10   336
23   699
30   688
40   506
14   311
Home » Personal: Ik ben er helemaal klaar mee!

Personal: Ik ben er helemaal klaar mee!

Personal: Ik ben er helemaal klaar mee!

Zo!

.

.

.

.

Ik heb het gewoon gedaan! Ik heb me aangemeld voor de nieuwe Personal Body Plan groep maandag 3 oktober. Heb er lang over moeten nadenken, omdat het toch erg prijzig is, maar ik hoop uiteindelijk dat het zijn geld waard is. Met coach en een voedings-app heb je toch een stok achter de deur en iemand aan wie je je moet verantwoorden wat je eet. In mijn eentje ben ik bang dat het mij niet gaat lukken en daarom ga ik het nog 1 keer proberen. Het is ook gewoon fijn om te zien hoeveel calorieën sommige producten bevatten en wat je dan nog mag eten die avond. Heel impulsief dacht ik, fuck it. Ik ga het doen. Nieuwe start en nu proberen er zes goede maanden van te maken.

Ik heb er onwijs veel zin aan en zal jullie op de hoogte houden! Deze week kan ik dus nog even eten wat ik wil.
Niet dat ik dat ga doen, ik vind de ‘schade’ zo al erg genoeg. We gaan er voor. Goed eten en lekker sporten! Whoehoe.

pbp1

Liefs, Miranda

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.