36   616
27   461
24   528
25   516
23   611
Home » Personal: Liebster Award Nominatie

Personal: Liebster Award Nominatie

Personal: Liebster Award Nominatie

Via Instagram werden wij verrast door een nominatie voor de Liebster Blogger Award. Dorien (@dorienhut) nomineerde ons, echt super lief! De Liebster Blogger Award is een virtuele award waardoor beginnende bloggers eventjes in het zonnetje komen te staan. Dorien is zelf vorig jaar begonnen met bloggen op www.happyhealthydorien.com en schrijft over haar road to een fit, gezond maar vooral een gelukkig leven. Ze staat sterk in haar schoenen en weet precies hoe zij haar leven wil leiden en wat haar gelukkig maakt. Heel erg inspirerend! Daarbij plaatst ze heerlijke recepten. Zeker de moeite waard om haar blog eens te bezoeken.

Van Dorien kregen wij een paar vragen doorgebriefd, die wij nog wat aangevuld hebben:

– Wat is onze favoriete blog?
Als het lukt checken wij of eigenlijk vooral Meik www.annemerel.com over haar hardloopavonturen. Mir is meer fan van Instagram. Naast Annemerel kijkt Meik graag vlogs van RunningLau, JamieLi (QuarterMagazine) & Esmee Trouw.

– Wie zijn jullie?
Wij zijn Miranda en Meike, oftewel: MirMei. Wij wonen beide in kleine plaatsjes vlakbij Groningen en zijn verslingerd aan sporten, gezond eten en lekker leven. We werken beide fulltime en zijn daarnaast veel in de fitness of op hardloopschoenen te vinden. Sinds oktober 2015 zijn wij begonnen met onze blog www.mirmei.nl. Wij horen bij Personal Body Plan #team7maart en werken aan de beste versie van onszelf. Op onze blog kan je al onze avonturen die wij op deze weg tegenkomen volgen.

– Waarover bloggen jullie?
Wij bloggen over gezond eten, lekker leven, de struggles die hierbij komen kijken en geven tips vanuit onze eigen ervaringen om jouw eigen doelen te halen op een leuke, energieke manier. Wij delen recepten, verhalen en updates om iedereen die geïnteresseerd is te inspireren. Wij hebben beide ons eigen doel en willen dit op een goede, gezonde en leuke manier behalen!

– Waarom zijn jullie begonnen met bloggen?
Nadat wij vaak vragen kregen over dingen op het gebied van hardlopen, voeding en training bedachten wij dat het leuk zou zijn om een plekje te creëren waar dit allemaal samen kon komen. Ook is MirMei een verzamel plek om ons eigen proces en verhaal kwijt te kunnen. Daarmee mensen inspireren is nog leuker en geeft veel energie!

– Wanneer zijn jullie op je best?
Op zaterdagochtend wanneer we om 09.00 uur ’s ochtends samen staan te knallen in de fitness! Meik kan enorm genieten van een hardlooprondje in de zon met kleine lammetjes en voorjaarsbloemen of in de winter bij een volle maan. Mir kan genieten van een weekend zonder plannen met een stralend zonnetje!

– Waarvoor mogen wij jullie wakker maken?
Mir mag je wakker maken voor een goede stapavond met veel alcohol en chocola. Meik mag je wakker maken voor een vette pizza met vier kazen, hihi!

– Armen of benen?
Mir is gek op armen, Meik is gek op benen.

– Wie zijn jullie Instagram heldinnen?
@georgiestevenson@jipsanders@alexisren@larissavanmeerten@junoordzij

– En wie nomineren wij?
Wij nomineren Meike van www.mylifeoftraining.com en Insta: @meike_5579. Meike is al een tijd bezig om haar gezonde en gelukkig lifestyle te vinden. Naast dat ze gelukkig getrouwd is, doet ze een opleiding tot voedingscoach, loopt ze hard, werkt ze hard en geniet ze van haar progressie. Onze Meik heeft haar op Vlieland gesproken tijdens de Vuurtorenloop en vond haar kracht en enthousiasme erg inspirerend. Voor jullie allemaal een aanrader om haar blog eens te bekijken! Afgelopen maand liep ze haar eerste halve marathon, super knap en de volgende runs staan alweer op de planning!

Be inspired en be happy!

Liefs Mir & Mei

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.