10   336
23   699
30   688
40   506
14   311
Home » Personal: Throwback, een half jaar 2016 (met een extra beetje liefde)

Personal: Throwback, een half jaar 2016 (met een extra beetje liefde)

Personal: Throwback, een half jaar 2016 (met een extra beetje liefde)

Tijdens het hardlopen denk ik veel na, over mijzelf, de dingen die ik doe, mijn vrienden, familie, liefde, werk, doelen. Afgelopen week dacht ik opeens, jeetje, het is gewoon alweer juli. En wat heb ik een vet half jaar achter de rug! Super veel leuke dingen gedaan, nieuwe dingen gedaan, goed nieuws momentjes. Het leek mij leuk om hier eens even bij stil te staan, dus vandaar dit throwback artikeltje 🙂

2016 already is soo amazing!

Waarom?!

Ik begon het jaar met mijn allereerste wintersport! Alleen als baby’tje ben ik eens mee geweest naar het skigebied, maar dit jaar ging ik voor het eerst naar de sneeuw. Ton, mijn vriend, snowboardt al jaren en het leek ons heel tof om dit ook eens samen te doen. Met een groep van 8 vrienden gingen we naar Gerlos, waar ik echt een enorm toffe tijd heb gehad op het snowboard. Ondanks het vallen echt een nieuwe liefde <3 En wat een geluk, in maart gingen we stiekem als verrassing voor een van mijn beste vriendinnetjes nog een keer. Haar vriend wilde haar daar ten huwelijk vragen. Met z’n vieren reden we dus stiekem achter de meiden aan (weer naar Gerlos) en hij ging in de sneeuw op zijn knieën. Ik ben heel blij dat ik daarbij mocht zijn en we hebben hele toffe dagen gehad. Het snowboarden ging nog beter dan in januari, al ben ik een paar keer hard gevallen (te overmoedig, hihi). Ik heb superveel zin in de volgende wintersport vakantie!

      
Als echt eiland liefhebber heb ik dit half jaar al veel eiland gezien. Zo heb ik al twee weekendjes Schiermonnikoog gehad en een dagje Vlieland! Samen met Ton, omdat ik de Monnikenloop liep in maart en nog geen twee weken later met mijn moeder en zussie Tess op Schier en de Vuurtorenloop op Vlieland. Zo heerlijk! Ik kom helemaal tot rust op het eiland en kan er intens van genieten, of het nu regent, of de zon schijnt of dat het hard waait, maakt niet uit. Er staan in oktober en november nog twee weekendjes Terschelling gepland en ik wil als het een beetje weer is nog een dagje Ameland en Schiermonnikoog pakken. Kijk er nu al naar uit!

Ook hebben wij afgelopen half jaar twee kleine huisgenootjes gekregen. Ik ben gek op dieren, wij hebben altijd dieren gehad thuis en ook tijdens mijn zelfstandige leventje heb ik dieren gehad. Het was dus ook erg wennen, de afgelopen twee jaar zonder dieren. Zeker als Ton af en toe op oefening is, vind ik het huis wel erg leeg. Dus Jomy en Jippy zijn bij ons komen wonen om de boel op stelten te zetten. Ik geniet echt van mijn avondjes thuis met de poesjes op schoot, lekker knuffelen en slapen, al worden ze nu ook echt wel ondeugend en stout. Hoe dan ook, super blij dat Ton toch zo lief was om mee te gaan in mijn dierengekte 😉 Bedankt lieverd!


We zijn dit jaar ook weer wat meer bezig geweest met het huis. Vorig jaar in februari zijn we verhuisd, zomer 2015 de achtertuin gedaan, maar verder nog niet veel opgepakt. Dit jaar heb ik een checklist gemaakt met alles wat nog moet en wat we nog willen. Zo ligt nu de oprit erin, hebben we een kleurtje op de muren, zijn alle bouwlampjes vervangen voor echte lampjes en zijn we momenteel bezig om de kledingkamer te upgraden. Ik kan heel blij worden van de kleine aanpassingen en veranderingen. Het wordt steeds meer een echt huis, waar we samen lekker wonen!


Afgelopen maand haalde ik mijn motorrijbewijs! Jeeej! Vorig jaar ben ik begonnen, ik wilde altijd al wel motorrijden, maar het kwam er niet van, financieel en prioriteit technisch gezien, maar mede dankzij Ton besloot ik vorig jaar te beginnen! In de winter heb ik even een pauze gehad en in maar begonnen, 21 juni mocht ik afrijden en afgelopen zaterdag heb ik voor het eerst getoerd! Wat een vrijheid en wat heerlijk zeg! Ik hoop de aankomende tijd nog een paar leuke (en veilige) ritjes te gaan maken, ook samen met Ton! <3


Ik begon dit jaar met PBP, zoals de meeste wel weten. Ik sportte al zo’n 2 jaar actief (fitness) en lette wat op mijn eten, maar zat steeds niet lekker in mijn vel. Samen met Mir hakten wij de knoop door en startten op 7 maart met het avontuur. Ik weet niet hoe en weet niet waarom, maar ik zit lekkerder in mijn vel dan ooit tevoren, terwijl ik deze shape vorig jaar in de zomer misschien ook wel had. Het mentale stukje is echt heel fijn, ik voel mij goed en zeker en stond zelfs in bikini op social media! Ik ben heel blij met mijn manier van leven, het sporten, lekker, gezond en genieten van eten, nieuwe mensen leren kennen, leuke runs lopen, op nieuwe plekken terecht komen samen met Miranda, maar nu ook met mijn zussie Tess, Anita en als hij zin heeft de loopjes met Ton! Ik kan ook echt van die momenten genieten.

En verder natuurlijk de gezellige avondjes met vrienden, mijn nieuwe baan, de bankavondjes met Ton, de andere leuke runs die ik dit jaar al gedaan heb, de lekkere recepten die ik met Beppe gemaakt heb, de goede gesprekken met family en friends, de etentjes met het gezin, de leuke reacties op MirMei artikelen en de blog zelf en de toffe plannen die er nog staan voor dit jaar.


Ik besefte mij dat ik veel dingen heb gedaan dankzij Ton, waar ik hem nog leuker om ben gaan vinden. Snowboarden, motorrijden, een huis een thuis maken, de poesjes, maar ook het sporten en mijn loopavonturen. Hij geeft mij de mogelijkheid om deze dingen allemaal te doen en motiveert en steunt mij in alles. Ik zie minder beren op de weg, denk niet meer teveel na en zie wel waar het schip strandt. Dat is heel fijn en ik ben blij dat wij samen de dingen doen, die we doen. <3

Ik hoop dat het net zo’n spetterend half jaar mag worden als het afgelopen half jaar!

Liefs Meik

Volg:

1 Reactie

  1. 7 juli 2016 / 16:07

    Ik geniet volop mee met jullie geluk en belevenissen! Ben trots en blij! Liefs mamaChristel XX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.