12   234
30   389
14   341
41   434
16   432
Home ┬╗ Personal: 5 dingen die je van mij niet wist.. #1

Personal: 5 dingen die je van mij niet wist.. #1

Personal: 5 dingen die je van mij niet wist.. #1

Nieuw jaar, nieuwe dingen! Voor 2019 heb ik wat leuke plannen met MirMei. Het vooral leuk houden en niet teveel willen, maar ook wat meer verhalen vertellen, meer persoonlijk zijn, want als ik kijk naar de meest gelezen artikelen zijn het de persoonlijke artikelen. Dus dat gaan we lekker doortrekken met 5 dingen die je van mij (misschien wel) niet wist ­čśë

Ik kijk graag Disney films

Wij zijn opgegroeid met Disney. Alle films ken ik uit mijn hoofd. Tijdens het knutselen, dansen, slapen stond de videoband aan op de achtergrond maar we konden ook met open mond voor de zoveelste keer onder de indruk zijn van het moment dat de vader van Bambi doodgaat. En nu nog steeds ben ik Disney fan. Ik kijk graag Disney filmpjes om mij weer even kind te voelen, om een goed gevoel te krijgen of even gewoon niet te moeilijk te hoeven denken. Het is gewoon fijn! Van zusje Tess krijg ik zelfs bij gelegenheden als verjaardagen, Sinterklaas en Kerst (en soms ook random tussendoor) Frozen Olaf items. Ik kan bijna een Frozen hoekje inrichten, hihi! Ik zou ook ontzettend graag nog eens met de family naar Disney willen gaan.

Ik hou niet van stukjes in mijn eten

Vroeger al hoefde ik geen pudding met stukjes erin. Rijstepap, bleeeeh. Ondertussen zijn we iets groter geworden en heb ik beter leren eten, maar nee, nog steeds wil ik het liefst echt vloeibaar eten. Stracciatella yoghurt? Doe mij maar gewoon kwark. Dat ijs met cookie dough? Doe mij maar gewoon een hoorntje met een bolletje zonder stukkies. Pasta met groente? Het liefst zo fijn mogelijk weggehakt. Dat Goedemorgen ontbijtje, bleeh, vies zeg, die stukjes haver erin. Gek genoeg doe ik weer niet zo moeilijk bij dingen als pizza enzo. Vooral yoghurtjes, pudding, pap en al die dingen meer, nee hoor, doe maar zonder.

Ik ben gek op kaas

Je mag mij wakker maken voor kaas. Wie mij een beetje kent weet dat ik grote kaasfondue fan ben en tijdens Noorderzon eigenlijk elke dag een variatie naar binnen werk en dan op de laatste avond soms wel twee. Maar smeerkaas, geitenkaas, jonge kaas, oude kaas, blauwe kaas, gesmolten kaas, burger met kaas, ik ben overal gek op! Kaas kaas kaas!

Ik kan enorm dromen

Ik kan enorm dromen over alles wat er in mijn leven gebeurt. Mensen, dieren, momenten, situaties, er komt vrijwel elke nacht van alles voorbij. Dingen van nu, maar ook dingen van vroeger, mengelmoesjes. En 9 van de 10 keer kan ik dromen in grote lijnen na vertellen. Zenuwachtig voor een dag vol afspraken? Ik droom erover en heb ’s ochtends alle mensen allemaal al een keer voorbij zien komen. Onopgeloste situaties vanuit het verleden? Reken maar dat die een keer in de zoveel tijd een plekje krijgen in een van mijn nachtelijke verhalen. Nooit echt nachtmerries, al voel ik soms wat ‘onrust/angst’ voor shootings op grote openbare locaties en kan ik dit wel dromen. Maar meer allemaal situaties en mensen, dieren. Soms kan ik ook wakker worden van een wekker en tijdens het snoozen zo verder dromen. Ik vind het wel fijn, ik slaap heel graag, overal en val snel in slaap en verwerk veel in mijn dromen. Wakker liggen en malen lijkt mij veel vervelender.

Ik baal wel eens dat ik geen zomer op een eiland heb gewerkt

Soms vind ik het jammer dat ik geen zomerbaantje op een van mijn favo eilanden heb gehad. Het lijkt allemaal vast mooier dan het is. Horeca werk, strandtent, mensen vrolijk maken tijdens hun strand of eiland dagen. Zelf in vrije uurtjes genieten van het eiland. Ik heb wel gewerkt, maar omdat ik vrij vroeg op mijzelf woonde niet de kans gegrepen/genomen om die stap te nemen. Even een paar weken/maanden eruit te gaan. Als ik nog eens de ruimte en mogelijkheid zou krijgen, zou ik wel voor wat langere tijd op het eiland willen vertoeven, dat lijkt me echt heerlijk.

Leuk, deze kleine weetjes? Wie weet komt er binnenkort een 5 dingen die je van mij niet wist #2!

Liefs Meik

Volg:

1 Reactie

  1. LUTZ KUIPERS
    8 februari 2019 / 14:14

    maar dat wist ik toch al, behalve die van de pasta dat is nieuw voor mij.

    mooi weekend en ga zo door lieeeefs van je oude beppe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.