17   317
20   583
22   438
33   581
16   522
Home » Personal: 22 voor 2022 (incl template)

Personal: 22 voor 2022 (incl template)

Personal: 22 voor 2022 (incl template)

Ja, daar is hij weer! Voor de derde keer een lijstje met ‘just some simple things’ die ik dit jaar graag zou willen doen. Naar het idee van Gretchen Ruben, (podcast Happier). Geen grote bucket list dingen, gewoon dingen waarvan je er bij wijze van elk weekend een af kan vinken. Vorig jaar heb ik een beetje verzaakt. Corona? Niet bewust dingen opgepakt? Of gewoon andere dingen gedaan? Ik weet het niet, maar ik kon er maar weinig afvinken. En ik heb er dus ook maar een paar doorgeschoven naar dit jaar. En verder weer lekker aangevuld met nieuwe dingen! Let’s see hoeveel ik er op 31 december 2022 kan afvinken!

100 kilometer rondje Lauwersmeer fietsen
Ja! Dit zeg ik nu al best wel een tijdje. Dat ik dat echt eens wil doen. Dus dit jaar ga ik het gewoon echt maar eens plannen. Dat betekent ook wat vaker fietsen, want anders is het sowieso vragen om zadelpijn. Maar ergens voorjaar of zomer, ga ik gewoon een zaterdag of zondagje plannen en deze ronde maken. Hoppakee!

Goede hardloopsokken kopen
Het meisje dat 4 keer in de week rent, heeft 3 paar goede sokken. Oeps! Ik ga dus even een mooi voorraadje sportsokken kopen, want dat is gewoon vet belangrijk en het slaat nergens op dat ik het niet voor elkaar heb.

Yoga op het strand
Dit heb ik een keertje gedaan met een groepje dames voor een vrijgezellenfeest. Maar ik zou dit aankomend jaar heel graag willen doen met een vriendin. Gewoon privé, lekker vroeg, het alleen op de wereld gevoel.

Fatbiken op het strand
Eentje van het lijstje vorig jaar, het is niet gelukt in 2021, maar ik hoop wel in 2022! Het lijkt me heel tof om via het strand helemaal naar het Drenkelingenhuisje of nog verder te fietsen.

Wadlopen
Ook doorgeschoven van het lijstje vorig jaar, ik kwam er in oktober achter dat ik dit op het lijstje had en toen vond ik het eigenlijk wat te fris voor een mooie wadlooptocht. Ik heb er al wel flink in rondgeneusd, dus dit moet toch goed komen dit jaar!

Leren zwemmen
Voorbereiding op puntje 8, want zonder borstcrawl wil ik niet starten aan een triathlon. Dus een krachttraining minder en een zwemlesje meer, ergens begin van het voorjaar!

24 uur offline gaan
Niet gelukt in 2021. Stom niet! Dit is voor mij ook wel echt een uitdaging, online zijn is mijn werk en online zijn is wat ik veel ben. Toch ben ik benieuwd naar de ervaring en het jezelf betrappen op het ‘verslavingsgedrag’ dat ik zeer waarschijnlijk ga vertonen.

Meedoen aan een triathlon
Volgens mij stond deze er vorig jaar ook al op, maar de cross triathlon ging niet door en ik heb niet leren zwemmen. Dus voor dit jaar heb ik weer twee opties: de RunForestRun en de Lauwersmeer Triathlon. Let’s do this!

High tea organiseren voor vriendinnen
Ik kwam er achter bij het reflecteren op 2021 dat ik bar weinig mensen heb uitgenodigd voor een etentje, gezellig middagje met lunch en lekkers of überhaupt een BBQ of verjaardagsfeestje heb georganiseerd. Ook hier, corona, maar toch.

Kamperen in een tent
Een camper trip is gelukt, maar ik heb nog geen nachtje in een tentje meegepakt. Dus ook deze heb ik doorgeschoven van 2021 naar 2022. Al is het in de tuin of in het land bij pap. Ik wil eens weten hoe het gaat in de praktijk, een klein tentje, matje, kussen, Jax mee. Wel als het warm is en droog, dat is wel het beste denk ik!

Een Duits Waddeneiland opzoeken
Jaaa, hier heb ik zin in! Ik had een heel wild plan begin 2021 om in mijn eentje, met Jax dan wel, met de camper alle Duitse eilanden af te gaan. Niet gelukt. Corona, nieuwe baan en andere belangrijke dingen. Dus dit jaar 1 doel: 1 Duits Waddeneiland opzoeken!

1 zelfontwikkeling boek & 1 fictief boek lezen
Eigenlijk de note: Meike meer lezen! Eerder op bed, half uurtje lezen!

De tuin netjes maken en een lekker lounge plekje creëren
Oei de tuin, die is echt ernstig vergeten afgelopen jaar. Ik zou heeel graag een heel lekker plekje maken achterin de tuin of bij het huis, waar je hele avonden kan hangen straks. Het nodigt nu gewoon echt niet uit. Er is zoveel mogelijk, plan maken, durven investeren en uit handen durven geven. Het is zo zonde dat het nu zo verslonsd erbij ligt.

Elke maand een nieuw recept proberen
Vaker koken en bakken want dat vind ik leuk! We hebben nu weer HelloFresh 2 weekjes en ik geniet van het proberen, proeven en nieuwe dingen testen. Dit weer lekker wat vaker doen!

Mijn blog volledig opschonen en netjes maken
Afgelopen jaar weer weinig gedaan op meikekuipers.nl. Maar zoveel ideetjes. Er zijn nu ook wat achterstallig onderhoud opgelost, dus zin om lekker aan de slag te gaan met creatieve ideetjes en plannen! Eerst alle oude MirMei content opschonen, alles netjes SEO proof maken en dan weer verder bouwen.

Een DIY projectje doen
Ik zou wel wat creatiever willen zijn zonder laptop of telefoon. Iets bouwen, verven of maken. Het hoeft niet groot te zijn, maar dit jaar een DIY projectje finishen zou leuk zijn!

Een sunrise playlist maken op Spotify
Iedereen die mij kent weet dat ik gek ben op zonsopgangen. Ik luister zelf graag naar een rustig muziekje of podcast of helemaal niets en all nature. Het lijkt mij leuk om een lijstje sunrise songs te maken voor tijdens je zonsopgang momentje!

Een derde gaatje en goede oorbellen kopen die niet verkleuren
Ik was altijd het meisje met de grote ringen. Tegenwoordig heb ik graag makkelijke ‘kleine’ oorbellen in, die je ook in kan houden, maar ik ben ook fan van de ear party! Weer even een mindset drempeltje over (iets even heel anders doen dan ik normaal doe), maar een derde gaatje en dan ook direct even een kleine verzameling goede oorbellen. Die staat op het lijstje dit jaar en ik gok dat ik hem als alles weer open is, al mag gaan afvinken met mijn zussie!

Minimaal 1 keer in de maand iemand uitnodigen voor het eten
Hierboven ook al genoemd, maar ik vind dat we best wat vaker mensen over de vloer mogen hebben voor het eten of een lunch of iets. Dus 12 keer in een jaar is een leuk streven toch?

Met de zeilboot de overtocht naar Schiermonnikoog maken
Jaa, dit lijkt mij zo tof! Pap, lees je mee? Dit wil ik heel graag doen dit jaar, door de sluizen, de zee over en dan slapen in de haven, op de boot.

Een fysieke sunrise run organiseren voor een klein gezelschap
Na de virtuele ochtend run, die ik op mijn lijstje had staan in 2020 en 2021, waar ik hier actief weinig mee gedaan heb, wil ik aankomend jaar wel weer wat organiseren. Een fysieke sunrise run, als de maatregelen het toelaten. Lijkt mij heel leuk!

Minimaal 3 duurzame initiatieven proberen
Moeilijke deze, want kan heel groot zijn, maar om het simpel en klein te houden wil ik gewoon 3 dingen doen die iets bijdragen aan een mooiere wereld. Zo ben ik begonnen met het gebruiken van milieuvriendelijke, duurzame schoonmaakmiddelen en wasmiddel. Next is shampoo. Maar ook dit initiatief: Smyle vind ik interessant. En daarnaast wil ik vaker afval rapen. Ik ben genoeg buiten, zakje mee en rapen maar!

En overall: beter voor mezelf zorgen, meer rust inbouwen, goed slapen, frisse neus halen, en beter, als in vaker en gestructureerder eten. Als ik mij druk maak dan zijn dit de eerste dingen die ik ga verwaarlozen: eten, slapen, wandelen. Dit jaar wil ik hier echt strenger in zijn.

Oh en daag je uit om ook een mooi lijstje te maken! Met het onderstaande template kan je hem delen op je stories! Om anderen te inspireren of een stok achter de deur 🙂

Have fun met alle mooie memories dit jaar!

Liefs Meik

Volg:
0
Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.