17   318
20   583
22   438
33   581
16   522
Home » Personal Body Plan: Daar sta je dan…

Personal Body Plan: Daar sta je dan…

Personal Body Plan: Daar sta je dan…

Nee, ik hoef geen aandacht en nee, ik wil niet met de foto zwaaien alsof het niets is, ik wil gewoon even vertellen over mijn ervaring. Want dat was het wel! In vol ornaat op het internet! Lang getwijfeld, enorm spannend, maar achteraf heel tof, je progressie online! Dus hierbij 😉

Zondagochtend, ik kom terug van mijn hardlooprondje, heerlijk gerend. Ik pak mijn telefoon om Runkeeper uit te zetten en zie allemaal Instagram meldingen. Veel likes en volgers erbij? Huh?! Oeeei! Mijn foto staat vast online, spannend!

Een paar weken geleden kreeg ik van mijn coach Yoni de vraag of ik mijn foto wilde delen. Poeh! Mijn foto’s waren goed, in drie maanden veel progressie gemaakt, maar ik zie gekkere transformaties langskomen, dus super leuk natuurlijk wel dat mijn foto’s toch ook al gekozen werden. Maar goed, ga je ervoor? Laat je zien wat je gedaan hebt de afgelopen maanden? Natuurlijk vertellen we jullie over onze progressie, maar de foto’s, dat is wel een dingetje.

Het is een ongemakkelijke houding, zo in je bikini staan, beetje stijf. En ja, de eerste foto van 6 maart is natuurlijk ook wel een beetje een dingetje. Ondanks dat ik echt niet dik was toen, voelde ik mij wel een propje, had net genoten van wintersport vakanties met veel pizza. Ik zat niet lekker in mijn vel en het was allemaal wat ongemakkelijk. Samen met Ton maakte ik die zondagavond mijn eerste foto’s. Erg gelachen samen, tijdens het meten en fotograferen. Maar bij de derde meting, de 12 weken meting, trok ik vol enthousiasme mijn bikini aan, ik voelde mij echt lekker en goed en we hadden nog meer lol, er zijn veel behind the scenes foto’s (Ton klikt altijd lekker door, haha) die echt laten zien dat ik zo blij ben en lekker in mijn vel zit, niet onzeker.

Dat is ook de reden dat ik besloot het wel te doen. Ik ben trots, ik voel me goed, ik werk er hard voor, maar laat eigenlijk weinig, ik eet nog steeds heerlijk, eet brood, pasta, ijs, taart en aardappeltjes met mayo. Balans is alles. Dat wilde ik laten zien, het kan ook leuk zijn! Werken aan jouw beste versie, er achter komen wat wel werkt en wat niet werkt voor jou en waar je gelukkig van wordt. Ik wilde mensen inspireren en vind de vragen die ik na de foto gekregen heb van mensen echt leuk, ik wil graag helpen met de dingen die ik weet en geleerd heb.

Ik kon nog kiezen tussen: foto zonder hoofd en met een andere naam, foto zonder hoofd en met eigen naam of helemaal als mijzelf. Ik heb dus voor het laatste gekozen, vooral ook omdat het gewoon is, zoals het is. De eerste foto is de situatie van toen, ik schaam mij er niet voor, ik heb enorm genoten van de pizza’s en pasta’s op vakantie, ik was alleen niet gelukkig met mijzelf en zat niet lekker in mijn vel. De derde foto is de foto die ik pak als ik even teveel snap en snaai of als ik even denk, ach ik hoef niet te sporten vandaag, het is wel goed zo. De shape die ik na drie maanden sporten en goed gevarieerd eten had.

Dus daar sta ik dan, in bikini, ik had het nooit durven denken. Dat ik, het onzekere meisje, daar zo zou staan. Ik was altijd bezig met mijzelf vergelijken met anderen. Ik vond anderen knapper, mooier, lange slanke benen hebben, leuker lachen, meer humor hebben, gezelliger. Noem het maar op. Nu ben ik blij met mezelf. Niet bang om mezelf te laten zien, niet bang voor reacties, trots en zeker! Ik hoop dat ik het grootste gedeelte van mijn leven mij mag voelen zoals dat rechter meisje. Stralend en happy!
Bedankt voor alle lieve berichtjes, daar word ik nog blijer van! Lef hebben, stoer dat je dat durft, trots op je Meik, superknap, wauw.. Ik lees de reacties graag nog even door, het geeft mij nieuwe motivatie, maar geeft mij ook een fijn gevoel. Zoveel lieve en leuke mensen om mij heen en mensen die mijn gevoel herkennen en op zoek zijn naar hun beste versie van jezelf.


Het echte eindresultaat plaats ik in september, front and back! Zijn jullie nog nieuwsgierig? 

Liefs Meik

Volg:
0

1 Reactie

  1. lutz kuipers
    6 juli 2016 / 15:58

    dappere DODO —- zijn trots op jou

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.