139   579
25   507
17   327
36   468
71   615
Home » Shots: 03/07/17

Shots: 03/07/17

Shots: 03/07/17

Lekker rustig weekje voor Mir, met het uitzwaaien van haar huisgenoot, Mei was weer aan het verhuizen, veel on the road en druk, kijk je mee?

Mir

Maandag 26 juni
Na het werk gelijk naar huis. Mijn huisgenoot gaat op reis en we zijn vanavond nog even samen. Nog 1 keer broccoli, kip en krieltjes haha. Het is lekker weer, dus we kunnen buiten zitten. Rond 12 uur gaan we op bed. Morgen vroeg op.

Dinsdag 27 juni
06.15 gaat mijn wekker! Ik breng mijn huisgenoot samen met haar vader naar Schiphol. Alles gepakt, kopje koffie in de auto en op naar Schiphol. Rond half negen zijn we daar. We nemen afscheid en dan weer terug naar Roden. Dat zal even wennen worden. Op de 1 of andere manier voel ik de behoefte om mijn kleren en schoenen goed te ordenen en op te ruimen. Alles in zakken wat weg kan en alles netjes ophangen. Daarna maak ik het huis schoon. Opruimwoede! ’s Avonds komt er een vriendin bij mij eten. We kunnen buiten eten, want het is redelijk warm. Nog even kletsen en dan op bed.

Woensdag 28 juni
Vandaag heb ik afgesproken om patat te eten! Aah zo lekker als je je daarop hebt verheugd. Ik neem er een broodje frikandel speciaal EN een kaassoufle bij. Haha lekker veel. Daarna wel propvol, maar genieten zeg! Niet teveel van deze dagen, want dan word ik wel dikker.

Donderdag 29 juni
Vanavond ga ik naar een vriendin in Roden toe. Ik maak snel mijn eten en ga dan in de auto naar haar toe. Het is vlakbij, maar wat een noodweer! Bah niks aan. Rond half elf rijd ik weer naar huis toe. Snel op bed. Slaapt wel lekker met regen op je raam te tikken.

Vrijdag 30 juni
De bloemkool pizza van Meik vond ik zo lekker dat ik hem nu zelf ook gekocht heb. Bijna exact hetzelfde belegd, alleen de kappertjes heb ik achterwege gelaten. Ik heb besloten om dit weekend helemaal niks te doen. Ik heb geen zin aan sporten, afspreken of wat dan ook. Ben ik vrijdagavond al mee begonnen, want ik heb daarna lekker bank gehangen.

Zaterdag 1 juli
Rond negen uur word ik wakker. Ik ontbijt met Griekse yoghurt 0 procent vet en aardbeien. Die zijn zo lekker op het moment. Ik rijd nog even naar mijn ouders voor een kopje koffie en ga dan naar huis.
Ik heb een tafeltje gekregen van een vriendin en die wil ik limegroen verven. Toch nog enige nuttige bezigheid vandaag. Schuren, schoonmaken en dan verven. Morgen nog 1 keer en dan kan die buiten staan. ’s Avonds eet ik cous cous, wokgroente met kip sate marinade. Mmm, lekker. Nog even tv kijken en dan vroeg slapen.

Zondag 2 juli
Vandaag rond 10 uur wakker. Heerlijk nog een dagje niks doen! Volgende week maar wat actiever aan de slag. Ik verf mijn tafeltje nog 1 keer en ga dan ontbijten. Banaan-ei pannenkoekjes it is, met aardbeien! ’s Middags kijk ik Comedy Central. Heel flauw, maar o zo leuk. ’s Avonds eet ik weinig, een kipfilet met een maiskolf. Heb weinig zin aan eten. Heb natuurlijk ook vrij weinig gedaan.

Mei

Maandag 26 juni: Ik word wakker in Harkema, zachtjes naar beneden en op naar huis, even poesjes eten geven, naar buiten en ik naar de carpool waar ik word opgehaald voor een afspraak in Barneveld. Een mooi eind rijden. Zo tegen half 6 ben ik weer thuis, ik zou eten met Shafira, maar ze is niet lekker dus ik heb opeens een avondje voor mezelf. Ik maak een lekkere salade en de rest van de avond rommel ik lekker wat thuis. Om half 11 op bedje.

Dinsdag 27 juni: Dagje werken in Groningen, we beginnen met de plank challenge. Een week lang dagelijks elk werkuur een minuut planken. Erg leuk zo met z’n allen! Ik rij naar het werk snel even langs huis, boodschapjes ophalen en door naar Beppe om te koken. We eten rijst, boontjes, kip en satesaus en daarna rij ik terug naar Groningen om pap te helpen met de laatste grote dingen. Harmen, Bente, Ella en nog drie vrienden van Harmen helpen ook mee, best geinig zo met z’n allen. Om 11 uur zijn we klaar en ik lig om half 12 eindelijk in bed.

Woensdag 28 juni: Ik ga toch maar even voor een klein rondje, maar men, de benen voelen zwaar na het verhuis momentje en ik loop uiteindelijk net geen 5 kilometer op een lekker laag tempo. Misschien toch maar even rust nemen. De rest van de dag werk ik in Groningen, einde middag heb ik nog een afspraak en daarna ga ik naar Beppe om daar met Tess te eten. Ik zou ook slapen, maar Beppe zegt dat ze het ook goed vindt als ik lekker in eigen bed bijslaap. Dat is misschien niet onverstandig. Om 10 uur ga ik naar huis en ik ga na het knuffelen van de poesjes lekker op bed.

Donderdag 29 juni: Dagje op pad weer, 8 uur in de auto, vandaag naar Den Haag. Ik ben rond 5 uur thuis, mooi op tijd. Ik rij door naar Groningen, eten met Shafira. We eten en kletsen bij, bij Wadapartja, we nemen beide de kaassouffle, heel lekker! Na het eten loop ik nog even naar het oude kantoor, waar de laatste spullen verhuisd en ingepakt worden. Om 10 uur klaar en lekker naar huis, op bed!

Vrijdag 30 juni: Vandaag werk ik thuis, ik begin vroeg want ik heb ’s middags een afspraak in Zwolle en die reistijd die ben je kwijt. Tegen half 5 ben ik thuis. Ton is om 5 uur weer thuis, jeej! We zijn lekker een avondje thuis, hij heeft een lekker cadeautje meegenomen, heel lief! We gaan lekker op tijd slapen.

Zaterdag 1 juli: Op tijd wakker, Ton gaat z’n broer helpen in huis, ik ga lekker sporten. Eindelijk weer een keer lekker in de fitness en lekker legday! Ik hou dr van! Ik ben rond 11 uur thuis, douchen en we rijden naar Drachten om daar samen te lunchen. We lopen nog wat door de winkelstraat daarna en eenmaal thuis halen we de nieuwe auto op. Ik vind het toch altijd lastig, afscheid nemen, ook van dingen. ’s Avonds eten Halbin en Ton een pizza, ik maak brocolli met een vega worstje en wat groentefrietjes. Corine komt bij mij een filmpje kijken en kletsen, de mannen gaan naar een verjaardag. Om 1 uur kunnen we eindelijk op bed.

Zondag 2 juli: Brrrr, dit is wel heeel vroeg. De wekker gaat om 5 uur, om half 6 zitten we in de auto, op naar Schiphol om schoonbroertje Jan uit te zwaaien. Zo tegen half 11 gaan we op weg naar Heemskerk, daarna door naar Zandvoort. We doen daar lekker op het strand een thee/koffie en gaan dan een stuk wandelen langs de zee, de zon gaat schijnen en we doen verderop nog een drankje. Daarna even de winkelstraat in, een ijsje en eenmaal op het strand nemen we een lekker broodje. Tegen half 3 gaan we weer op naar huis. Erg moe, dus om en om een stukje rijden. We halen makkelijk wat ‘tapas hapjes’ en gaan na een aflevering The Walking Dead lekker om half 10 naar boven.

Liefs Mir & Mei

Volg:
0

1 Reactie

  1. lutz kuipers
    5 juli 2017 / 12:21

    altijd weer spanning in jullie verhalen . hoe krijgen ze het allemaal voorelkaar en nog werken ook. Petje af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.