41   373
59   512
28   586
29   338
20   435
Home » Personal: De hoogtepunten van een mooi 2017!

Personal: De hoogtepunten van een mooi 2017!

Personal: De hoogtepunten van een mooi 2017!

Vorig jaar heb ik het jaar in tweeën gedeeld door middel van een throwback. Dit jaar deed ik dat niet, maar was ik net zo blij, want wat gebeuren er veel leuke dingen in een jaar! Ik heb weer veel mooie dingen mogen meemaken en als ik terugkijk naar 2016, hebben sommige dingen zich in 2017 nog verder ontwikkeld, zoals mijn werk, mijn eiland bezoekjes, aantal hardloop kilometers en hoogtepunten samen met Ton, vrienden en familie!

2017 was great, because..

Ischgl & Gerlos 

Dit jaar gingen we lekker weer op wintersport en niet een keer, maar zelfs twee keer! Een keer in februari en we plakten er eind maart nog een lang weekend bij. Als je je bedenkt dat ik vorig jaar voor het eerst ging snowboarden en nu al vier vakanties heb meegemaakt, dan is dat toch best bijzonder. In februari gingen we met een groepje van 10 richting Ischgl en Martijn & Kees kwamen ook een paar nachtjes langs. Erg lekker weer, helaas wel het eerste weekend ziek, maar fijne vakantie gehad. In maart gingen we naar Gerlos, met Marc en Jan Gjalt, klein met z’n viertjes naar de Dutchweek in Gerlos. Na 1 uur was de sneeuw niet geweldig meer, maar wat was het prachtig weer en heerlijk relaxed, flinke stappen gemaakt met de snowboard techniek en genoten! Zelfs hardlopend naar de winkel voor broodjes, drie korte maar zeer toffe dagen! Aankomend jaar met pap en gezin naar Zwitserland voor de verandering, ben benieuwd hoe dat gaat!

Veel kilometers in 2017, waaronder de 50 kilometer

Ik liep dit jaar de meeste kilometers tot nu toe, 1308 kilometer, waar ik in 2016 nog op 1163 kilometer zat. Die extra 145 km hebben er wel ingehakt, merk ik aan mijn lichaam, het was nu het einde van het jaar wel moe. Bijzonder als je je bedenkt dat er mensen zijn die nog veeeeel meer rennen, zonder pijntjes en blessures. Maar goed, elk lijf is er weer een. Ik heb in Nederland gelopen, in Oostenrijk en in Belgie. De Ardennen waren ook erg gaaf, mooi landschap, langs het riviertje en ik wil zeker in 2018 weer naar de Ardennen toe, eigenlijk is het maar een klein stukje rijden. De 50 kilometer was toch wel het hoogtepunt. Ik heb echt 50 kilometer genoten, gelachen en geknald! Wat is het tof om zulke doelen te behalen! Lang naar toe geleefd en toen het voorbij was viel ik echt in een soort zwart gat. Gelukkig stroomt 2018 alweer vol met leuke nieuwe uitdagingen..

Stormvogel

Begin januari startte ik met een nieuwe baan bij Storm Digital. Een spannende stap, waar ik het afgelopen jaar enorm veel plezier van heb gehad! Ik heb mij ontzettend ontwikkeld en merk zowel zakelijk als persoonlijk dat ik enorm gegroeid ben. Wat een fijne plek om te leren en te ontdekken, maar ook zeker om ook gewoon te doen! Ik ben gedetacheerd gezeten, heb super veel leuke workshop sessies met toffe klanten mogen doen en het bedrijf zien groeien. Ik kijk enorm uit naar een nieuw jaar en heb zin om nog meer stappen te gaan zetten.

Eiland bezoekjes

Ik was dit jaar maar liefst 8 keer op het eiland, een nieuw record! 6x voor een run en daarnaast nog een keer twee dagen bij mam en Tess op bezoek en een paar dagen vakantie op Ameland. Genieten, steeds weer nieuwe dingen zien en dit jaar zelfs zeehondjes gespot! Voor aankomend jaar staan er ook alweer 5 eilandloopjes op de planning, dus we gaan weer een eind komen.. Ach je bent een eiland liefhebber of je bent het niet toch..

Vrienden, familie, samenzijn

Ik heb dit jaar, dat wat meer tijd en energie vroeg dan andere jaren vanwege al mijn activiteiten en bezigheden, meer dan normaal genoten van de momenten met familie en vrienden. Denk aan de wintersport vakanties, de weekendjes weg met pap, mam, Tess, Corine. Lekker high teaen met de meiden, voetbal middagjes, avondjes thuis met vrienden, de bruiloft van Halbin en Corine, nieuwe mensen leren kennen of elkaar beter leren kennen. Je merkt naarmate je ouder wordt en je minder tijd hebt hoe waardevol de kleine momenten zijn. In 2018 komen er twee kleine mensjes op de wereld, waar ik enorm naar uitkijk, het wordt allemaal weer een beetje anders, we worden ouder en nemen nieuwe stappen en om dat bij mijzelf en bij anderen te zien, vind ik heel mooi!

Ik heb zin in een nieuw jaar! 2018, wat direct van start gaat met een nieuw huis, een nieuwe plek maken, tegelijkertijd hard blijven werken, lekker blijven sporten en kijken wat voor leuke dingen op ons pad komen.

Ik heb er zin in!

Liefs Meik

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. lutz kuipers
    4 januari 2018 / 19:33

    GEWELDIG wij zijn heel blij met en voor jou/jullie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.