10   336
23   699
30   688
40   506
14   311
Home » Running: 50 kilometer trailen tijdens mijn 50ste run

Running: 50 kilometer trailen tijdens mijn 50ste run

Trailrun 50 kilometer

50 kilometer rennen, tijdens mijn 50ste ‘wedstrijdloop’… Het is net alsof het zo had moeten zijn. Ik heb altijd mijn runs bijgehouden. De datums, de afstanden, de tijden, de PR’s, het aantal halve marathons en ook mijn planning staat in een mooi Excel overzichtje weergegeven. Daardoor kwam ik erachter dat ik dichtbij mijn 50 kilometer doel zo’n 48 runs had gelopen. Daar kwamen nog twee oefen trails bij en hoppa, 50 kilometer tijdens mijn 50ste run!

Ik ben een beetje vreemd wat betreft getalletjes. Zo vind ik het heel fijn dat ik tijdens de eerste trailrun editie op Terschelling, 15 km liep, tijdens de 2e editie, de tweede afstand, 25 km liep en nu de derde editie, als het goed is de 3e en langste afstand mag gaan lopen. Het is een van de redenen dat ik deze uitdaging ben aangegaan.

Hoe dichterbij het komt, hoe spannender ik het ga vinden, HET doel van 2017. 50 kilometer lopen op Terschelling.  Twee jaar geleden liep ik mijn eerste trailrun op Terschelling (15km). Vorig jaar mijn verste afstand ooit, 25 kilometer trailen en nu, als alles goed gaat en ik semi blessurevrij mag starten, gewoon even 50 kilometer door de Terschellingse wildernis. Zal ik het gaan halen?

Het ene moment denk ik, menn, wat een gekkenwerk, het andere moment denk ik, dit gaat helemaal goed komen, ik voel me sterk en krachtig. Ik doe mijn oefeningen, de foamroller is er weer bij gepakt, ik werk aan mijn core, probeer ‘just enough’ te trainen, te luisteren naar mijn lichaam. Gossiemikkie, wat ben ik benieuwd!

Vandaag 8 augustus heb ik nog twee maanden voor de boeg, nog twee maandjes trainen, focussen, fit blijven, niet geblesseerd raken.. Spannend!!!

Hou MirMei, Facebook en Instagram in de gaten als je mijn training en vooral de struggles wil blijven volgen!

Liefs Meik

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.