10   336
23   699
30   688
40   506
14   311
Home » Running: Beautiful places #1 Bakkeveen

Running: Beautiful places #1 Bakkeveen

Running: Beautiful places #1 Bakkeveen

Laatst vroeg ik op Facebook om een lijstje met mooie plekken om te trainen voor de trail. Ik kreeg echt veel reacties en heb een hele lijst gekregen! Ik ben natuurlijk van plan ze (bijna) allemaal een keertje te gaan bekijken en mijn training daar te doen. Het gebied dat ik al kende en waar ik graag kom zijn de Bakkeveense duinen en bossen. Daarom trap ik de serie beautiful places af met Bakkeveen!
      
Ik parkeerde normaal altijd bij het drie provinciën punt, maar tegenwoordig ook wel bij de schaapskooi of bij de duinen, naast het voetbalveld. Het heeft even geduurd, maar ik kan nu aardig de weg vinden, maar men, wat ben ik veel verdwaald in Bakkeveen! En nog steeds wel! Maar eigenlijk is dat juist heel leuk! Rennen wordt nog leuker en gemakkelijker als je niet alles gepland hebt, vind ik zelf!

In Bakkeveen heb je alles, duin, hei, bos, allerlei soorten dieren (paardjes, hertjes, konijntjes en schaapjes). Het is heerlijk trainen omdat je van alles tegenkomt en het is natuurlijk een super mooi gebied. Naast rennen kan je natuurlijk ook lekker even gaan wandelen of fietsen. Er zijn verschillende routes die je door het gebied leiden. Ik ga er graag heen, ook om lekker even tot rust te komen. Met een beetje geluk is het namelijk niet zo druk en ben je bijna alleen op de wereld. Dat vind ik het allerleukste!

Ben jij wel eens in Bakkeveen geweest?

Liefs Meik

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.