17   318
20   583
22   438
33   581
16   522
Home Ā» Personal Body Plan: de vierde meting (Mir)

Personal Body Plan: de vierde meting (Mir)

Personal Body Plan: de vierde meting (Mir)

Verdomme. Zo daar begin ik maar mee. Wat baal ik ontzettend. Het ging zo goed tot week 8 en daarna ging het helemaal mis. Je kan hier allerlei excuses aan geven, maar ik heb het zelf gedaan. Feestjes, stress en even totaal niet blij met mijn leven. Sporten was daarbij nog enigszins een uitlaatklep, maar dat is van 6 x in de week ook naar 3 x gegaan. Dit helpt natuurlijk niet bij je doelen voor Personal Body Plan.

gym
Goed, gisteren heb ik dan ook mijn vierde meting gedaan. Ik wist al dat deze niet positief zou zijn, dus ik had me er op voor kunnen bereiden. Ik ben maar begonnen met de foto’s. Ik zou nog 100 x kunnen herhalen hoe vreselijk ik baal, maar daar schiet ik niks mee op. Het resultaat vergeleken met week 8 is helaas een stuk minder. Niet helemaal terug bij af gelukkig. Week 0 is nog steeds het ‘ergst’.

Dan het meten. Zelf meten is nog steeds lastig tough. Het is geen schrikbarend verschil, maar op de foto’s zie je duidelijk verschil. Je moet zo hard werken voor een laag vetpercentage en mooier lichaam en het is binnen no time weer ‘weg’. Dat voeding zo belangrijk is. Het zit hem namelijk niet in het sporten. Helaas.

week 12 16

Ik zag dat mijn calorieen van 1.350 op een rustdag naar 1.571 zijn gegaan. Op een trainingsdag zal hier zo’n 100 calorieen bijkomen denk ik. Dit kan ik pas zien als die dag aanbreekt. Ik weet nog niet helemaal of ik me hier aan ga houden. Ik heb mijn doel nog niet bereikt en als ik 1.600 calorieen ga eten, dan duurt het mij te lang. Niet dat het me de afgelopen weken is gelukt om mij aan 1.350 te houden, maar toch.

Het doel is nu om deze maand meer te trainen en mij toch aan mijn voeding te houden. Tenminste voor de maand juli. Augustus zal namelijk heel anders worden. Maar daar later meer over. Verder gaat mijn Personal Body Plan niet goed, maar ik zou nog steeds iedereen aanraden hiermee te starten. Het is een heerlijk proces en je leert zoveel dingen over je voeding, sporten en je gedrag in bepaalde situaties. Ook ik leer van deze situatie. Een volgende keer handel ik zeker anders. Ik was zo ver en heb het nu zo ‘verpest’.
Zonde, maar wel een leermoment. Heb even wat nieuwe motivatie nodig.
Dus is er nog iemand die mij even een schop onder mijn kont geeft ? Stop met zielig doen en ga ervoor! šŸ˜‰

Liefs, Miranda

believe

Volg:
0

1 Reactie

  1. lutz kuipers
    30 juni 2016 / 12:52

    Nou daar komt ie dan EEN FLINKE TRRRRRAAAAAP .

    een nu niet meer terrugkijken. maar naar morgen en overmorgen. en geloven in je zelf. en voor je het weet
    vliegen de kilootjes er weer af. sterkte

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.