een gegeven moment is het aardedonker in de zaal en worden alle sterren geprojecteerd op de koepel. Erg interessant. We konden nog met de telescoop naar de planeet Jupiter kijken, maar helaas was het te bewolkt. Met de toegangskaart mogen we een keer weer komen om te kijken. Gaan we zeker doen.

Zondag 4 juni
Het lijkt niet zulk lekker weer, maar uiteindelijk drink ik buiten op de lounge een paar biertjes. We hebben geen zin om te koken en dus gaan we naar de kroeg. Ik kies kippenschnitzel me aardappelschijfjes. Uiteindelijk toch langer blijven plakken in de kroeg. Rond 1 uur ’s nachts lig ik op bed. Morgen nog lekker vrij!

Mei


Maandag 29 mei: Vandaag een dagje Bussum, ik ben rond 6 uur thuis en duik de tuin nog even in, plantjes poten voor tegen de nieuwe schutting.

Dinsdag 30 mei: Vroeg op, rondje rennen en door naar Heerenveen, in de trein naar Utrecht. Ik geef een training bij een klant, werk daarna nog even op Utrecht Centraal en ga met de trein naar Bussum, waar ik terug rij met collega Roy, ik heb morgen de auto nodig namelijk. Ik ben uiteindelijk laat terug, pas tegen 8 uur kom ik bij mam aan en eet met haar gezellig. Daarna nog wat werken en ik ben rond half 11 thuis.

Woensdag 31 mei: Nog vroeger op, om half 7 in de trein, om 9 uur heb ik een afspraak in Amsterdam, daarna aan het werk voor een andere klant. ’s Middags lekker nog even de zon in, in de tuin nog wat werken, plankjes aan de muur in de woonkamer en ik heb pakketjes nieuwe hardloopkleding binnen, dus direct maar even een blokje om! Bijna 9 km, lekker zo ’s avonds. Ik maak Rocky Road en blog nog wat.


Donderdag 1 juni: Dag naar Bussum, werken! Ik vergeet vandaag van alles, zou bij Mir eten, vergeten, Feline kwam motor pak passen vergeten en beppe belt of we morgen nog komen eten, was ik ook vergeten. Vol koppie.. Ik zou een aardig leeg avondje hebben maar uiteindelijk komt na Feline, schoonbroertje Jan langs, daarna Tess en dan is het ook zo 11 uur. Gezellig sociaal avondje dus!

Vrijdag 2 juni: Dagje werken, na het werk snel een toetje maken en door naar Pake en Beppe om te eten met Baukje en Willem erbij, met z’n zessen. Rond half 10 gaan we naar Taeke en Jodie, Taeke is jarig. Uiteindelijk komen we er tegen 1 uur pas weg, lekker bijgekletst!

Zaterdag 3 juni: Lekker een beetje uitslapen, hardloopkleertjes aan en gaan! Ik doe een rondje in Nienoord, leuk weer eens wat anders, andere omgeving.. ’s Middags thuis rommelen en opruimen, boodschapje en daarna op de fiets naar Leek, BBQ bij Kees met vrienden en dan Leek in, Pinksteren vieren! Het is erg gezellig, allemaal mensen weer even zien, wat eten bij de shoarma tent en weer op de fiets naar huis. Uiteindelijk pas tegen 5 uur! Das al in tijden niet gebeurd.

Zondag 4 juni: Zoals gewoonlijk weer op tijd wakker. 10 uur, weer de kleren aan en een rondje van 12 km. Jan zoekt mij onderweg op om even een tapeje te leggen, ik heb last van de scheen en kuit. Thuis snel eten, douchen en naar Tjalleberd voor de laatste wedstrijd van het seizoen. Ton is al een tijdje geblesseerd dus samen kijken we, ook wel eens leuk! Na het voetbal laat ik mij thuis afzetten, de mannen kijken ergens even de MotoGP terug, ik ga thuis even wat werken en haak bij het eten weer aan. Er zijn verder geen meiden ’s avonds, dus ik ga om de hoek even bij Joyce een kop thee drinken met een stukje van de laatste Rocky Road. Rond 11 uur weer naar de boys, die gaan nog even naar Leek, maar wij gaan naar huis, lekker bijslapen!

Liefs Mir & Mei

Volg:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.