11   190
17   461
34   432
61   1032
19   301
Home » Review: Annemerel, Live, Love, Run

Review: Annemerel, Live, Love, Run

Review: Annemerel, Live, Love, Run

Na lang wachten was hij daar eindelijk! Het boek van Annemerel. Ik volg Annemerel nu een jaar of 5 via haar blog en social media kanalen. Annemerel heeft al jaren een eigen blog over haar dagelijkse bezigheden, maar vooral de focus op hardlopen! Vorig jaar kwam het nieuws dat ze een boek uit mocht gaan brengen over hardlopen en bij viel deze afgelopen vrijdag op de deurmat! 🙂

IMG_2225

Ik lees niet veel boeken over hardlopen. Misschien zou ik dat wat meer moeten doen, zo heb ik bijvoorbeeld het boek: Ik, hardloper, nog klaar liggen en ook een boek over hardlopen met een hartslagmeter. Je kan wel veel leren van boeken, maar tegenwoordig lees ik vaker een artikeltje online.

IMG_2222

Maar nu is daar dus het boek van Annemerel en ik ben fan! Er staan allemaal leuke hoofdstukken inover hardloop gear, blessures, de leukste runs, andere sporten naast hardlopen en heel veel meer! Ook is er een hoofdstuk over de perfecte hardloop selfie. Mij is het nog nooit gelukt, zo leuk op de foto staan tijdens het rennen of na het rennen, dus met haar tips moet het mij binnenkort misschien toch eens gaan lukken.

Naast allerlei informatie over hardlopen vind je ook een aantal hardloop schema’s voor de 5K, 10K, 21K of de marathon. IMG_2224Maar er staan ook een heleboel lekkere recepten in. Ik wil snel even wat gaan proberen, zal eens kijken of ik mijn probeersels met jullie kan delen!

Hoe dan ook, ik vind dit echt een heerlijk boek dat lekker makkelijk te lezen is, met leuke persoonlijke verhalen, maar ook veel informatie waardoor je zowel als beginnende hardloper of doorgewinterde loper zin krijgt om je schoenen aan te trekken. Ook als je Annemerel niet kent, is Live Love Run zeker nog de moeite waard.

Ik zeg dus kopen! Het boek kost €20 euro en is onder andere verkrijgbaar bij www.bol.com. Ik zeg doen!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.