Home » Running: Running in the rain..

Running: Running in the rain..

Running: Running in the rain..

Eergister na het eten had ik zin in een rondje rennen, ik zag wel wat donkere wolkjes, maar ik dacht, zal wel een beetje meevallen. Nou dat heb ik geweten! Nog geen vijf minuten later begon het te hoozen en binnen no time was ik van top tot teen doorweekt. Ik dacht nog even vrij droog onder de bomen in het bos te kunnen rennen, maar ook die konden mij niet redden. Maar, als je eenmaal goed natgeregend bent, is hardlopen in de regen een van de allerleukste dingen om te doen, naar mijn mening. Ik kwam met een enorme big smile thuis! En waarom?!

Je voelt je zo vrij als een vogeltje en je bent alleen op de wereld.

Boeien dat je haar niet meer goed zit, dat shirtje die omhoog kruipt blijft lekker zitten, niemand die zich er daarbij druk om maakt, want de mensen die je misschien nog tegenkomt lopen daar echt niet vrijwillig. Jij, je schoenen, je natte pak en de regen, that’s it!

Je mag ongegeneerd lekker in de plassen stampen! 

Oooh, dit is zoo lekker! Ik liep eerst nog voorzichtig om de plasjes heen, maar na een tijdje had dit echt geen zin meer, dus ik ben lekker gaan stampen, zelfs toen ik bijna thuis was liep ik expres nog lekker door de plassen heen. Zo vaak kan het niet, even weer kind zijn 😉

Je bent een echte bikkel. 

Ik denk dat 9 van de 10 mensen alleen al bij het kijken naar een grijs wolkje denkt, oeeeh, daar zou wel eens wat regen uit kunnen vallen, ik ga morgen wel. Jij niet, jij bikkelt lekker door. We zijn toch niet van suiker! En al verklaren mensen je voor gek, die smile op je kop als je door de straat rent maakt ze heus wel een beetje jaloers hoor 😉

Je rent veel lekkerder.

Door de regen zit er meer zuurstof in de lucht dus je voelt je tijdens het rennen veel sterker en lekkerder. Ik merkte het ook, net of je meer aankan.  

De douche na een regen run <3 

Het allerlekkerste van een regenrun is de warme douche. Op de mat snel uit je koude en natte kleren, op je tenen naar boven en lekker helemaal schoon spoelen. En daarna helemaal fris en fruitig met een heet kopje thee op de bank in je trainingsbroekkie, ik noem het ultiem geluk!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.