Home » Het laatste avondmaal…

Het laatste avondmaal…

Het laatste avondmaal…

Daar staat die dan. Die heerlijke romige lasagne. (wel met broccoli, dat dan weer wel) Voor de rest een enorme caloriebom. Maar mmmm, lekker! Afin, de komende tijd eet ik die niet weer… Want… Het weekend voordat Personal Body Plan van start gaat! 6 maanden lang begeleiding in voeding en sport. Ik heb er reuze veel zin in. Deze week heb ik dan ook alles gegeten waar ik zin in had. Veel brood, pasta, chocola, koekjes en chocolademelk. Ik hoor je denken; och mag dat straks allemaal niet meer? Oja, zeker wel. Alleen met mate. En dat is iets waar ik moeite mee heb. Ik wil de hele reep en een bomvol bord met pasta. Het komende half jaar mag je dus maar een stukje of een beetje van alles. Je moet je gedrag aanpassen. Gedrag in je voeding. Volgens mij wordt dat 1 van de belangrijkste dingen. Nootjes eten omdat het gezellig is, je bord leegeten ook al ben je eerder vol, ja zeggen tegen de veel te romige taart op verjaardag of de te vette maaltijd op bezoek niet durven afslaan. Er zullen challenges komen en er zullen ook zeker zwakke momenten zijn. Is niet erg, krijg je je hele leven nog mee te maken. Daarom dit weekend nog teveel eten tot je buikpijn krijgt en dan heb ik er genoeg van. Kom maar op!

Ik zal mijn voeding in een app moeten bijhouden. In die app staat dan precies hoeveel koolhydraten, vetten, eiwitten en calorieën ik nog mag hebben die dag. Het zal dus zeker een beetje puzzelen worden, maar dat gaat vast wennen. Ik hoorde dat de app zondagnacht om 00:00 uur online gaat. Nu nog niet in te kijken, want het is nog geen 7 maart. Jullie weten dus vast wel wat ik zondag om 00:00 uur ga proberen 😉

Verder krijg ik een coach toegewezen en een sportschema. Dat sportschema zal in de loop van volgende week wel beschikbaar komen. Volgens mij moet ik eerst mijn doelen doorgeven. (Nog geen concreet iets bedacht; platte buik; mooie benen, ronde kont en getonede armen en dan heb ik me hele lichaam ook wel gehad haha) Kom ik nog op terug dus.

Voor nu ? Netflix 🙂
Fijn weekend allemaal, ik ga naar me vriend, Tony. Die begrijpt mij tenminste.

image

Liefs, Miranda

NB; verder wil ik iedereen vriendelijk doch dringend verzoeken onderstaande zo snel mogelijk aan te schaffen

image

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.