26   342
99   807
23   712
35   523
32   490
Home » Inspiratie: 3 leuke ‘healthy’ boeken die je moet lezen

Inspiratie: 3 leuke ‘healthy’ boeken die je moet lezen

Inspiratie: 3 leuke ‘healthy’ boeken die je moet lezen

Ik ben gek op boeken en tijdschriften! Ik koop ze ook veel te graag! Naast magazines koop ik de laatste tijd vaak boeken over zelfontwikkeling en natuurlijk een healthy lifestyle. Dit jaar zijn er veel leuke boeken uitgekomen en er staan nog een paar leuke op de planning! Zoals het nieuwe boek van de meiden van Chickslovefood en Rens Kroes, daar kijk ik nu alweer naar uit!

Van de week kreeg ik twee boeken binnen: Het boek van Jet en In Love With Health. Beide super leuke boeken over gelukkig en gezond leven. Eerder kocht ik I Love Health van Daisy. Ook een top boek over haar levensstijl. Hierbij een korte review!

IMG_5461

I Love Health

Daisy is tof! Ze rent, loopt hard, sport fanatiek en heeft een leuke blog! Sinds dit jaar ligt ook haar boek in de winkels. In haar boek schrijft ze over de dingen die haar gelukkig maken. Zoals surfen, rennen, lekker eten. Er zijn een aantal hoofdstukken gericht op health, food en sport. Alle facetten om een gezonde levensstijl te hanteren komen aan bod. Zelf ben ik het meest fan van de recepten in het boek. Erg gemakkelijk, geen gekke ingrediënten. Ook staan er veel handige lijstjes in! Zeker de moeite waard. Je kan hem hier kopen.

Het boek van Jet

Ik volg Jet nog niet zo lang. Ik kende haar wel als journalist, maar niet als healthy chick. En toen was daar opeens haar boek! Vooral de subtitel: ‘Een happy & healthy leven, niet te streng en al helemaal niet saai’, sprak mij erg aan! Zo zie ik een gezond en lekker leven precies voor me. Lekker genieten, af en toe wat lekkers maar met leidend gezond. Jet haar boek is opgedeeld in momenten. Het moment met vriendinnen, het moment van je eerste date, het moment na een wilde nacht, het moment van balans, enzovoort. Erg leuk en herkenbaar! Ze begint elk hoofdstuk met een klein stukje tekst waarna een aantal leuke recepten volgen. Ook zie je verschillende quotes door het boek verschijnen. Het boek ziet er leuk uit, toffe vormgeving! Ik ben er echt blij mee! Je kan hem hier kopen!

In love with health

Lisa volg ik al een tijdje op social media en haar blog. Vooral haar leuke recepten inspireren mij vaak! Dus toen ik haar boek voorbij zag komen dacht ik, die moet ik hebben. Lisa haar boek is vooral gevuld met recepten, maar er is ook een hoofdstuk gewijd aan zelfliefde. Voor haar en ik denk voor vele meiden een belangrijk onderdeel van een gelukkig leven. Leuk om te lezen hoe zij haar weg bewandeld heeft. Iedereen doet het toch op een andere manier. Hoe dan ook, een leuk boek met veel toffe recepten voor ontbijt, lunch, diner, snacks en smoothies! Handig om er af en toe even bij te pakken voor inspiratie. Je kan hem hier kopen!

Heb jij nog tips voor leuke healthy boeken?

Liefs Meik

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. 17 juli 2016 / 01:05

    Hello Admin! Thanks for this article, very good information, I will be forwarding this to some friends, if you’re ok with that. Greetings from Germany!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.