36   616
27   460
24   528
25   516
23   611
Home » Personal: Mijn Wadden Bucketlist

Personal: Mijn Wadden Bucketlist

wadden bucket list

Wie mij een beetje kent, weet dat ik gek ben op de Wadden eilanden. Stiekem zelfs een beetje verliefd. Ik kom er al mijn hele leven en sinds ik het hardlopen heb ontdekt, gebruik ik alle georganiseerde events om naar de eilanden toe te gaan. Daarnaast nog graag even een weekendje of dagje met vrienden of familie en daarmee ben ik zo 5 a 7 keer per jaar op de eilanden te vinden.

Ondanks dat ik er veel kom en al veel gedaan heb, bestaan de weekendjes of uit hardlopen, maar ook vooral uit lekker wandelen, eten, relaxen. Even helemaal vrij zijn. Elke keer als ik er ben heb ik vaak zoiets van: volgende keer ga ik echt nog een keer dit doen of een keer niet hardlopen maar gewoon even tijd nemen om dat te doen. Dus ik dacht, laat ik deze ‘Waddeneiland Bucket List’ eens samenstellen en kijken of we de aankomende jaren een en ander kunnen weg werken. Dit is mijn lijstje:

Mijn Waddeneiland Bucket List

 1. Zeehonden vrijlaten
 2. Wadlopen
 3. Drenkelingenhuisje opzoeken
 4. Niet met de veerboot, maar met de zeilboot de overtocht maken
 5. Langere tijd blijven (langer dan een week)
 6. Fatbike huren en over het strand fietsen
 7. Paardrijden bij zonsopgang of zonsondergang
 8. Yoga op het strand of op het wad
 9. Ook de Duitse Waddeneilanden eens bezoeken
 10. Slapen aan/op het strand
 11. Een evenement (mede)organiseren 
 12. Een nacht wandeling maken en sterren spotten
 13. Een ochtendduik maken in mijn nakie met daarna een kop koffie bij de strandtent

Wat wil jij echt nog eens doen op de Wadden?

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.