11   190
17   461
34   432
61   1032
19   301
Home » Ik ontbijt niet meer

Ik ontbijt niet meer

Ik ontbijt niet meer

Al twee weken niet meer en dat bevalt me uitermate goed. Zoals ik al schreef in de blog over, skip je onbijt, heb ik de afgelopen weken pas gegeten om half 1.
Vaak had ik na een maaltijd nog steeds zin aan eten, maar als ik dan meer zou gaan eten zou ik ver over mijn caloriebehoefte heen gaan. Ik zit namelijk de hele dag op kantoor dus ik verbruik weinig op een dag. Ineens bedacht ik mij dat ik ging proberen om zo laat mogelijk te gaan ontbijten. Op meerdere bekende blogs las ik dat veel pas beginnen met eten rond twaalf uur. Puur om grotere hoeveelheden later op de dag te eten.

vrouwen-praten-extreem-veel-eten-tijdens-dieetIk had verwacht dat mijn maag wel zou gaan rammelen om tien uur, maar als je genoeg water en thee drinkt heb je gewoon een waterbuikje en geen zin aan eten. Concentratie is geen probleem en ik voel me ook niet minder fit. En het voordeel is nu dat ik in de pauze lunch met meer dan normale hoeveelheden. In de meeste gevallen, salade van gerookte kipfilet, linzen, tomaat, avocado, kidneybonen/kikkererwt. Twee eieren. Een zelfgemaakt groentesapje en na een half uur nog een bakje kwark of een banaan. Rond 15.00 uur neem ik dan nog een bananenbrood/rijstwafels/fruit of Skyr en dan om 18.00 uur het avondeten. Je kunt in de avond ook meer eten, waardoor je meer energie hebt om te sporten.

De verdeling van mijn eten voelt op dit moment erg goed. Als ik op de zaterdag ga sporten ga ik zeker eten, want sporten zonder eten is geen doen voor mij. Op kantoor is het prima, maar zodra er iets lichamelijks actiefs moet gebeuren, dan graag een hapje eten.Voor nu ga ik er even mee door en ik zie wel hoe het gaat. Ik houd jullie op de hoogte!

Liefs, Miranda

Volg:

2 Reacties

  1. 5 februari 2016 / 15:40

    Knap hoor met de hele dag zo’n bakje heerlijke bananentoffee’s vlak voor je neus!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.