10   336
23   699
30   688
40   506
14   311
Home » Personal: 2019, hoe was mijn jaar?

Personal: 2019, hoe was mijn jaar?

waddeneiland

Wauw, ik zeg het elk jaar, maar het is ook elk jaar gewoon erger.. Het jaar vloog weer om! Ik heb de helft van de zomer gemist, het lijkt nog gisteren dat we op wintersport waren en de laatste maand is sowieso zo van 1 naar 31 december gevlogen. Zoals ik elk jaar doe, blik ik graag even terug op het jaar 2019, welke mooie dingen en bijzondere momenten hebben we meegemaakt?

Snowboarden in Gerlos

gerlos

In maart zijn we met een leuke groep vrienden weer lekker wezen snowboarden in Gerlos! Een week lang lekker boarden, flink eten, beetje après-skiën en genieten in de buitenlucht. Elk jaar baal ik weer als de week om is en ik kijk uit naar de volgende vakantie. Dit jaar hebben we het december tripje overgeslagen, maar eind januari staat er weer een 4daagse gepland! Zin in!

1 jaar met Jaxy

Ja, Jaxy. Wat kunnen we erover zeggen. Wie mij volgt op Insta weet hoe belangrijke rol ze in ons leven speelt. Eigenlijk is Jax overal waar wij ook gaan. Ton en Jaxy zijn twee handen op een buik, zo blij als zij is als hij thuiskomt, zeker na een week oefening, zo blij heb ik een hondje nog nooit gezien. Ik vind het heerlijk om ’s ochtends samen op pad te gaan, de zon op te zien komen, maar ook om met z’n drieën of met vriendinnetjes en hun honden lekker op doggy date weg te gaan. Maar de knuffels op de bank, languit kroelen samen zijn wel heel fijn, het allerfijnste. En die plintjes, boeken, kerstspulletjes en alle andere meuk die ze gesloopt heeft, die ben ik al bijna weer vergeten 😉

Een jaar zonder Pake

Het was een gek jaar, allemaal eerste keren zonder Pake, de eerste verjaardag waar er geen gekke tekening op de verjaardagskaart stond, de eerste keer Beppe’s verjaardag zonder Pake, de eerste zomer in de tuin zonder Pake. Trots ben ik op mijn stoere Beppe die echt heel erg goed de draad heeft opgepakt, het huis lekker naar haar zin heeft gemaakt en leuke dingen doet met de mensen om haar heen, ondanks wat lichamelijke gebreken. Maar missen doen we hem wel..

Kefalonia

In september zijn Ton en ik samen een ander Grieks eiland gaan bezoeken. Na onze vakantie Zakynthos in 2018, was nu Kefalonia aan de beurt. En ook nog eens 10 dagen lang. Genieten! We hebben heerlijk in de zon gelegen, gezwommen, gevaren, gekanood, hardgelopen en goed gegeten. Maar vooral heel lekker om samen te zijn en nieuwe plekjes te ontdekken!

Camperen

Nadat we terugkwamen van Kefalonia zijn we 2 daagjes thuis geweest en weer vertrokken. Deze keer met Jax, in ons eigen Volkswagen campertje, op naar de Ardennen! Heerlijk roadtrippen, een prachtig plekje aan een meertje. Maar intens koud! En dus besloten we langzaamaan langs de Nederlandse kust omhoog te rijden, in plaats van nog verder de Ardennen in. Ook leuk, want zo kwamen we in Zeeland, in Zandvoort en Heerhugowaard uit. Jax sliep braaf, tot een uur of 7 ’s ochtends op de grond, onder ons matrasje en samen sliepen we dan nog een uurtje op het bed. Zo tof om met z’n drietjes op pad te zijn en te kijken waar je uitkomt. In 2020 willen we drie weekjes gaan touren, heel benieuwd hoe dat gaat!

Nieuwe kansen

In 2019 besloot ik de stap te nemen om een andere uitdaging aan te gaan. Weg bij Storm Digital, de plek waar ik zo ontwikkeld ben en zoveel mooie dingen heb gedaan. Een moeilijke keuze, maar toch erg nieuwsgierig naar nieuwe dingen, een andere functie, meer creatief en lekker content maken voor eRoutes.

De Berenloop Marathon

Ik heb echt een heel leuk hardloopjaar gehad, met veel mooie loopjes, leuke trainingen, rondjes alleen, rondjes met anderen, rondjes met Jax en prachtige ochtend loopjes. Maar de marathon was wel het hoogtepunt van 2019. Zo heerlijk gelopen, genoten en een hele mooie tijd neergezet, een tijd waar ik niet van had durven dromen. Ik vond het een heel bijzondere marathon, met veel emoties, maar vooral een goed gevoel. Stiekem denk ik volgend jaar aan weer een marathon, maar even kijken hoe het loopt. Dan in een ander lievelingsgebied..

12 eilandbezoekjes

Afsluiten met een voor mij bijzondere optelsom. Deze geluksvogel is dit jaar namelijk maar liefst 12 keer op de eilanden geweest. Mag ik mij nu misschien toch een beetje een Waddenmeisje noemen?

 • weekendje Terschelling met pap en Tess
 • dagje Schier voor de Monnikenloop met myself
 • dagje Vlieland met Nien voor de Vuurtorenloop
 • weekendje Terschelling met mam, Tess, Kris en Ton
 • dagje Schier met Nien en Jones
 • dagje Schier met Ton, Jax & Charlie
 • dagje Texel met Ton en Jax
 • dagje Vlieland met Ton en Taeke voor de halve marathon
 • dagje en nachtje Terschelling met Nien voor de Trailrun
 • weekendje Terschelling met Charlotte, Ton, Martijn voor de Berenloop
 • dagje Ameland met pap, Nien, Anne voor de Adventure run
 • dagje Schier met Ton en Jaxy

Voor 2020 staan er alweer 3 eilandmomentjes gepland en ik hoop eigenlijk stiekem ook mijn verjaardag op het eiland te vieren. En ik ben er lang niet zat van, wil morgen wel weer heen!

Al met al geen enorm grote veranderingen dit jaar en dat is ook wel eens fijn. Ben heel benieuwd wat 2020 ons gaat brengen!

Wat was jouw hoogtepunt in 2019?

Liefs Meik

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.