36   616
27   461
24   528
25   516
23   611
Home » Personal: Throwback, een half jaar 2016 #2

Personal: Throwback, een half jaar 2016 #2

Personal: Throwback, een half jaar 2016 #2

Nadat ik in juli een throwback schreef over het eerste half jaar van 2016, dacht ik, eens kijken of we de rest van 2016 ook zo leuk kunnen maken! Daarom nu ook een terugblik op het tweede half jaar van 2016, die ook top was!

It was the best because…

Eind juli liep ik een PR op de halve marathon in Lauwersoog! Stiekem wel gehoopt, maar niet perse verwacht! Dus dat het lukte in 1 uur en 46 minuten was echt een top momentje en als ik de foto’s zie kan ik nog steeds genieten! Voor het eerst zonder pap, maar met veel support van de meiden en mam, was het een leuke dag!

Zussie Tess begon met sporten en ook vriendinnetje Anita ging aan de slag. Ik vond het samen trainen met Mir al leuk, maar door ook Tess en Aniet mee te nemen in mijn trainingen voelt fijn! Ook mijn ervaringen en gedachtes delen met mensen geeft mij veel energie en motivatie. Samen doelen halen en werken aan een gelukkige (eigen) leefstijl is iets wat ik enorm leuk vindt!

Ik begon 2016 zonder baan en nu aan het einde van 2016 ga ik zelfs switchen van baan! Na een aantal fijne maanden bij LEMA als Social Media Medewerker word ik een Stormvogel en ga ik mij weer bezig houden met SEO, Social en Content. Ik heb er veel zin in en ben benieuwd naar de nieuwe collega’s, klanten en werkzaamheden! Ook heb ik nog veel leuke projecten in de planning op Communicatie gebied waar ik mee bezig zal blijven en daarnaast blijven we/ik natuurlijk bloggen, er komen veel leuke reacties op onze artikelen en ik vind het super leuk om mijn ervaringen en dagelijkse dingen met jullie te blijven delen.

Na 6 maanden Personal Body Plan was het in september tijd voor de laatste progressie foto’s. Ik kan niet precies beschrijven wat het volgen van dit programma met mij heeft gedaan. Ik sta heel anders in het leven dan begin 2016. Ik ben anders gaan denken, voel mij niet meer schuldig na een patatje of pizza, vertrouw op mijn eigen denken en heb in het algemeen zoveel meer zelfvertrouwen gekregen. Nee, ik heb geen 6 blokjes gecreëerd, maar wel geleerd dat dit ook niet mijn doel is en ik met minder al gelukkig kan zijn. Het gaat er niet om hoe je eruit ziet, al blijf ik het belangrijk vinden om gezond te eten, veel te sporten, maar ik kan ook genieten van de andere dingen. Ik wil gewoon lekker in mijn vel zitten, op mijn manier, ik ben goed zoals ik ben. Balance is the key!

De eiland tripjes het afgelopen jaar hebben mij veel energie gegeven. In het eerste half jaar van 2016 had ik al twee weekendjes Schier gehad en een dagje Vlieland en daar kan ik nu een dagje Schier, een nachtje logeren en twee volle weekenden op Terschelling en een weekend Ameland bij optellen. Wat een geluksvogel ben ik ook he! Zoveel eiland heb ik in mijn leventje nog niet gezien als afgelopen jaar! Voor mij zijn het allemaal mini vakanties en ik haal er enorm veel energie uit. Met z’n tweetjes, vrienden of familie, ik hoop volgend jaar weer een paar momenten te mogen pakken. Stiekem zijn de eerste datums voor weekendjes alweer geprikt 😉

Samen hebben we veel leuke dingen gedaan het afgelopen half jaar, helaas nog niet samen op de motor weg geweest, die staat nog op de to do list, maar veel fijne herinneringen gemaakt. De mini vakantie in Zandvoort was heerlijk, lekker eten, zon, relaxen op het strand. Samen naar Marco Borsato in Lemmer en genieten met vrienden of gewoon met z’n tweetjes op de eilanden en Lauwersoog. Samen naar Noorderzon, de bruiloft van Ton z’n zus gevierd, Kerst gevierd en straks weer lekker snowboarden. Ik ben blij met jou, lievie! <3

Een van de meest memorabele momenten van 2016 was de zonsondergang op Terschelling in november. Na het lopen van de Berenloop met pap naar het strand voor de laatste zon en nog wat zee snuiven. Het bleek een magisch moment te zijn. Allemaal verschillende kleuren in de lucht, rust, zee, vogeltjes die hard op zoek zijn naar eten, niets anders dan het geluid van de zee. Ik heb echt even een moment van ultiem geluk gevoeld, heel bijzonder.

Ik ben enorm gegroeid dit jaar, ik voel mij veel zekerder, zit lekker in mijn vel, mede dankzij Personal Body Plan en het doen van de dingen waar ik gelukkig van wordt. Ik hoop volgend jaar weer mooie stappen te mogen maken! Er staan nu al veel toffe dingen gepland, een aantal (eiland) runs, wintersport, een nieuwe uitdaging qua werk.

Let’s make 2017 magical!

Liefs Meik

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.