26   342
99   807
23   712
35   523
32   490
Home » Running: RunForestRun Gees-Meppen

Running: RunForestRun Gees-Meppen

Running: RunForestRun Gees-Meppen

Vandaag liep ik mijn eerste RunForestRun, in Meppen. Ik volg de organisatie al een tijdje via Facebook, maar ben nog nooit toegekomen aan een run. Nu zag ik deze run, met een 8 km mogelijkheid, uurtje rijden.. Let’s do it!


Liever had ik de 15 kilometer gelopen maar met het oog op de blessure was het beter om nog even rustig aan te doen, dus de 8 km. Ik ging ik m’n uppie op pad, lekker hardlopen op zaterdag! Eenmaal daar startnummer halen en om de beurt mochten we per afstand starten. Het is een hele leuke kleine organisatie, niet zo kolossaal wat betreft deelnemers, erg kleinschalig. Daar hou ik wel van.

De eerste kilometers liep ik met een zelfde groepje op. Een man walste dwars door de plassen en ik was binnen 10 min hartstikke vies. Lekker, haha! Na 3/4 kilometer dacht ik nou, rechte stukken dus even lekker snelheid maken. Het laatste stuk was ik vrijwel alleen. Nog wat bospaden, plassen omzeilen en over takken klauteren en toen kwam ik weer op de camping terecht waar de finish was. Nu al terug, was net op gang!

Kortom! Heerlijk gelopen, maar ik doe liever de langere afstanden bij dit soort runs. Het is een best eind rijden, kost geld en het rondje zou je bij wijze van ook in het bos in je dorp of stad kunnen doen. Maaar het is het wel leuk om weer eens ergens anders te rennen, daar waar je zelf niet snel komt en met mensen die je niet kent. Vaak heb je toch wel weer een leuk praatje of lolletje.
Schermafbeelding 2016-06-26 om 21.54.29

 

Ik ben ook nog tweede geworden bij de vrouwen, das extra leuk! 😊  Als er volgend jaar weer een RunForestRun in de buurt is doe ik zeker mee, maar dan +10 kilometer hoop ik!

Liefs Meik

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.