17   318
20   583
22   438
33   581
16   522
Home » Personal Body Plan: Not so Personal..

Personal Body Plan: Not so Personal..

Personal Body Plan: Not so Personal..

Zo even een klaaguurtje. Vorig jaar in maart ben ik begonnen met Personal Body Plan, samen met Mir, werken aan onze doelen. Na een paar maanden al zichtbaar resultaat en vooral heel veel ervaringen verder. Maar ik ben even niet zo happy meer met PBP..

Een half jaar sloot ik gelukkig af, lekker in mijn vel, veel geleerd over voeding, gedrag en ik merkte vooral bij mijzelf een groot verschil in mindset. Doordat mijn foto’s online waren gezet, had ik een ’tegoed’ opgebouwd, waarmee ik een tweede periode in ben gegaan. Een periode waarin ik veel ben gaan lopen, een andere baan kreeg en minder strak met het plan bezig was.

In december heb ik contact gezocht met PBP, om te kijken of ze mij konden ondersteunen tijdens mijn hardloopdoelen van dit jaar (50 km trailen). De trainingen vind ik namelijk erg prettig en met wat kleine aanpassingen zou ik mij ook qua kracht goed kunnen voorbereiden op mijn loopjes dacht ik. Maar dit was allemaal lastig. Uiteindelijk na nog drie contact momenten besloot ik mij in februari toch nog voor een derde half jaar in te schrijven. De houvast van de trainingen is fijn en ze zouden aan het team van trainers doorgeven wat mijn wensen waren. In de trainingen zag ik hier niet enorm veel van terug, maar anyway..

Tot mijn verbazing kwam drie weken na mijn inschrijving een post tevoorschijn op Facebook: het Personal Running Plan. Jeej, dacht ik, beetje jammer dat ze dat drie week geleden niet konden melden, maar tof dat er geanticipeerd wordt op de vraag van vele PBP’ers die ook graag willen rennen naast hun Personal Body Plan. Ik heb een berichtje geplaatst en heb gemaild of ik nu dan ook kon switchen, ik was immers pas net begonnen met periode drie.

Helaas. Ik kan niet overstappen. Ik moet mij opnieuw inschrijven en o ja, ik krijg de tip mee dat dit handiger is om te doen na de huidige periode, beetje zonde en niet logisch om twee plannen te volgen. Kortom in september beginnen met het Personal Running Plan onder begeleiding van een coach wordt enthousiast gemaild.

Sorry, maar op welke manier is dit nog Personal? Ik loop op 9 oktober een 50 kilometer. In welk opzicht is dit plan dan relevant voor mij. Gaan jullie mij in een maand klaarstomen voor mijn doel? Terwijl ik er nu 6 maanden de tijd voor heb? Er wordt totaal niet meegedacht met de doelen en wensen van een individu, er is totaal geen sprake van flexibiliteit en jullie laten mij (en ik gok meerderen) gewoon lekker in de kou staan. Erg jammer en teleurstellend. Zeker geen lekker gevoel krijg ik hiervan, terwijl ik over het algemeen leuk te spreken ben over het Personal Body Plan concept.

Ik ga mij focussen op mijn loopschema, doe zo nu en dan een krachttraining tussendoor, maar stop hoe dan ook met PBP, echt jammer dat er niet gezorgd wordt voor huidige klanten, deze mensen zijn ook belangrijk en het visitekaartje. Think about that..

Liefs Mei

Volg:
0

3 Reacties

 1. Marc Healthy
  19 mei 2017 / 09:54

  Is al een beetje bekend dat het allemaal niet zo personal is ;). Lees ook genoeg mensen die bleasures hebben en waar dan vervolgens niks aangepast kan worden.

  Als je ook de resensies leest op kiyoh, vorig jaar alleen ruime voldoendes, laatste tijd heel veel onvoldoendes.

  Vraagje over dat “tegoed”, was dat vroeger alleen zo?, mijn foto was ook gedeeld afgelopen week op hun social media en heb niks gelezen over een eventueel “tegoed”

  • 19 mei 2017 / 14:19

   Hee Marc! Ja klopt, merkte ik ook de laatste tijd! En ja, volgens mij is dat niet meer, zie die Tell a Friend codes ook nooit meer langskomen!

   • Marc Healthy
    24 mei 2017 / 08:50

    tell-a-friend doen het gelukkig nog wel :), aardig wat korting bij elkaar gekregen die de code via mijn instagram gebruiken. Bijna mijn volgende periode gratis 🙂

    Jij success met lopen 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.