10   336
23   699
30   688
40   506
14   311
Home ┬╗ Nieuwe doelen..

Nieuwe doelen..

Nieuwe doelen..

Menigeen vraagt mij wat mijn nieuwe challenge wordt.. De 5 pull ups zijn niet gelukt helaas. Ben nog steeds aan het oefenen, maar ik ga me focussen op een ander doel. Donderdag 4 februari heb ik een fit-afspraak waarin je wordt gewogen en je schema wordt doorgenomen. Ik heb me voorgenomen om me meer te gaan richten op mijn benen en die mooie ronde kont ­čśë Armen als tweede en buik komt dit jaar even op de derde plaats.

Ik hoop dat de schade donderdag 4 februari meevalt qua gewicht en vetpercentage.. De afgelopen dagen (ik bedoel stiekem weken) heb ik niet zo ‘gezond’ gegeten.┬áIn februari gaan we het dan ook helemaal anders doen. Een nieuwe krachtschema met nieuwe oefeningen. Soms heb je even een down-momentje en lukt het eten en sporten niet goed. Onthoud dan goed waarom je gestart bent. Stoppen maakt het niet beter, dus kun je maar beter de draad weer oppakken. Dit ga ik dan ook doen. Die extra kilo onder ogen zien 4 februari en daarna met frisse moed weer aan de zomerbody werken.

image

Dit wilde ik even op ‘papier’ zetten. Ik zag toevallig in de agenda dat mijn lieve vriendin Meike ook een afspraak de woensdag voor mij heeft staan. Ik ben heel benieuwd wat haar reden is.. Meike, tell me…

Liefs, Miranda

PS: Meik ik wil graag samen deadliften, hip-trusten en glute bridgen.. (nieuw schema, februari, train together?)

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.