Home » Personal: De doelen voor 2017

Personal: De doelen voor 2017

Personal: De doelen voor 2017

Na een terugblik moet er natuurlijk ook vooruit gekeken worden! Dit jaar heb ik vooral geleerd wat meer van mezelf te gaan houden, wat erg dramatisch klinkt, maar wel een beetje nodig was. Ik ben veel zekerder geworden en zit lekker in mijn vel, ook na een paar dagen lekker eten. Ik heb voor volgend jaar een aantal doelen, op persoonlijk gebied als sportief gebied en die wil ik graag even met jullie delen!

Vertrouwen op en in mezelf

Ik begin in januari met een nieuwe baan en wil vanaf dag 1 gaan knallen, niet aan mijzelf en mijn kunnen twijfelen. Fouten mag je maken en je kan alles leren. Life is what you make of it! Kortom, positief blijven, energie geven en ik geloof dat daar goede dingen uit kunnen komen. Ik ben goed zoals ik ben!

Lekker in mijn vel (blijven) zitten

Dit jaar heb ik geleerd dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn eigen gevoel. Ik heb geleerd mij niet meer schuldig te voelen als ik cheat. Ik maak mijn eigen keuzes. Ik weet dat verandering mogelijk is, als ik maar wil. Ik laat mij sinds dit jaar minder beïnvloeden door de mening van een ander en wil dit volgend jaar vooral doorzetten! Als ik niet lekker in mijn vel zit moet ik zelf verandering aan brengen. Of dat nou in eten is, in het stellen van doelen rondom ontwikkeling of wat meer sporten, it’s all up too me! 

50 kilometer trailen

Het hardloopdoel voor 2017: de 50 kilometer trailrun op Terschelling voltooien! Ja, ik weet het, het is een heel kut eind maar ik heb er nu al zoveel zin in! Niet alleen de run zelf die mij volgens mij naar alle mooie plekjes op het eiland brengt, maar ook de weg ernaar toe. Ik moet anders gaan trainen, krachttrainen, ik wil topfit aan de start staan in oktober! In maart loop ik 35 kilometer op Ameland, als ik dat met weinig ellende voltooi moet het goedkomen volgens mij. Ik ben benieuwd!! 

En natuurlijk ons huisje nog mooier maken, leuke tripjes (wintersport!!) en genieten van Ton, de poesjes, familie, vrienden en alle toffe dingen die op mijn pad komen! 

Hou de site in de gaten voor alle updates en voortgang! Ik heb enorm veel zin in 2017! 

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. lutz kuipers
    30 december 2016 / 11:53

    AAAAA MMMMM EEEE NNNNN. === AGREE.

    EN TROTS DAT JE ZO IN HET LEVEN STAAT.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.