139   579
25   507
17   327
36   468
71   615
Home » Road to 50K: Rennen voor en met een doel!

Road to 50K: Rennen voor en met een doel!

waddenvereniging

Foto: Eiland ‘vriendinnetje’ Nicolette van Berkel

Over precies vier weken is het zover.. Vorig jaar al ontstond het gekke idee om de 50 kilometer te gaan rennen. Ik liep tijdens de eerste editie van de Trailrun Terschelling 15 kilometer, de 2e editie 25 kilometer, dus ja, de 3e editie doen we de derde afstand, 50 kilometer. Logisch toch? 😉

Vanaf december ben ik maandelijks, wekelijks, dagelijks aan het trainen en bezig geweest met dit doel, het doel van 2017. Na een tijdje ontstond bij mij het idee om mijn uitdaging groter te maken dan alleen het rennen van de 50 kilometer. Op welke manier kan ik nog wat betekenen voor een ander?

Ik ben gaan nadenken over een mooi doel. Ik werk voor verschillende goede doelen, maar wilde iets kiezen wat dicht bij mij lag. Natuur, dieren, de zee.. Zoals de meeste mensen weten ben ik gek op de Wadden eilanden. Ik ben verliefd geworden op het trailrunning en in het speciaal het trailrunnen op de eilanden.

Rennen langs zee, ploeteren door zand, de meest bijzondere plekjes ontdekken, waar je lopend of met de fiets niet snel komt, genieten van prachtig uitzicht, op je tenen over smalle paden rennen. Duinen op klimmen, over kwallen springen, de heerlijk ruikende bossen doorrennen, ik loop dit jaar maar liefst 7 officieel georganiseerde wedstrijden op de eilanden, maar ben er ook te vinden om te trainen.

De Waddenvereniging

En dus wil ik mijn persoonlijke doel uitbreiden met een ander mooi doel: Geld inzamelen voor de Waddenvereniging.

De Waddenvereniging komt op voor de belangen van de Waddenzee en houdt zich bezig met onderwerpen als gaswinning, werelderfgoed, vis en visserij, rampenbestrijding en het beheer van de natuur rondom de Wadden. Kortom onze mooie Waddenzee, de eilanden, de natuur en dieren in acht houden. En dat is iets wat ik erg belangrijk vindt.

Wil je mij helpen om voor dit doel een mooi bedrag op te halen, ter ere van mijn persoonlijke uitdaging? Super fijn en ik ben enorm dankbaar! Je mag het bedrag dat je wil sponsoren overmaken op NL42RABO0300856342 tnv M.Kuipers o.v.v. Waddenvereniging.

Ik zorg dat de totale opbrengst op de rekening van de Waddenvereniging wordt geschreven en hou jullie via Facebook op de hoogte van de ontwikkelingen! 😀

Alvast erg bedankt <3

Liefs Meik

Volg:
0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.