17   318
20   583
22   438
33   581
16   522
Home » Personal: Wauw, 2021, wat een bijzonder jaar

Personal: Wauw, 2021, wat een bijzonder jaar

schaatsen 2021

2021 zit er alweer bijna op. De laatste dag is ingegaan. Wat was het een bijzonder jaar, we hebben zo veel verschillende dingen beleefd. Het was het jaar van de uitzending, van de reis, van weer een jaar corona. Een groot deel van het jaar waren Ton en ik apart, maar ook 4 weken op elkaars lip in een camper. Ik vond het een enorm bijzonder jaar en kijk graag samen met je terug net zoals ik elk jaar even doe.

Geen wintersport, wel winter wonderland

Helaas was het niet mogelijk om op wintersport te gaan, met dank aan COVID. We werden in februari wel ontzettend verwend tijdens ons midweekje Ameland met enorm veel sneeuw! Wat geweldig om dit eens mee te maken, zo op het eiland. Dat gebeurt niet vaak. Bij thuiskomst konden we ook nog schaatsen. Het was dan wel geen gluhwein, snowboarden en apres ski, maar een best wel hele leuke vervanging.

Afghanistan

Vorig jaar werd duidelijk dat Ton mee mocht naar Afghanistan. Een avontuur dat je als korporaal niet snel mee maakt en waar hij erg naar uit keek. Lang opgewerkt en in februari was het zo ver. Eerst 2 weken in quarantaine en begin maart vloog hij naar Afghanistan. Even wennen wel, zo ver weg. Nadat de missie eerst verlengd werd tot augustus, besloot Biden de groepen terug te trekken en opeens was hij eind juni alweer terug. Een missie om niet te vergeten, de laatste groep Nederlanders en einde missie Afghanistan. En wat raar dat na 4 maanden apart leven het ook zo snel weer normaal is allemaal.

Nieuwe baan

Tijdens Ton zijn afwezigheid veranderde ik van baan. Na een leerzame periode bij eRoutes, kon ik aan de slag bij Tomorrowmen, weer in het bureau leven. Spannend en de eerste weken best pittig, maar een hele leuke stap en ik heb het enorm naar mijn zin. Zin in een mooi jaar, waarin we hopelijk met dit toffe team hele gave dingen gaan doen!

13 eiland bezoekjes

Jaja, ik heb het record onbewust weer verbroken! 😉 13 keer naar het eiland en volgens mij ook de meeste dagen ooit! Ik was maar liefst 22 dagen op Terschelling. Bijna een maand 😉

 • weekendje Schiermonnikoog met pap, Tess & Jaxy
 • midweekje Ameland met Ton (en bezoek van Jet, Jan, Luka)
 • week Terschelling met Jaxy
 • midweek Terschelling met Jaxy
 • paar dagen Ameland met Jetze, Aly en de hondjes
 • dagje Schier met Lisa en de hondjes
 • weekendje Terschelling met mam & Jaxy
 • dagje Schier met Ri-Joh en Jaxy
 • dagje Schier met Ton & Jaxy
 • weekendje Terschelling met Juul & Ton
 • weekendje Schiermonnikoog met familie Kuipers/Knip en de boys
 • paar dagen Terschelling met mama & Jaxy
 • weekendje Ameland met Nien, Peter, Morris, Ton & hondjes

Noorwegen

Een droom die werkelijkheid werd. Noorwegen ontdekken met een campertje. Met z’n drietjes op pad! Het was echt mooier dan verwacht. Veel mooier dan verwacht. We hebben ons vier weken lang verwonderd over de geweldige natuur en over de leegte en rust. Het ultieme gevoel van vrijheid. We zijn ontzettend verliefd geworden op Noorwegen. Ik zou het morgen weer opnieuw doen, deze reis en er nóg meer van genieten.

Mijn 3e marathon

Een nieuwe (drukke) baan, een maand Noorwegen en verkoudheid zaten de voorbereiding in de weg en ik twijfelde enorm. Maar ondanks dat ik tot een week voor de marathon niet zeker wist of ik het wel verstandig was, heb ik hem wel weer gerockt! En wat was het een epische editie. Geen strand vanwege hoog water, wel enorm veel regen, hagel en wind. Ik was enorm blij met de support van Ton, die zo nu en dan even in de wind ging fietsen. Het was daarnaast een super leuk weekend met Juul, Kyra en ook een pracht slaapplekje in het Bunkerhuisje. Een weekend om niet snel te vergeten!

21 van 2021

Ook in 2021 maakte ik weer een mooi lijstje met ‘bucketlist’ items. Ik heb dit jaar echt minder voltooid dan gehoopt, maar een hele hoop andere dingen wel gedaan. Mijn werk heeft veel tijd geslurpt en voor 2022 is het goede voornemen ook om meer tijd aan andere activiteiten te geven. Dit was het 2021 lijstje, slechts 9 afgevinkt, oeps!! Er gaan mooi weer wat mee naar 2022!

✓ Unsubscriben van mails die ik toch niet open of lees
✓ Mooie herinneringen maken met mensen om mij heen
✓ 3 avontuur/natuurfilms kijken
✓ Elke maand een blog schrijven
✓ Roadtrip met de camper in het buitenland, maar ook vaker een dagje of nachtje weggaan
✓ Een opleiding of workshop doen
✓ Minimaal 3 zakken kleding weggooien
✓ De muur ‘aankleden’
✓ Een Noorse fjord bekijken
➖ Fatbiken op het strand
➖ Leren zwemmen
➖ Zelf een boeket plukken in een pluktuin
➖ Mijn eigen (trail) marathon lopen
➖ Een keer 24 uur offline gaan
➖ Een project helemaal creatief uitdenken en neerzetten
➖ Elke maand een kaart versturen
➖ Wadlopen
➖ Hardlopen in de Ardennen
➖ Een nachtje kamperen in de tent
➖ Een nieuw platform bouwen
➖ Elke maand een keer dippen

30 jaar

Ik zou hem bijna vergeten, maar ik werd dit jaar 30 jaar! Ik vond het een heel ding, maar uiteindelijk vergeet ik hem bijna nog even te noemen. Want in the end, heeft die 30 mijn leven niet veranderd. Ik voel mij wel steeds meer en meer ‘mezelf’ als in, ik ontdek steeds beter wie ik ben en op welke manier ik wil leven en hoe ik dat wil invullen. Op naar een mooi nieuw levensjaar, want over 18 dagen word ik alweer 31 😉

Het was weer een jaar om niet te vergeten! Wat zal 2022 mij gaan brengen, volgens mij staat er nog helemaal niets vast, er zijn veel minder grote plannen dan afgelopen jaar, dus ik ben reuze benieuwd!

Maak er een mooi jaar van!

Veel liefs Meik

Volg:
0
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.