41   373
59   512
28   586
29   338
20   435
Home » Personal: Polar Benelux Ambassador 2018-2019

Personal: Polar Benelux Ambassador 2018-2019

polar benelux ambassador

Sinds vorig jaar ben ik lid van het Polar Benelux Ambassador Team. Super tof en ik heb in de afgelopen maanden al veel leuke mensen mogen ontmoeten en leren kennen. Allemaal sportievelingen die op hun eigen manier bezig zijn met sport. Vaak krijg ik de vraag hoe ik bij het team gekomen ben dus ik dacht, laat ik dat eens even vertellen, want zo spannend is dat niet.

Oproep en kennismaking

Ik werd door een aantal mensen getagd in de Polar post op Facebook met de oproep dat ze bezig waren een team samen te stellen. Ik dacht na drie keer taggen wie niet waagt, wie niet wint, ik zie wel waar het schip strandt. Ik moest mijn gegevens doorgeven. Doelen, snelste tijden en dat soort dingen. Na een korte tijd werd ik tijdens mijn tripje in London gebeld door Kathy, dat ik uitgekozen was en of ik een week later in Breda kon komen voor een kick off met het hele team. Gelukkig die dag geen afspraken op het werk en dus ging ik naar Breda voor een kennismaking met het hele team.

Op een leuke locatie kregen we ’s ochtends een intro praatje met bijna alle ambassadeurs, hero ambassadeur Erben Wennemars en ook fotograaf Andy was aanwezig. We kregen de nieuwe Polar Vantage M uitgereikt, dus ’s middags ook aan de pers gepresenteerd zou worden. Daarna een klein rondje rennen en de eerste foto’s maken in de nieuwe Polar outfit en met horloge. Een hele leuke dag!

Samen meedoen aan evenementen

Kort daarna in oktober werden we uitgenodigd om in Amsterdam mee te doen met de halve of hele marathon met het hele team. Heel tof weekend was het in Amsterdam tijdens de TCS Amsterdam, waar we allemaal onze eigen run renden, maar ook meededen met de morning run door Amsterdam, lekker genoten van een sauna ronde en goed eten in het Olympisch Stadion. In november hebben we een loop gedaan in Arnhem, hier kon ik helaas niet het hele weekend aansluiten, maar de zondag tijdens de Urban Trail Run en een yoga sessie van Miny was kort maar krachtig. Helaas was ik in januari te geblesseerd om de halve van Egmond met het team te lopen, maar ik hoop de overige geplande activiteiten dit jaar wel te lopen met het Polar team.

Wat nog meer?

Nou, sowieso hebben we een leuke groepsapp waarin we elkaar aanmoedigen en steunen bij hoogtepunten, maar ook blessureleed en alle vragen rondom de Polar horloges en overige apparaten kunnen stellen. We hebben ook een Strava groep met z’n allen. Sommige teamleden maken zoveel kilometers elke week, echt niet normaal! Maar super knap natuurlijk. We hebben op 1 januari een virtuele strijd gehad, waarin we allemaal teams verzameld hadden die allemaal op dezelfde dag 30 minuten moesten lopen om mee te doen aan de race. Het team met de meeste kilometers won. Niet gewonnen, maar wel leuk om met allerlei mensen die je wel of niet kent mee te doen. Binnenkort hebben we nog een Live Event die eind maart gepland staat, waarin de horloges gepresenteerd worden (en getest) en we een training gaan doen. Dus voor de mensen die nieuwsgierig zijn, hou mijn socials in de gaten!

We hebben nog drie evenementen gepland staan, in Rotterdam, de Ardennen en Antwerpen. Ik hoop dat ik hier lekker aan mee kan doen, zonder pijntjes en met dit leuke team met heel enthousiaste hardloop mensen nog veel mooie herinneringen mag gaan maken.

Binnenkort zal ik ook een review plaatsen over de Vantage M en de Vantage V horloges van Polar. Nog even wat meer loopjes doen, testen en verdiepen in de mogelijkheden!

Liefs,

Meik

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.