10   336
23   699
30   688
40   506
14   311
Home » Personal: 5 dingen die je van mij niet wist #2

Personal: 5 dingen die je van mij niet wist #2

5 dingen die je van mij niet wist

Oee, met de billen bloot vandaag. In de eerste 5 dingen die je van mij niet wist gaf ik toe dat ik nog vaak een Disney filmpje opzet. Maar vandaag geef ik toe dat deze liefde toch een stukje verder gaat. Ik deel 5 guilty pleasures met je in het thema: Disney!

Ik ben fan van Olaf

Ja, it’s true. Ik ben fan van Olaf. Tijdens mijn eerste Frozen ervaring heb ik zo om hem gelachen (Nederlandse versie, Carlo Boszhard) dat ik fan geworden ben. Sinds Frozen 1 krijg ik, vooral van mijn zusje bij elke cadeau gelegenheid ook een nieuwe vorm Olaf. Ondertussen heb ik een heuse verzameling: bordjes, koffiekopje, knuffels, sleutelhanger, lampje, van alles heb ik ondertussen bij elkaar verzameld. Erg benieuwd naar Frozen 2, al denk ik dat hij tegen gaat vallen. Frozen Fever en Olaf’s Frozen Adventure vond ik wel leuk! Mocht ik ooit nog eens met de Disney run mee doen, dan wil ik ook een Frozen pakje, hihi!

Ik heb een Disney liedjes playlist

Ja, en niet eentje. Nee gewoon meerdere! Sowieso een Disney NL playlist, eentje met liedjes van de nieuwe Belle & The Beast, Alladin en The Lion King liedjes en een Running On Disney lijstje. Heerlijk om soms lekker even weer kind te zijn of instant vrolijk te worden!

Ik zou graag eens een ‘Enchanted’ moment beleven

Ken je de film Enchanted? Zo’n semi cartoon, semi real life film? Ik zou zo graag eens in mijn leven eens, net zoals Amy Adams zingend, zwaaiend en zwierend door een park drentelen. Iedereen meenemen met je vrolijke lied, instrumenten die opeens oppoppen en happy feelings. Lekker lak hebben aan alles en iedereen, haha, hoe zou onze wereld eruit zijn als dat zomaar op straat kon gebeuren?

Ik zong tijdens mijn proef zangles, jawel, een Disney nummer

Ik heb een tijdje geleden een proeflesje zingen mogen doen. Rete spannend, maar zo leuk! Aan het begin van de les vroeg de zangdocent: Nou Meik, wat wil je zingen? Met een beetje rode wangen gaf ik aan dat ik toch wel graag ‘A Whole New World’ van Alladin en Jasmine wilde zingen. And so we did. Echt heel tof!

Ik heb nog een Disney liefhebber gevonden..

Naast dat mijn zusje ook groot Disney fan is, is ook mijn vriend Ton opgegroeid met Disney. Wekelijks valt er dus wel ergens een Disney quote of kunnen we, nadat iemand iets zegt wat ook in een Disney film voorkomt, die anekdote even met elkaar opdreunen. Heerlijk vind ik dat! Veelvoorkomende anekdotes? Stukjes van de Aristokatten, Mulan, soms de Lion King en natuurlijk Frozen!

Zijn er meer Disney fans in the house?

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.